ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

بیوگرافی کامل انوشه انصاری Anousheh Ansari اولین زن فضانورد ایرانی

بیوگرافی کامل انوشه انصاری Anousheh Ansari اولین زن فضانورد ایرانیانوشه انصاری (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۴۵ مشهد) کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) است.او در سال ۲۰۰۰ ازسوی مجلهٔ زن شاغل به‌عنوان کارآفرین برتر شناخته شده‌است. او از بنیانگذاران یک شرکت مخابراتی در آمریکا به نام تی.تی.آی (TTI) بوده که اکنون تحت مالکیت سنوز نتورک قرار دارد.

زادروز : ۲۱ شهریور ۱۳۴۵، مشهد
پیشه : کاوشگر، رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI)
ansari
فیلم فروشنده اصغر فرهادی برنده جایزه اسکار 2017 شد

زندگی
انوشه انصاری در سال ۱۳۴۶ خورشیدی، در ایران به دنیا آمد. تا سن ۱۶ سالگی در ایران زندگی کرد و سپس به همراه خانواده‌اش به ایالات متحده آمریكا هجرت كرد. سالهای پایانی دبیرستان را در آن كشور گذراند و سپس برای اخذ مدرك كارشناسی در رشته مهندس الكترونیك و علوم كامپیوتر وارد دانشگاه جرج میسون شد. انوشه بعد از پایان موفقیت‌آمیز دوره لیسانس برای كسب مدرك فوق‌لیسانس خود وارد دانشگاه جرج واشنگتن شد و مطالعات خود را در این دانشگاه ادامه داد.
انوشه انصاری
پس از اخذ مدرك كارشناسی ارشد در رشته مهندسی الكترونیك، انوشه برای كار به سراغ شركتهایی چون MCI و COMSAT رفت و پروژه‌های موفقیت‌آمیزی را در آن شركتها به سرانجام رساند. او چندین مقاله و دو پاتنت برای كار روی “عملگرهای اتوماتیك” و “گره‌های یك شبكه‌ بیسیم” دارد.او در حال حاضر مشغول طی كردن دوره‌ای در دانشگاه سوئین‌بورن می‌باشد تا بتواند دومین مدرك كارشناسی ارشد خود را در رشته ستاره‌شناسی دریافت كند.

در سال ۱۹۹۴ میلادی مطابق با ۱۳۷۲ خورشیدی، انوشه به همراه همسرش حمید و برادر همسرش امیر انصاری شركتی به نام تله‌كام تكنولوژی (TTI) را در تگزاس پایه‌گذاری كردند.

این شركت تأمین‌كننده تجهیزات مورد نیاز شبكه‌های كامپیوتری بود. این شركت در سال ۲۰۰۰ توسط سونوز نتورك خریداری شد. انوشه انصاری در سال ۲۰۰۰ جایزه نخست كارآفرینی ملی ایالات متحده آمریكا را به دست آورد. در سال ۲۰۰۱ مجله فورچیون انوشه را در لیست تاجران موفق ثبت كرد.
همسر انوشه انصاری
*همسر انوشه انصاری

بعد از فروش كمپانی TTI انوشه و همسرش شركت دیگری به نام پرودی(Prodea) را پایه‌گذاری كردند. انوشه مدیر عامل و رئیس این شركت است. این شركت با مشاركت شركت ماجراجوییهای فضایی و آژانس فضایی فدراسیون روسیه، طرحی را جهت ایجاد ناوگانی از فضاپیماهای تجاری برای اعزام گردشگران فضایی به ارتفاعات زیرمداری در دست اجرا دارد. “كاشف ماجراجوی فضا” نام مناسبی برای این كشتی فضایی به نظر می‌رسد كه قرار است قادر به حمل ۵ مسافر به ارتفاعات زیرمداری باشد تا مسافران خوشبخت بتوانند گردی سیاره زمین و سیاهی فضا را برای دقایقی نظاره‌گر باشند.

این فضاپیما قرار است با یك هواپیمای مخصوص تا ارتفاعی بالا برده شود و سپس برای دستیابی به ارتفاعات بیشتر از هواپیما جدا شده و موتورهای قدرتمند خود را روشن نماید. این هواپیما از فرودگاه فضایی كه به احتمال زیاد در رأس‌الخیمه واقع در كشور امارات متحده عربی ساخته می‌شود، پرواز خواهد كرد.

انوشه از دوران نوجوانی به فضانوردی علاقمند بود و رؤیای سفر به فضا را در سر می‌پروراند. علاقه فراوان او سرانجام زمانی به بار نشست كه فعالیتهای اقتصادی انوشه و همسرش ثروت فراوانی برای آنها به بار آورده بود. در سال ۲۰۰۴ میلادی مطابق با ۱۳۸۳ خورشیدی، خانواده انصاری (انوشه و برادر همسرش، امیر انصاری) ۱۰ میلیون دلار جایزه برای نخستین پرواز فضایی غیر‌دولتی اختصاص دادند.

این سفر می‌بایستی توسط یك فضاپیمای قابل بازیابی انجام می‌شد كه قادر باشد حداقل سه نفر را به ارتفاعی بیش از ۱۰۰ كیلومتر از سطح متوسط زمین (خط كارمن) رسانده و مجدداً به زمین بازگرداند. فضاپیما باید طوری طراحی می‌شد كه در طی دو هفته بعد از نخستین پرواز موفقیت‌آمیز، قادر به تكرار آن باشد. «جایزه انصاری ایكس» در نهایت به فضاپیمای كوچك «اسپیس شیپ وان» با طراحی خلاقانه برت روتان تعلق گرفت.

اما همچنان رؤیای سفر به فضا ذهن بانوی فعال و ناآرام ایرانی را به خود مشغول كرده بود. فعالیتهای فضایی اخیر به هیچ‌وجه او را آرام نمی‌كرد و اشتیاق دیدن زمین از فضا او را به سویی رهنمون كرد كه اكنون تیتر نخست خبرهای فضایی دنیا را به خود اختصاص داده است. انوشه انصاری سرانجام دل به دریا زد و برای سفری هیجان‌انگیز به ایستگاه بین‌المللی فضایی ثبت‌نام كرد. این سفر كه با كپسول فضایی سایوز تی‌ام‌آ صورت می‌گیرد حدود ۲۰ میلیون دلار هزینه در بر دارد. ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بعنوان اولین زن گردشگر فضایی در یكی از پروازهای فضاپیمای سایوز كه برای بهار ۱۳۸۶ برنامه‌ریزی شده بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بعنوان اولین زن گردشگر فضایی در یكی از پروازهای فضاپیمای سایوز كه برای بهار ۱۳۸۶ برنامه‌ریزی شده بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد.

اما شانس با انوشه بود تا نخستین توریست فضایی زن، زودتر از آنچه انتظارش را داشت به آرزوی خود برسد. ردصلاحیت پزشكی داوطلب ژاپنی، دایسوکه انوموتو، سفر انوشه را حدود شش ماه به جلو انداخت. انوشه قرار است در ۲۳ شهریور ۱۳۸۵ راهی ایستگاه بین‌المللی فضایی (ISS) شود. دایسوكه انوموتو كه ۳۵ سال دارد، ثروت خود را از راه تجارت اینترنتی به دست آورده است. او قبول كرده بود كه با پرداخت ۲۰ میلیون دلار و تحمل تمرینات سخت و فشرده برای یك هفته به ایستگاه بین‌المللی فضایی (ISS) سفر كند.

در صورتی كه سفر انوشه طبق برنامه انجام شود، وی اولین فضانورد ایرانی، اولین بانوی گردشگر فضایی و چهارمین توریست فضایی دنیا خواهد شد. انوشه انصاری در شرایطی راهی فضا می‌شود كه طی چهل و پنج سال گذشته سفر به فضا تنها در انحصار شوروی سابق (روسیه)، آمریكا و به تازگی چین بوده است. تاكنون بیش از ۴۴۰ نفر طی نزدیك به ۱۰۰۰ مأموریت فضایی از مرزهای فضا عبور كرده‌اند كه نزدیك به ۳۸۰ نفر آنها از اتباع آمریكا و شوروی سابق و بقیه از شهروندان كشورهایی همچون چكسلواكی، آلمان، ژاپن، بلغارستان، افغانستان، برزیل، انگلیس، كوبا، مجارستان، هند، مغولستان، لهستان، رومانی، اسلواكی، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئیس، سوریه، بلژیك، اتریش، فرانسه، مكزیك، هلند، عربستان سعودی، رژیم اشغالگر قدس و مكزیك بوده‌اند كه توسط فضاپیماهای آمریكایی یا روسی امكان سفر به فضا را یافته‌اند.

اولین گردشگر فضایی یك میلیونر آمریكایی به نام دنیس تیتو بود كه در سال ۲۰۰۱ نخستین بشری شد كه با پول خود به فضا سفر كرد. بعد از او مارك شاتلورتس در سال ۲۰۰۲ و گرگ السون در سال ۲۰۰۵ به ترتیب عنوان دومین و سومین توریست فضایی را از آن خود كردند. اولسن نیز مانند انوموتو به دلایل پزشكی از سفر انجام شده در ژوئن ۲۰۰۴ بازمانده بود ولی سرانجام در سال ۲۰۰۵ به آرزوی خود برای نگریستن به زمین از فضا جامه عمل پوشاند. قبل از اولسن، یك خواننده آمریكایی به نام لانس باس كاندیدای سفر به فضا بود كه به دلیل امتناع از انجام تمرینات سخت و فشرده قبل از پرواز از لیست گردشگران فضایی حذف گردید.
انصاری اکس-پرایز
انوشه انصاری به همراه برادر همسرش در سال ۲۰۰۳ (میلادی) جایزهٔ ۱۰میلیون‌دلاری سالیانهٔ «انصاری اکس-پرایز» (Ansari X-prize) را بنیان نهاد. هدف از این جایزه تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و ورود به بازار سفرهای فضایی است که تا پیش از این در انحصار تعداد انگشت‌شماری از دولت‌ها بوده‌است.
فعالیت های انوشه انصاری پس از سفر به فضا
انوشه انصاری مؤسسهٔ خیریهٔ «بنیاد اَهورا» (Ahoora Foundation) را همراه برادر همسرش، جمشید انصاری، اداره و حمایت مالی می‌کند. او همچنین به‌همراه امیر و حمید انصاری در حوزهٔ خانه دیجیتال (Digital Home شرکت پرودیا سیستمز را با هدف راه‌اندازی یک سیستم پیشرفته برای آمیختن و استفادهٔ سهل‌تر از محصولات و فایل‌ها و تولیدات ابزار خانگی دیجیتال مانند ویدیو و صدا و فیلم تأسیس کرد، که در تگزاس و در هندوستان دفاتر رسمی دارد.
سرنشینان كپسول فضایی سایوز
سرنشینان كپسول فضایی سایوز TMA-9. به ترتیب از چپ به راست :

انوشه انصاری، گردشگر فضایی

میخائیل تیورین، فضانورد روسی

مایكل لوپز، فضانورد آمریكایی

finds.ir تبلیغات نیازمندیها

انوشه انصاری در مراسم اسکار
*انوشه انصاری در مراسم اسکار 2017

شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازه‌ها
مقایسه ساید بای ساید اسنوا با ایکس ویژن (کدام یخچال بهتر است؟)
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
10 یخچال فریزر جدید بازار تا سقف 15 میلیون تومان
ارزانترین گوشی 1403 (معرفی 15 گوشی لمسی و گوشی دکمه ای امسال)
فاطمه - جمعه ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
پشت کارش واینکه برای رسیدن به آرزوش تلاش میکنه خوبه ولی ای کاش حالا که اسم بانوی مسلمان رو یدک میکشه پوشش هم مثل بانوی مسلمان بود،ولی حیف اون همه پول وتلاشی که برای پیش برد آمریکا وآبادانی اون کشور داره تلف میشه حیف،کاش اون خرج هایی که اونجا کردو شرکت هایی رو که اونجا تاسیس کرد غیرت ایرانی و ملی داشت واینجا سرمایه گذاری میکرد،حیف
Fatemehariyafar - سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷
من یع دخترم الان پونزده سالمه ارزویع رفتن به فضا رو دارم دارم تمام تلاشمو میکنم... خانم حصاری ارزومع که مث شما بتونم بع فضا برم....
- سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷
من حتما یه روز ی به مریخ میرم,,ان شالا
مریم یوسفی - سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷
واقعا باعث افتخارید .از خدا براتون موفقیتهای بیشتر خواهانم
مینو - یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
عااااااااالی بود انگلیسی شو بزارین لطفا؟.
مليكا - دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۶
خانم انصاري عالي بود
مرتضی محمدی - چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶
خدایی حلالت.باعث افتخارهمه ی ایرانیان هستی ،خانم انصاری عزیزانشالله ک همیشه موفق باشید.
- جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۶
ای کاش همه میتونستن افتخار بیافرینن ...مشکل ایرانیا اینه که پول و نوقعیت ندارن ..زندگیا سخته .کسی هم حمایت نمیکنه .اما لایک داری خانم انوشه .
محمد عابدینی - شنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۶
درود ؛ بسیار عالی ، من مدیر دبیرستان شبانه روزی دکتر انصاری پدر انوشه انصاری در سد کارده مشهد هستم و تقاضا دارم یک راه ارتباطی با ایشون پیدا کنم . اگر امکان پذیر است خوشحال خواهم شد
اكبرجوكار - سه شنبه ۰۶ تیر ۱۳۹۶
افرين ودرودبه خانم انوشه انصارى بزرگترين افتخاردرتاريخ فضانوردى براى ما ايرانيان ثبت شد
اقبال - جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
من که بعنوان یک ایرانی به هر کس که همچین ایده و فعالیتی داشته باشه،در هر کجای دنیا باشه،برای اسم ایران و ایرانیان افتخار بسیار بزرگی میدانم،خدا کمک کنه تا باشد همچین شخصیتهایی!
مهدی - سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
خداوکیلی اخه درسته اینهمه پول بی زبونودادی فقط بری فضا میومدی ایران یک هزارم این پولوخرج میکردی برای شرکت سایپااوناهم یه پرایدبااپشن فوق پیسرفته میساختن ازفرودگاه امام میرفتی فضابعدهمونجاهم میومدی میرفتی بهشت زهرا بعدیه دفترفضاگردی هم وامیکردی تاهمه ایرانیاهم بتونن برن ولی بدون شوخی لایک داری لایک
دانیال - دوشنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۵
این همه پول داده که ببرنش فضا ! میداد به من یه فضا پیما براش میساختم که هر وقت دلش خواست بره بیاد ، والا . دست کم نگیرید ما ایرانی ها رو . بدبختیمون نداشتن پول و امکانات هست. حالا هی بخندیت به حرف من . تا وقتی امسال من مسافر کشی میکنن و بچه پول دارا ولگردی پس کی صنعت رو پیش ببره .
امين - سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۵
چه باحاله


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.