قیمت یک پرس چلوکباب به هزار تومان رسید! + افزایش برنج هندی و گوشت گیاهی در بازار!
اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه میشود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار میشود که با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان میشود!حسین محمدی، رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی اظهار کرد: به هیچ عنوان به فروش غذاهای ارزان و ارزان فروشی انتقاد نداریم، اما با آشغالفروشی مخالفیم. اکنون تمام شهر تهران مانند سوپرمارکت پر از داروخانه شده است که اگر ریشه این بیماریها را در نظر بگیریم به مواد غذایی میرسد.
وی ادامه داد: غذا میتواند داروی ما باشد، اما اکنون ۱۶ مدل اسانس وارد بازار شده و در غذاهای مختلف از اسانسهایی با طعم برنج ایرانی، زعفران، روغن کرمانشاهی و مواردی از این دست استفاده میشود.
رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی در عین حال اظهار کرد: این اسانسها در بسیاری موارد در غذاهایی که با قیمتهای ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان به فروش میرسند، مورد استفاده قرار میگیرد که جای تاسف بسیار دارد.
محمدی افزود: اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه میشود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار میشود و با هر کیلوی آن میتوان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد!؟
وی ادامه داد: حال اگر برنج هندی هم به این کباب اضافه و با ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد جمع شوند، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان خواهد شد و عدهای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان به فروش میرسانند، اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماریهای متعددی برای مردم به همراه خواهند داشت. برهمین اساس درخواست ما آن است که افراد غذای بیکیفت و ارزان خریداری نکرده و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند.
رییس اتحادیه آشپزخانهها، کترینگها و غذاهای سنتی در ادامه گفت: این نوع محیطها به واسطه آنکه نظارت روی کارشان صورت نمیگیرد میتوانند به هر شکل کار کنند؛ بدین ترتیب ممکن است هر کارگری در این واحدها فعالیت کند و انواع باکتریها و بیماریها در محیط وجود داشته باشد. اصلا چگونه میشود که یک پیتزا به قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش میرسد؟ به هر حال باید مردم دقت داشته باشند که در تهیه غذاهای خود از مراکز مجاز استفاده کنند و بدانند که هیچگاه گرانی بیعلت و ارزانی بیحکمت نیست.
وی با بیان این که اکنون اصناف، اماکن و تعزیرات و همچنین وزارت بهداشت در شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف تلاش بسیار دارند، توضیح داد: با وجود تمام نظارتها متاسفانه مردم استقبال خوبی از این واحدها دارند و براین اساس واحدهای غیر بهداشتی و غیرمجاز مانند قارچ سبز میشوند، حتی براساس این شرایط گاه شاهدیم که برخی از جگرکیها که حق فروش کباب ندارند آنچه از خردههای دل، جگر و سنگدان باقی میماند چرخ کرده و به عنوان کباب کوبیده میفروشند.
منبع : ISNA
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
اجاره هیلتی، راه حلی مقرون به صرفه و ایدهآل برای پروژههای شما
ارزان ترین دوچرخه ۲۶ بازار (لیست قیمت جدید)
مقایسه ساید بای ساید اسنوا با ایکس ویژن (کدام یخچال بهتر است؟)
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.