سینهٔ مرغ کوچک پخته و تکهتکه شده ۱ عدد
ساقهٔ کرفس ریز خرد شده ۱ بوته
جعفری ریز خرد شده ۱ لیوان
خیار شور نگینی ۱ لیوان
سس مایونز ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
#1
طرز تهیه
در ظرف مخصوص سالاد، مرغ پخته، کرفسهای خرد شده، جعفری، پیازچه و خیارشور را با هم مخلوط میکنیم.
سس مایونز آبلیمو؛ نمک و فلفل را به مخلوط مواد میافزاییم و خوب هم میزنیم.
روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین میکنیم.