معرفی رستوران و چلوکباب مسلم تهران + نظرات مشتریان و گالری عکس
رستوران مسلم از شلوغ ترین رستورانهای بازار هست. اگر قصد دارید به این رستوران سر بزنید مطمئنا غذاهای خوشمزهای رو تجربه خواهید کرد. در این رستوران کیفیت غذاها فوقالعادست و شکل غذاها واقعا انگیزه میده. اگر قصد دارید خیلی زود جایی برای نشستن پیدا کنید ساعت 12 به رستوران مراجعه کنید. که بی نظیرترین ته چین رو توی تهران داره، همیشه شلوغه ولی خیلی سریع براتون همه چیز رو آماده میکنن و غذای فوق العاده ش به تمام انتظارش می ارزه.هر وقت بروید صف است اما نگران نشوید؛ تا خودِ سبزهمیدان هم صف باشد، پنج دقیقه نمیشود که رسیدهاید پیشِ صندوقدارهایی که سفارشتان را میگیرند و هنوز قاشق و چنگالتان را از پلاستیک درنیاوردهاید، غذا را میگذارند جلو رویتان. اگر از سمتِ خیابان خیام بهطرف بازار تهران بروید، اولِ کوچهای است دو قدم مانده تا میدان، اما اگر سربهزیر باشید شاید ردش کنید، چون برای رسیدن به دو طبقه تالارِ غذاخوریاش باید بیستتایی پله را بالا بروید و تابلویشان هم به دیوارهی بیرونیِ تالارِ پایینی است: «تهچین ویژهی مسلم».
بازار از جمله معروف است به چلوکبابیهایش. میگویند بازاری پول پای غذای بد ــ و کم ــ نمیدهد و مایه نگذاری، دو ماه نشده باید شغلت را عوض کنی. قدیمیترین غذاخوری بازار نیست (صد متر آنطرفتر، «شرفالاسلامی» حکم پدربزرگ این را دارد) اما اگر چیزهای تازهای که محمود دولتآبادی مینویسد، تقریباً از هر چیزی که هر کسی مینویسد بدتر است، یعنی که سن و سابقه دلیل نمیشود. گذارتان که به بازار بیفتد، احتمالاً هرجا غذا بخورید، ضرر خاصی نکردهاید اما اگر معتقدید هر تیمی علاوه بر بازیِ خوب باید نهایتاً نتیجه هم بگیرد، پس سعی کنید علاوه بر سیر کردنِ شکم، لذت هم ببَرید. برای این کار «مسلم» جای غلطی نیست.
یک اعتقاد تهرانیهای قدیمی این بود در رستوران خورشت نمیخوردند. نه که از خورشت خوششان نیاید، خورشتِ غیرِ دستپختِ مادر و همشیره و همسرشان را قبول نداشتند. خورشت چیزی بود که پختنش عشق لازم داشت، که سرِ صبر بنشینی آرامآرام هر چیزی را وقتِ مناسبش اضافه کنی و بگذاری طی ساعتها قوام بیاید و جا بیفتد. مزهی خورشتهای ایرانی نهایتاً چیزی است فراتر از مزهی هرکدام از محتویاتش؛ قورمهسبزی تهطعمی از همهی آنچه تویش است دارد اما ترکیب همهی آنها مزهای بهکل تازه حاصل میدهد. این مزهی تازه کارِ کدبانوی خانه بود نه آشپزی که بابتِ ریختنِ لپه توی آب قرار باشد تهِ ماه حقوق بگیرد. قیمهی محرم را هم فقط به حرمت و برکت میخوردند.
یک اعتقاد دیگرشان هم این بود که اساساً خورشت را داخلِ غذا بهحساب نمیآوردند. برای ظهر جمعه در جمع خودمانیِ خانواده بدی نبود، اما اگر مهمانِ آدمحسابی داشتند، دیگر کباب بود که پادشاهی میکرد. برایشان معنای غذا فقط و فقط کباب بود؛ کباب را هم از بیرون میگرفتند چون گوشتشناس میخواهد، آدمِ واردی که با یک نگاه به گوشت بفهمد بهدردِ چه کبابی میخورد و باید چهطوری ببُردش و بهش چی بزند و چهقدر روی آتش نگهش دارد. این مهارتی است که فقط از گذرِ سالها سروکار داشتنِ هرروزه با گوشت بهدست میآید. کبابزنهای مشهور قدیمی همه پنجاه را رد کرده بودند. عمر باید بگذاری تا اینها دستت بیاید. طبیعی است در خانه شدنی نباشد، چون خانه است دیگر، کشتارگاه نیست.
«مسلم» امتدادِ همین طرزِ تلقی از غذا است. خورشت ندارند و اتفاقاً آخرین چیزی هم که باید سراغش بروی، همانی است که روی سردرشان بهش فخر کردهاند: تهچین ویژه. تهچینشان خیلی خوب است و اگر برنامه دارید باقیِ عمر را هر روز بروید به «مسلم»، خب حتماً تهچینش را امتحان کنید، هم تهچین گوشت دارند هم تهچین مرغ، اما اگر گذرِ هرازگاهتان است و چی بشود که سالی ماهی بروید آنجا، یادتان باشد تهچینش داخلِ بازی نیست، هست تا جنس جور باشد. کلاً غذای بد ندارند؛ برای تهچینشان هم زحمت کشیدهاند، مرغ و گوشتها را علاوه بر پختن، تکبهتک نیمچه تفتی هم میدهند و سرِ دمکِشیدنِ برنج، آبِ گوشت یا مرغ را هم بهاندازه و معقول اضافهاش میکنند. نتیجه چیزِ لذیذی شده اما برای چی بکوبید بروید شلوغترین جای شهر؟ سروتَهِ ویارِ حتا چنین تهچینی را توی خانه و با یک کتاب آشپزی هم میشود هم آورد. کاری ندارد.
باقالیپلوی خوشعطر و خوبدمکِشیدهای دارند که همراه سهتا چیز میتوانید سفارش بدهید: مرغ، ماهیچه، گردن. اولی را بیخیال بشوید یا دستکم با زرشکپلو امتحانش کنید. کلاً مرغشان معمولی است و چون این مزهی معمولی به برنج غالب هم میشود، خیلی چیزی از باقالیپلوتان نمی فهمید. جاهای دیگری در شهر، مرغِ بهتر از این هم میدهند، با آبمرغی که شبیه مایعِ ترید نیست و ران و سینهای مزهدارشدهتر و کمتر سفت. در موردِ دومی و سومی هیچ پیشنهادی بهتان نمیکنم؛ جفتشان عالیاند: گوشتی که در حجمِ بالا پخته شده، با مخلفاتی که همراهش سِرو نمیشوند اما درستوحسابی مزهدارش کردهاند، لعابانداخته و سرِحالآمده. از اینجا بهبعدش دیگر سلیقه است؛ اگر انتخابِ میانِ ماهیچه و مرغ، ترجیحِ کوندرا به ابوتراب خسروی باشد، اینکه ماهیچه بخوری یا گردن، حکمِ این را دارد که تردید کنید بین کوندرا و کاروِر کدام را از قفسه بردارید؛ نهایتِ کمکِ من شاید فقط این میتواند باشد که بگویم ذائقهی من به امریکاییها نزدیکتر است.
هرچند اسماً ترکیبِ یک سیخ کوبیده و یک سیخ برگ را میگویند سلطانی، اما دستکم در «مسلم» اشتباه است که سلطانی بخورید. در کباب ایرانی علاوه بر جنسِ خوبِ گوشت و بلدیت در حالآوردنِ آن و میزانِ آتشدادنش، حجم هم بسیار مهم است؛ ممکن است گوشتِ خامی عالی یا مایعِ کوبیدهای درستوحسابی را در حجمی اشتباه به سیخ بکِشید و نتیجه اصلاً عالی نشود. در موردِ سلطانیِ «مسلم» همین اتفاق افتاده: مادهی اولیهاش همانی است که در برگ و کوبیدهی معمولشان استفاده میکنند، اما چون اینجا کبابها کوچکترند، روی آتش خشک میشوند و تُردیشان را از دست میدهند ــ ربطی هم به میزانِ آتشدادن ندارد، بهخصوص کوبیده اگر نازک باشد، هرقدر هم کم روی آتش بگیری، باز ــ اگر نپخته نماند ــ خشک میشود.
اما اگر کوبیده و برگ را جداجدا سفارش بدهید؟ از بهترین جاهایی است که میشود کوبیدهی مجلسی خورد، کوبیدهای که بینِ برآمدگیها و تورفتگیهایش یک بندِ انگشتِ کامل فاصله است و رنگش سرخ مانده، سرخیای که هم از رنگِ خودِ گوشت نشان دارد هم از آتشِ تیزِ منقل. آبدار و چرب و تُرد است و زیرِ زبان آب نمیشود، باید آرامآرام بجوی. در عوض برگشان جویدن نمیخواهد، خودش زیرِ زبان آب میشود؛ خوب کاردی شده و نرم است، از گوشتی بهقدرِ کفایت چرب. ضمناً زیادی هم کباب نشده و تهمزهای از خامیِ گوشتش مانده که مشخصهی برگِ خوب است.
آدرس : تهران خ 15 خرداد، نبش سبزه میدان، کوچه حاج رحیم خان، پلاک 4
تلفن : 55899834-55602275
تجربه وب سایت (mrtaster) از رفتن به رستوران مسلم :تلفن : 55899834-55602275
تعریف مسلم رو زیاد شنیده بودم ولی تا حالا تیستش نکرده بودم. ماشین رو هفت تیر گذاشتم و به اتفاق آقای تقی زاد که تاحالا ندیده بودمش و دوستشون ۳ تایی با یک تاکسی دربست رفتیم به سمت بازارتهران. از تاکسی پیاده شدیم و پیاده به سمت رستوران مسلم براه افتادیم.
آدمای جورواجور در حال کاسبی و پول در آوردن بودن و یه عده هم در حال خرید بودن. پیر و جوون فرقی نمی کرد. همه به دنبال یه لقمه نون یه عده هم به دنبال بوقلمون!
رفتیم داخل مسلم و از پله ها بالا. به محض ورود با سالن شلوغ و پری مواجه شدم. روبرومون هم سلف سرویس بود و ماست موسیر و ماست و خیار، سالاد کلم بروکلی، سالاد شیرازی، دوغ محلی بهمون دادن. سینی رو گرفتیم و رفتیم طبقه بالا و سفارش داد مستر. باقالی پلو با ماهیچه، چلو کباب برگ، ته چین مرغ و یک کباب کوبیده کاردی سفارش دادیم. هزینه شد ۶۱۰۰۰ تومان که بچه ها زحمتشو کشیدن و هر کار کردم اجازه ندادن حساب کنه مستر. یک سری میزها رو به دیوار بود ولی ترجیح دادیم که سر یه میز ۴ نفره بشینیم.
ته چین مرغ که سفارش داده بودیم فوق العاده بود. موقع سفارش گفتم که رون باشه حتما. خیلی خوشمزه بود. یک بادمجون هم کنار ته چین بود. خلال پسته هم روش ریخته بودن که خوشمزه تر می کرد ته چین رو. کباب برگ هم خیلی خوشمزه بود و گوشت تو دهن آدم آب می شد. ته دیگ و گوجه هم کنار برنج و کباب بود. کباب کوبیده کاردی هم بود که خیلی خوشمزه بود. کبابش خیلی پت و پهن بود و طعمش عالی بود. خیلی سخته کوبیده به این پهنی رو خوشمزه در بیاری ولی معلوم بود که آشپز این رستوران کارش رو خوب بلده. ماهیچه و باقالی پلو هم خوب بود .
در مجموع عالی بود. رستوران شیکی نبود ولی غذاهاش شیک و دلربا بود. ای کاش محل کارم نزدیک مسلم می بود و هر روز می رفتم اونجا.
نظرات مشتریان رستوران مسلم
:#1
"بهترين كار اينه كه زنگ بزنيد تا غذا رو بفرسته خونتون،باورنكردني زود مياره حتي براي شمال شهر .هم خوشمزه است و هم براي مهموني ها اقتصادي چون هر غذ ارو ميشه براي دو سه نفر گرفت.من که دیگه اعصاب شلوغی سالن و سرویس دهی بدش رو ندارم ديگه اصن.
#2
غذای خوب و چرب و چیلی با قیمت منصفانه. حجم ظرف برنج هاش تازگی ها کاهش یافته اما دیس خوراک گردنش مثل قدیمه. درسته شلوغه اما بیشتر از ده دقیقه توی صف منتظر نمیمونی.
#3
نظم خيلي خوبي دارند و كسبشان سكه است. اما خوراكشان بهترين نيست هيچكدام. همه متوسط رو به بالا هستند با قيمتي كه بدهكار كيفيت است و البته حجم زياد غذا. مفيد براي توريستهاست
#4
غذا خوبه ولی محیطش اصلا. تمیز هم نیست و شلوغه. ته چین رو حتما امتحان کنید
#5
گذشته از تمام خوشمزگي هاى غذاش بايد بگم كه شله زردش فوق العادس
#6
غذاش خیلی خوشمزست ولی محیطش برام خیلی غیرقابل تحمل بود...
#7
تعریف مسلم رو خیلی شنیده بودم... امروز با یک دوست عزیز بعد از خرید بازار راهی این رستوران شدیم... اما... متاسفانه از بدو ورود و ایستادن درصف، برخورد نامناسب پرسنل، بهداشت ناکافی محیط و لباس پرسنل و حتی سینی های سرو غذا، شلوغی بیش ازحد، نشستن همه مشتری ها بر سر میزهای مشترک (که سرباز خانه های دوره هیتلر رو به یاد می آورد)، غذای سرد و طعم نه بد (غذای ما کوبیده کاردی بود) نظر من رو نسبت به این رستوران تغییر داد... کاش شهرت و احترام به مشتری و بهداشت درکنار هم باقی می ماندند.
#8
خیلی خیییییییلی خوشمزه بود حتتتتتتتما حتتتتتتتما برید...سفارش ما چلوکباب کاردی بود و مخلفات با ته چین.ته چینش یک ذره هم بوی تخم مرغ نمیداد من همش به فکر اینم که بازم برم و ماهیچه اش رو امتحان کنم حیف که دیلیوری نداره و خیلی دوره بهم ... حاضرم هر روز برم
#9
هفته پیش با دوستان به رستوران مسلم رفتیم...با اینکه خیلی شلوغ بود وصف انتظار تا چند متر بیرون از رستوران ادامه داشت ولی نهایت انتظار ما ۱۰دقیقه شد.از نظر کیفیت غذاهاش عالیه مخصوصا ته چین مرغ و ماهیچه...دوغشو پیشنهاد میکنم...در ضمن حجم غذاهاش خیلی زیاده..هر پرس برای دونفر کافیه..
#10
درسته که خیلی شلوغه ولی خیلی سریع سرویس میدن ته چینش که خیلی خیلی عالیه ماهیچه و جوجه اش هم خیلی خوبه
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
10 یخچال فریزر جدید بازار تا سقف 15 میلیون تومان
ارزانترین گوشی 1403 (معرفی 15 گوشی لمسی و گوشی دکمه ای امسال)
مقایسه ماشین لباسشویی پاکشوما با اسنوا
10 لپ تاپ ارزان قیمت سال جدید
آنا ذوالفقاری - یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲
رستوران بسییییییار شلوغیه طوریکه ۳ تا سالنش پر بود و باید توی یه صف بسیار طولانی وایمیسادیم تقریبا این رستوران کل اون کوچه قدیمی رو در اختیار داره و مال خودشونه، اما زمان انتظار تو صف واقعا کوتاهه چون خیلی زیاد پرسنل دارن و همه خوش برخورد؛ کیفیت غذاشون واقعا خوب و عین غذای خونگیه مدیریتش با وجود صدها مشتری واقعا تحسین برانگیزه
واژگان - یکشنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۸
گذشته از کیفیت وکمیت غذا که هروز افت پیدامیکنه تا بحال ندیده ونشنیده بودیم رستورانی پول ظروف غذا را جداگانه حساب کند 3500 تومان پول ظرف غذا ؟؟؟؟؟
شما رفتی توالت با خودت آفتابه میبری ؟؟؟؟؟
ناشناس - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷
سلام .بعد از مدت ها دیروز پس از دوسال دوباره به رستوران مسلم سری زدیم اما متاسفانه نه فضای تمیز و بهداشتی داشت و نه غذای با کیفیتی .کباب سلطانی که هم بدبو بود و هم شور شور.
کمونا - جمعه ۱۷ فروردین ۱۳۹۷
از بدو ورود برخورد یکی از کارکنان زن جلوی ورودی که کنار سینی ها بود بسیار زننده بود.هر مشری یک سینی بر میداشت تا دسر و نوشابه را در ان بزاره ما دو نفر بودیم و او سینی را از کنارم کشید و گفت یکی بسه.بسیار عصبانی شده بودم ..سنینی را برداشتم و گفتم من سینی جداگانه میخواهم که هر کدام کاسه سوپ و دیگر مخلفات را برداستیم معلوم نبود اخا چطور میخواست همه را در یک سینی جا بدهیم.رستوران کیفیت معمولی داشت و فقط حجم برنج زیاد بود که اون هم مرعوب بیستت.در .مجوع فقط حجم برنج نامرغوب این رستوران زیاده ن
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.