ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

طرز تهیه و آموزش پخت ناگت با پیازچه پنیری

طرز تهیه و آموزش پخت ناگت با پیازچه پنیریناگت خوش طعم نان و پیازچه پنیری را می‌توانید بدون چاشنی یا با سس سفید یا قرمز سرو کنید.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مواد اولیه: برای 3 نفر

نان (شامل خمیر داخل نان باگت): یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا (رنده شده): 5 قاشق غذاخوری
پیازچه: 4 عدد
جعفری (ساطوری شده): 3 قاشق غذاخوری
شیر: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پنیر موزارلا: به میزان لازم
کره: به میزان لازمطرز تهیه و آموزش پخت ناگت با پیازچه پنیری

طرز تهیه:
ابتدا خمیر را در مقداری شیر به مدت 5 دقیقه خیس کنید.سپس با فشار دست رطوبت اضافی‌اش را بگیرید و به همراه پنیر پیتزا ، تخم‌مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.

داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس مایه ناگت را به شکل‌های کوچک و با قاشق غذاخوری یا سوپ‌خوری داخل روغن سرخ کنید.

پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
وقتی ناگت‌ها سرخ شدند روی آنها مقداری پنیر موزارلا رنده کرده و 2 تا 3دقیقه داخل فر داغ شده یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد آن را برای سرو آماده کنید.

نكات:

1)در صورت تمایل به جای خمیر باگت از نان خشك پودر شده استفاده كنید.
2)این ناگت را میتوانید بدون چاشنی یا با سس سفید یا قرمز سرو كنید.



منبع : سوران

خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.