آموزش تهیه اشکنه پیاز
اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می شود. این غذا تاریخچه ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. اشکنه غذای ارزان و کاملی است که در مدت 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. مخصوصا زمانی که فرصتی برای تدارک نهار نداریم. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و در عین حال ساده را به شما آموزش دهیم.مواد لازم اشکنه پیاز برای ۶ نفر:
پیاز=۲ تا ۳ عدد
روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه اشکنه پیاز :
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
تفاوت سرخ کن بدون روغن نینجا و فیلیپس چیست؟
شانس استخراج نات کوین افزایش یافت!
همه چیز درباره وام فرزند آوری (از بهترین بانک تا روش ثبت نام)
دریافت وام درمانی تا سقف ۵۰ میلیون تومان با دانلود اپلیکیشن آپ برای آیفون
نات کوین (NOT) چیست؟ (آموزش خرید و فروش نات کوین)
دشمنی جو بایدن با ارز دیجیتال و نگرانی سرمایه گذاران
راهنمای خرید دستگاه بخور سرد (معرفی پرفروش ترین مدل بازار)
فراری دودیچی چیلندره با قیمت نجومی رونمایی شد!
مالیات خرید طلا در سال جدید چقدر است؟
تون کوین چیست؟ (تاریخچه تون کوین + مزایا و معایب TON)
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.