ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

افتادن گوشی موبایل درون آب | چگونه گوشی خیس شده را تعمیر کنیم؟

افتادن گوشی موبایل درون آب | چگونه گوشی خیس شده را تعمیر کنیم؟افتادن گوشی در آب یکی از رایج ترین اتفاق هایی است که برای کاربران آن ها رخ می‌دهد و متاسفانه اغلب منجر به بروز مشکلات و صدمات جبران ناپذیری می‌شود. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش نحوه تعمیر گوشی آب خورده بپردازیم :

مقدمه‌ای در رابطه با گوشی آب خورده یا خیس شده

آب یک رسانای الکتریکی است و تماس آن با قطعات الکترونیکی ممکن است صدمات جبران ناپذیری را به بار آورد. متاسفانه خرابی ناشی از آب خوردگی یکی از رایج ترین مشکلات گوشی های موبایل و آیفون های اپل محسوب می‌شود. اگرچه اغلب گوشی های مدرن تر از استانداردهای ضد آب بهره می‌برند، اما با این حال در برابر نفوذ آب حساس هستند و اگر اجزای داخلی آن ها بنا به هر دلیل با آب در تماس باشد، احتمال سوختگی و از کر افتادن دستگاه بسیار بالا خواهد بود.

زمانی که گوشی شما با آب در تماس باشد باید خیلی سریع عمل کنید و سرعت عمل شما تعیین کننده میزان خسارت وارد بر گوشی خواهد بود. اگر سریع عمل کنید، شاید بتوانید گوشی خود را نجات دهید، اما اگر کند باشید و درست عمل نکنید، ممکن است برای همیشه گوشی خود را از دست دهید. بنابراین مطالعه این مقاله و کسب آمادگی لازم برای مقابله با گوشی آب خورده یک امر ضروری خواهد بود که توصیه می‌کنیم به هیچ وجه آن را نادیده نگیرید.

مرحله 1 : خشک کردن سریع آب خورده

اولین کاری که باید انجام دهید خشک کردن گوشی است. اگر گوشی در آب غوطه ور شده یا با آب در تماس بوده، خیلی سریع آن را از آب خارج کنید و با یک دستمال مناسب سطح گوشی را پاک کنید. بدنه گوشی را کاملا خشک کنید تا هیچ آبی روی آن قرار نداشته باشد. دقت کنید که بهتر است گوشی را زیاد تکان ندهید و در حالت هایی نگیرید که ورود آب به داخلی آن امکانپذیر شود. حتما دقت کنید که آب را از بخش هایی مثل جک هدفون، شیارهای مربوط به اسپیکر، سیم کارت و غیره پاک کنید. هرچقدر در این مرحله سریعتر و دقیق تری باشید، احتمال نجات گوشی آب خورده شما هم بیشتر می‌شود.

اگر گوشی شما در کیس یا قاب خاصی قرار دارد، ابتدا سریعا گوشی را از آن خارج کنید و سپس دستگاه را خشک نمایید. بعد از اینکه بدنه اصلی گوشی خشک شد، خشاب سیم کارت را از آن خارج کنید و مجرای سیم کارت گوشی را خشک نمایید. به هیچ وجه در این مرحله دکمه های فیزیکی گوشی ب ویژه دکمه هوم و پاور آن را فشار ندهید، هیچ لزومی ندارد که در این مرحله عملکرد گوشی آب خورده را تست کنید.

مرحله 2 (در صورت نیاز): خاموش کردن گوشی

بعد از اینکه بخش خارجی بدنه گوشی آب خورده را کاملا خشک و تمیز کردید، به آرامی دکمه پاور آن را فشار دهید تا متوجه شوید که آیا گوشی خاموش شده یا خیر. اگر گوشی شما خاموش شده باشد، شانس تعمیر آن کاهش پیدا می‌کند و به احتمال زیاد نفوذ آب به داخل بدنه گوشی سبب شده که برد یا قطعات دیگر گوشی از کار بیفتند، اما اگر گوشی روشن بود، جای امید بیشتری باقی است. در این شرایط خیلی سریع دکمه پاور را نگه دارید و گوشی آب خورده را خاموش کنید. در نظر داشته باشید که خاموش کردن گوشی به این معناست که دیگر جریان الکتریکی در آن وجود ندارد و نبود جریان به معنای عدم امکان بروز اتصال کوتاه خواهد بود.

مرحله 3: قرار دادن گوشی آب خورده در کیسه برنج یا ژل سیلیکا

حالت نوبت به رطوبت و نم زدایی می‌رسد! برای انجام این کار می‌توانید از برنج طبخ نشده یا ژل سیلیکا استفاده کنید. هر دو مورد نام برده شده خاصیت جذب رطوبت و نم بسیار بالایی دارند و به شما کمک می‌کنند تا گوشی سامسونگ یا گوشی آب خورده را نجات دهید. اگر از ژل سیلیکا استفاده می‌کنید، گوشی را در نزدیکی یک جای خشک (مثلا نزدیک بخاری یا شومینه) قرار داده و ژل های سیلیکا را روی آن بگذارید تا کاملا همه قسمت های گوشی را بپوشانند. بهتر است بسته های ژل سیلیکا را به گونه‌ای بچینید و گوشی را در آن ها قرار دهید که کاملا گوشی را احاطه کنند.

اما اگر به ژل سیلیکا دسترسی ندارید و می‌خواهید از برنج طبخ نشده استفاده کنید، کافیست گوشی آب خورده را در یک کیسه برنج به طور کامل فرو ببرید تا گوشی از نمای بیرون قابل مشاهده نباشد. در نظر داشته باشید که برای انجام این کار هیچ نیازی ندارد که یک کیسه برنج خیلی بزرگ داشته باشی، بلکه یک کیسه نسبتا کوچک برنج که گوشی آب خورده بتواند کاملا در آن محو شود هم مشکل را رفع می‌کند.

مرحله 4: صبر کنید!

حالا نوبت به صبر کردن می‌رسد! بهتر است برای اطمینان خاطر کامل 48 ساعت گوشی سامسونگ یا گوشی آب خورده خود را در کنار ژل های سیلیکا یا برنج قرار دهید تا بماند. در این دوره دائما با آیفون یا گوشی خود ور نروید و اجازه دهید تا گوشی به حال خودش باقی باشد. اگر خیلی عجله دارید، می‌توانید بعد از 24 ساعت گوشی را از برنج یا ژل سیلیکا خارج کنید.

مرحله 5: تست گوشی

این مرحله حتما برایتان پر اضطراب ترین بخش کار خواهد بود، چون قرار است گوشی آب خورده خود را روشن کنید! گوشی را از برنج یا کنار ژل های سیلیکا خارج کرده و آن را روشن کنید. اگر گوشی روشن شد، شما آن را از خطر بزرگی نجات داده‌اید، اما اگر گوشی روشن نشد، احتمالا باید به فکر تعمیر آن باشید و برای انجام این کار باید گوشی خود را به افراد مجرب و قابل اعتمادی بسپارید.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.