ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آجیل بخورید تا قلبی سالم داشته باشید

آجیل بخورید تا قلبی سالم داشته باشیدآجیل خوردن برای سلامت قلب مفید است. اخیرا پژوهشگران به این حقیقت پی برده اند که اگر گردو، بادام و سایر انواع مواد که در آجیل وجود دارند را به عنوان بخشی از رژیم غذاییتان مصرف کنید، موجب کاهش میزان کلسترول خون می شوند.

خوردن آجیل به عنوان بخشی از تغذیه می تواند تا حد زیادی به سلامت قلبتان کمک کند. آجیل ها که دارای اسیدهای چرب اشباع نشده هستند می توانند به عنوان میان وعده ای مفید در نظر گرفته شوند. ذخیره آجیل و خشکبار راحت بوده و حتی در مواقعی که به مسافرت می روید نیز بسته بندی و استفاده از آنها راحت است.
روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

نوع آجیلی که مصرف می کنید چندان اهمیت ندارد اگرچه برخی از آنها از مواد مغذی بیشتری برخوردارند. گردو، بادام، فندق و هرچیز دیگری که جزء آجیل شناخته می شود در حجم نسبتا کوچکشان سرشار از مواد مغذی هستند. مخصوصا اگر از بیماری های قلبی رنج می برید استفاده از آجیل به جای میان وعده های دیگر که ممکن است سالم نباشند برای شما بسیار مفید است و می توانید مطمئن باشید چیزی که می خورید مطابق با رژیم غذایی افرادی است که ناراحتی قلبی دارند.

آیا خوردن آجیل به قلب شما کمک می کند؟

پروتئینی به نام LDL یا کلسترول لیبوپروتئین چگالی پایین، یکی از عوامل موثر در ابتلا به بیماری های قلبی است. تحقیقات نشان می دهند که افراد می توانند با خوردن آجیل به عنوان بخشی از رژیم غذایی تا حد زیادی میزان LDL خون را کاهش دهند.
خوردن آجیل خطر تشکیل لخته های خونی و درنتیجه بروز سکته های مرگبار قلبی را کاهش می دهد. با مصرف آجیل همچنین می توانید به بهبود وضعیت سلامت شاهرگ و سرخرگ های خود کمک کنید.

چه چیزی در آجیل وجود دارد که برای سلامت قلب مفید شناخته می شود؟

فرای وجود پروتئین در آجیل، انواع اجیل شامل حداقل یکی از مواد مفید زیر هستند:
• چربی های اشباع نشده: اگرچه چندان دلیل آن مشخص نیست اما وجود چربی های مفید در آجیل (مونو ان سچوریت و پلی ان سچوریت) میزان کلسترول خون را کاهش می دهند.
• اسیدهای چرب امگا-3: انواع آجیل سرشار از امگا-3 است که خود نوعی از اسیدهای چرب سالم به شمار می روند. امگا-3 (به همراه مواد دیگری که در آجیل موجود هستند) از تپش های خطرناک قلب و ریتم های غیرعادی آن که موجب سکته های قلبی می شوند، جلوگیری می کند. امگا-3 را می توان در بسیاری از انواع ماهی ها نیز پیدا کرد اما برای رژیم های غذایی گیاهی آجیل منبع بهتری برای امگا-3 به شمار می رود.
• فیبر: تمام انواع اجیل ها شامل فیبر هستند که موجب کاهش میزان کلسترول در خون می شود. فیبر ها موجب می شوند که شما احساس سیری کنید و در نتیجه غذای کمتری می خورید. به علاوه فیبر به عنوان عامل موثری در پیشگیری از دیابت نیز شناخته می شود.
• ویتامین E: ویتامین E ممکن است به توقف گسترش پلاک های خونی که موجب انسداد رگ ها می شوند، کمک کند. گسترش پلاک های خونی در سرخ رگ ها ممکن است موجب احساس درد در قفسه سینه افراد شوند و حتی در مواردی موجب سکته های قلبی شود.
استرول های گیاهی. برخی از آجیل ها نیز شامل استرول گیاهی هستند که می تواند به کاهش میزان کلسترول خون کمک کند. استرول را به منظور افزایش سلامتی به طور مصنوعی به کره های گیاهی یا برخی عصاره های گیاهی اضافه می کنند در حالیکه این ماده به طور طبیعی در آجیل وجود دارد.
• آمینو اسید L-آرژنین: آجیل ها همچنین منبعی برای تامین آمینواسید L-آرژنین هستند که سطح سلامت دیواره سرخ رگ ها را با افزایش انعطاف پذیری آنها تقویت می کند. به علاوه این آمینو اسید موجب می شود که سرخ رگ ها کم تر در معرض لخته شدگی خون قرار گیرند و از این طریق از انسداد آنها جلوگیری می کند.



منبع : mayoclinic.org - avval.ir

خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.