ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزهاز ترکیب مواد خوراکی اصلی، طعم‌دهنده‌ها، روغن و یک ماده اسیدی می‌توان سس‌های سالم و لذیذی درست کرد.

فقط کافی است بدانید کدام مواد غذایی را با کدام اسیدها میکس کنید! در ادامه با طرز تهیه سس‌های سالم و خوش‌طعم آشنا می‌شوید.طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس سالاد کلاسیک خانگی
• پایه: روغن کانولا

• ماده اصلی: موسیر (یا پیازچه)

• اسید: سرکه انگور

• طعم دهنده: پودر فلفل تازه

این مواد را داخل میکسر بریزید (اگر دوست داشتید نمک هم اضافه کنید) و میکس نمایید.

برای ملایم‌تر شدن طعم سس بهتر است از 10 دقیقه قبل موسیرها (یا پیازچه‌ها) را در سرکه بخوابانید و بعد با باقی مواد میکس کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس خامه‌ای سزار
• پایه: پنیر توفو

• ماده اصلی: سیر

• اسید: آب لیموی تازه

• طعم دهنده: جعفری و پنیر پارمزان

مواد را با یکدیگر میکس کنید.

پنیر توفو یا پنیر لوبیا از شیر سویا تهیه می‌شود و اصل این پنیر به چین برمی‌گردد. شرکت‌های بزرگ لبنیات در ایران این پنیر را تولید می‌کنند.

برای طعم بهتر می‌توانید مقدار خیلی کم تن ماهی (یا طبق دستور اصلی ماهی آنچوی) نیز با مواد میکس کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس ایتالیایی
• پایه: روغن زیتون

• ماده اصلی: پیاز سفید رنده شده

• اسید: سرکه بالزامیک

• طعم دهنده: ریحان تازه و اوریگانو

مواد را با هم میکس کنید.

اوریگانو شبیه به آویشن است و از فروشگاه‌ها و عطاری‌ها می‌توانید تهیه کنید.

برای خامه‌ای تر شدن سس می‌توانید به ترکیب ماست چکیده اضافه کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس سبز
• پایه: خامه ترش + سس مایونز

• ماده اصلی: سیر

• اسید: سرکه سفید

• طعم دهنده: ترخون و یا هر سبزی که دوست دارید

مواد را با هم میکس کنید.

مقدار خامه و سس مایونز هر کدام نصف پیمانه کافی است. بهتر است از نوع کم‌چرب آنها خریداری کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس عسل و خردل
• پایه: روغن کانولا

• ماده اصلی: ساقه پیازچه

• اسید: خردل

• طعم دهنده: عسل

همه مواد را با هم میکس کنید.

اگر می‌خواهید طعم خردل غالب باشد، از دانه خردل استفاده کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس آسیایی با طعم کنجد
• پایه: روغن یا کره بادام زمینی

• ماده اصلی: تره فرنگی

• اسید: سرکه برنج

• طعم دهنده: دانه کنجد بو داده، سس سویا و زنجبیل رنده شده

مواد را با هم میکس کنید.

برای طعم بهتر یک قاشق روغن کنجد نیز به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس بلو چیز
• پایه: ماست (نصف پیمانه) + سس مایونز کم چرب (نصف پیمانه)

• ماده اصلی: موسیر

• اسید: سرکه

• طعم دهنده: بلو چیز

مواد را با هم ترکیب کنید.

بلو چیز را شرکت‌های بزرگ لبنیاتی در ایران تولید می‌کنند. این پنیر طعم شوری دارد و برای تهیه این سس نباید از نمک استفاده کرد.

اضافه کردن یک قاشق عسل به سس بافت و طعم بهتری می‌دهد.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس گوجه‌فرنگی
• پایه: گوجه گیلاسی + مقدار کمی روغن زیتون

• ماده اصلی: پیاز بنفش

• اسید: سرکه

• طعم دهنده: ریحان

مواد را با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه ده نوع سالاد خانگی خوشمزه

سس ماست و سبزیجات
• پایه: ماست کم چرب

• ماده اصلی: تره فرنگی

• اسید: شیر کره یا شیر پرچرب

• طعم دهنده: ریحان، گشنیز، جعفری و نعنا

مواد را با هم ترکیب کنید.

مقدار کمی فلفل قرمز طعم این سس را بهتر می‌کند.

سس سالاد کلاسیک خانگی

سس تاهینی (ارده) و لیمو

• پایه: کرم ارده

• ماده اصلی: سیر

• اسید: آب لیموی تازه

• طعم دهنده: خمیر سویا یا پنیر سویا (توفو)

مواد را با هم ترکیب کنید.

تاهینی همان ارده یا کنجد آسیاب شده است.

غلظت سس را با آب می‌توانید کم و زیاد کنید.



منبع : shape.com - نام نویسنده: علی معصومی

خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.