ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش تهیه مربای شقاقل

آموزش تهیه مربای شقاقلمربای شقاقل می تواند در کنار مرباهای دیگری که در خانه استفاده می کنید و همچنین تهیه می کنید جایگاه بسیار مناسبی داشته باشد . شقاقل یا هویچ وحشی همانند همه ی مواد طبیعی موجود دارای فواید و ویژگی های منحصر به فردی می باشد که هم بر روی مزه ی مربا و هم در خواص دارویی آن می افزاید . برای آنکه روش تهیه آن را بدانید با ما همراه باشید :‌

مواد لازم برای تهیه مربای شقاقل :
شقاقل ۱۰۰۰ گرم
شکر ۱۰۰۰ گرم


طرز تهیه مربای شقاقل :
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آب آن را عوض کنید. سپس پوست آن را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک ساعت بجوشانید.


آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل ها پخته شد، از روی گاز برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آب آن را عوض کنید.


سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.

ریشه گیاه شقاقل از نظر طبیعت طبق نظرحکمای طب سنتی کمی گرم و تر می باشد و از نظر خواص بازکننده انسداد مجاری عروق، مبهی (افزاینده میل جنسی) و گرم کننده می‏ باشد و برای گرم کردن معده و کلیه و کبد تاثیر بسزایی دارد.

اشتها را کاهش می‏ دهد و ممکن است ایجاد سردرد نماید از این نظر باید با عسل خورده شود و مربای آن با عسل مضرات آن را برطرف می کند .
مقدار خوراک آن تا 20 گرم است .خواص دارویی آن تا 4 سال باقی می ماند.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.