آموزش پخت کلوچه قندی | طرز تهیه کلوچه قندی | دستور پخت برای 4 نفر
دستور پخت و آموزش گام به گام کلوچه قندی بروجردی :کلوچه قندی بروجرد
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف یا کره۲۰۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
گلاب ۶۰ گرم
هل نصف قاشق چایخوری
#1
طرز تهیه
آرد را با روغن ورز میدهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه میکنیم پودر شکر با گلاب مخلوط میکنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم و سپس داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود بعد از سفت شدن از یخچال خارج میکنیم دوباره ورز میدهیم تا نرم شود بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله میکنیم و با فاصله در سینی میچینیم و روی آنرا با زعفران به شکل ضربدر میکشیم و روی خلال پسته میگذاریم و در طبقه وسط فر میگذاریم درجه فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد مدت پخت ۲۰ دقیقه.
مواد لازم برای شیرینی قندی (مخصوص عید نوروز-سوغات بروجرد)
آرد سفید ۱ کیلو
روغن حیوانی 500 گرم
روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
شکر 250 گرم
گلاب نصف استکان (میتوانید استفاده نکنید)
هل ۱ قاشق مرباخوری
#2
طرز تهیه
نکته این دستور ۱۰۰ درصد روغن حیوانیه که میتونید ۵۰ درصدش کنید یعنی نصف روغن حیوانی و نصف روغن جامد یا حتی کامل روغن جامد بستگی به سلیقه خودتون داره ولی با روغن حیوانی یه طعم عالی بهش میده