ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

10 غذای پرطرفدار هنگ کنگی ها از کباب غاز تا کوفته ماهی

10 غذای پرطرفدار هنگ کنگی ها از کباب غاز تا کوفته ماهیشهر زیبای هنگ کنگ بهشت طرفداران غذا است. محلی های این شهر آنچنان به غذا اهمیت می دهند که در احوالپرسی شان حتما سوال “غذا خوردی؟” پرسیده می شود. هنگ کنگ یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد رستوران را در خود جای داده‌ است. از این رو انتخاب های گسترده‌ای برای انتخاب غذا خواهید داشت.

در ادامه لیست محبوب ترین غذاهای کشور هنگ کنگ را مشاهده نمایید :10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
یام چا (Yum Cha)

یام چا نمونه ای تمام عیار از سنت آشپزی هنگ کنگی و مردم منطقه کانتون (یکی از مناطق معروف چینی) است. در زبان کانتونی یام چا به معنی “چای بنوش” است که به وعده غذایی سنتی با نام “دیم سام” (dim sum) اشاره دارد که به همراه چای سرو می شود. محلی ها معمولا این غذا را از صبح زود تا زمان ناهار میل می کنند. تمام رستوران های خوب، این غذا را به همراه چای های مختلف سرو می کنند. ما پیشنهاد می‌کنیم به همراه yum Cha چای محبوب گل یاس یا ti gwun yum (چای سبز بسیار خوش عطر) و یا چای سیاه قدیمی با نام “Bo-lay” را میل بفرمایید.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
دا فو فا (Dao fu fa)

این غذا میان وعده ای بسیار محبوب در هنگ کنگ است که از شیر سویای غلیظ (از توفوی بسیار نرم) تهیه می شود. این غذا را، هم به صورت گرم و هم به صورت سرد می توانید میل کنید. Dao fu fa معمولا به همراه شکر و یا شربت زنجبیل سرو می شود و در بهترین حالتش لطافت و نرمی ابریشم گونه ای دارد. توفوهای کمپانی A1 Tofu Company از سویاهای مرغوب کانادایی درست می شوند و به بافت فوق العاده شان معروفند.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
نودل بامبو (Bamboo Noodles)

در روش سنتی طبخ نودل های تخم مرغی تازه، باید خمیر بوسیله ی بامبویی بزرگ ورز داده شود و سپس نودل های باریک از آن تهیه شود. پیدا کردن این غذای لذیذ و سنتی امروزه چندان کار ساده ای نیست و تنها در چند محل ویژه این غذا سرو می شود.Bamboo Noodles فروشگاه Lau Sum Kee Noodle در خیابان Fuk Wing که فعالیتش را در سال ۱۹۵۴ به عنوان غرفه ای خیابانی شروع کرد، پس از گذشت نسل ها همچنان این غذای بی نظیر را هرروزه با همان روش سنتی اش تهیه می کند. این نودل های خوشمزه معمولا به روش های مختلفی همچون استفاده در سوپ و یا به همراه خاویار و میگو سرو می شوند.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
جای دان زای (Gai Daan Zai)

Gai Daan Zai یا وافل تخم مرغی از تخم مرغ، آرد گندم، شیر خشک و شکر تشکیل شده است و یکی از محبوب ترین میان وعده های خیابانی هنگ کنگ به شمار می آید. بو و طعم شیرین و هوس انگیز این وافل ها در گوشه و کنار خیابان های هنگ کنگ به مشام می رسد.Gai Daan Zaiاین میان وعده های خوشمزه به وفور در هنگ کنگ پیدا می شوند اما برای تجربه ی بهترین نوع آن می توانید سری به دکه کوچک Lei Kung Kee در خیابان کینگز بزنید. البته این مکان بعدازظهرها بسیار شلوغ است.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
غاز لو سوی (Lo Soi Goose)

خاستگاه این غذای لذیذ منطقه چیو چو (Chiu Chow) در استان گوانگدونگ (Guangdong)است و یکی از سه غذای مهم آشپزی کانتونی به شمار می آید. این غذا که کمتر از دیگر غذاهای چینی تهیه شده با گوشت ماکیان شناخته شده است ولی پخت آن نیاز به دقت و مهارت مثال زدنی دارد. Lo Soi با نژاد خاصی از غازها با نام Lion Head (که وزن آنها گاه تا ۱۸ کیلوگرم نیز می رسد!) پخته می شود؛ گوشت این نژاد از غاز بسیار لطیف و خوش طعم است. در این غذا، غاز در آبگوشتی متشکل از فلفل، بادیان رومی، پوست پرتقال، دارچین، زنجبیل، موسیر، شکر، سس سویا به آرامی پخته می شود.

رستوران Wing Tang Chiu Chow در خیابان چان لانگ یکی از معروف ترین رستوران های سرو Lo Soi است که روزانه بیش از ۷۰ غاز سرو می کند. طعم بی نظیر غاز Lo Soi در این رستوران با طعم چای سیاه Luk On Tsa تکمیل می شود، این چای با طعم فوق العاده اش به هضم راحت تر چربی غاز نیز کمک می کند.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
سوپ نودل و کوفته ماهی (Fish Ball Noodle Soup)

این غذا یکی از عمده ترین غذاهای هنگ کنگی است که ریشه ی آن به منطقه ی چیو چو در استان گوانگدونگ باز می گردد. کوفته ماهی به طور سنتی از ترکیب سه ماهی درست می شود که یکی از آن ها باید مارماهی باشد. این سوپ لذیذ به طور معمول شامل کوفته ماهی، کیک ماهی، ماهی سرخ شده ی بسیار ترد و نودل برنج می باشد، که مجموعه ای حیرت انگیز از طعم ها را به این غذا می بخشند.Fish Ball Noodle Soupفروشگاه هنگ کی (Hong Kee)، مخصوص فروش این غذای خوشمزه است. سوپ نودل کوفته ماهی که در این فروشگاه عرضه می شود بافت و طعم بی نظیری دارد. این فروشگاه که در بالای بازار بزرگ فروش ماهی های تازه در منطقه New Territories هنگ کنگ واقع شده است بیش از ۵۰ سال قدمت دارد.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
کانجی (Congee)

کانجی نوعی فرنی برنج است که معمولا به عنوان صبحانه و یا در ساعات پایانی شب خورده می شود. این غذا بافتی نرم دارد که نه زیاد آبکی و نه زیاد غلیظ است. برای مزه دار کردن این غذا می‌توان به آن مرغ، ماهی، گوشت گاو و یا غذاهای دریایی مخلوط افزود. این غذا یکی از ساده ترین غذاهای سنتی چین و در عین حال پرطرفدارترین آن ها می باشد. رستوران های بسیاری در شهر هنگ کنگ این غذا را سرو می کنند؛ اما برای تجربه ی بهترین نوع آن، انتخاب های زیادی پیش رو ندارید. رستوران Mui Kee Congee که در میان محلی ها بسیار پرطرفدار است در نزدیک یک فروشگاه فروش ماهی های تازه واقع شده است. این رستوران انواع کانجی ها از قبیل کانجی با گوشت گاو و ماهی و کانجی دل و جگر را می فروشد. این رستوران برای راحتی هر چه بیشتر توریست ها منوی انگلیسی نیز تدارک دیده است.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
تارت تخم مرغ
Egg Tart
معمولا افراد وقتی برای اولین بار نام تارت های تخم مرغی به گوششان می رسد، تمایلی به تست کردن آن ندارند. اما برای اینکه عاشق این دسر خوشمزه شوید بهتر است در سفرتان به هنگ کنگ سری به نانوایی چنونگ (Tai Cheong Bakery) بزنید. به محض چشیدن این دسر نرم و ابریشمی به یکی از طرفدارانش تبدیل خواهید شد.
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
تانگ یوان (Tong Yuen)

تانگ یوآن نوعی کوفته برنجی چسبناک است که مغز آن با کنجد سیاه و سفید و یا رب لوبیا قرمز پر می‌شود و طعمی شیرین به آن می‌بخشد. این غذا معمولا در شربتی مخصوص سرو می شود. تانگ یوآن دسر معروف کانتونی است که معمولا در جشن های سنتی کشور چین خورده می شود. نام این غذا بسیار شبیه توئن یوآن است که به معنای اتحاد می باشد.Tong Yuenفروشگاه Fook Yuen Tong Yuen واقع در خیابان فوک یوآن برخی از بهترین تانگ یوآن های کنجدی را در هنگ کنگ می فروشد. این فروشگاه تانگ یوآن را در شربت زنجبیل سرو می کند که به برنج بافتی کشدار می دهد. همچنین طعم شیرین و بافت نرم کنجد سیاه در مغز آن تجربه ای متفاوت را برای مشتریانش رقم می زند. این فروشگاه بسیار کوچک است، بنابراین شاید مجبور شوید غذایتان را با خود ببرید. از آنجاییکه این فروشگاه منوی انگلیسی ندارد برای سفارش غذا باید به عکس روی دیوار اشاره کنید!
10 غذای پرطرفدار هنگ کنگ ها از کباب غاز تا کوفته ماهی
کباب غاز (Roast Goose)

با امتحان این غذا به احتمال زیاد برای همیشه به یکی از طرفداران پر و پا قرص آن تبدیل می‌شوید. گوشت غاز، قرمز رنگ و آبداراست. درصورت پخت مناسب سطحی ترد و با چربی کم خواهد داشت. تجربه ی بی نظیر خوردن این غذا بسیار بهتر از گوشت اردک است.Roast Gooseاین کباب را به راحتی می توان در هنگ کنگ پیدا کرد. البته در بسیاری از رستوران ها نمی توان بهترین نوع آن را پیدا کرد. برای تجربه ی بهترین طعم این غذای لذیذ، بهترین مکان رستوران های Yat Lok Roast Goose در بخش مرکزی یا Tai Po در خیابان استنلی است. این رستوران ها توسط دو برادر اداره می شوند، که این پیشه را از پدرشان، که اولین بار آن را در سال ۱۹۵۷ راه اندازی کرد، به ارث برده اند.


رستوران Lei Garden رستوران کانتونی بسیار مجلل است. این رستوران زنجیره‌ای، ده شعبه در هنگ کنگ دارد که شش تای آن ها در سال ۲۰۱۵ موفق به دریافت ستاره میشلین (نشانی برای ارزیابی کیفیت تالارهای غذاخوری و رستوران ها) شدند. Lei Garden برای حفظ کیفیت بالای غذاهایش و استفاده از مواد غذایی تازه در سال ۲۰۱۰ مزرعه مخصوص خود را راه اندازی کرد. مجموعه رستوران های Lei Garden برای تجربه ی یام چا انتخابی بسیار مناسب هستند چرا که انواع مختلف دیم سام را سرو می کنند که در میان آن هاchar siu (گوشت کباب شده) و پای مرغ در سس صدف آبالون طعمی فراموش نشدنی دارند.
منبع : eatyourworld.com - مترجم سمیه مصطفایی - safarme.com
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.