ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

چگونه سوپ گوجه فرنگی درست کنیم؟

چگونه سوپ گوجه فرنگی درست کنیم؟سوپ گوجه فرنگی یکی از خوشمزه ترین پیش غذا ها و یکی از مغذی ترین سوپ هایی است که می توانید به عنوان پیش غذا یا برای انواع غذاها به کار می رود .

خواص سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی یک سوپ بسیار مفید است این سوپ با توجه به ماده اصلی و در برگیرنده آن یعنی گوجه فرنگی دارای خواص بسیار زیادی میباشد . گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.
البته نباید علاوه بر خواص فراوان این سوپ از لذت سر کشیدن یک سوپ گرم و رقیق و خوشمزه نیز غافل بود.

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز خرد شده
۲ عدد ساقه کرفس خرد شده
۳۰۰ گرم هویج خرد شده
۵۰۰ گرم تکه های سیب زمینی
۴ عدد برگ بو
۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
حدود یک کیلو گوجه فرنگی خرد شده
۵۰۰ گرم رب
عصاره سبزیجات
۴۰۰ میلی گرم شیر


طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
روغن، پیاز، کرفس، هویج، سیب زمینی و برگ بو رو در یه ظرف کاسرول بزرگ (یا یک قابلمه بزرگ). اونا رو به آرومی سرخ کنین تا زمانی که پیازها نرم بشن(حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). یه کتری رو پر آب کرده و بذارین جوش بیاد.

پوره گوجه فرنگی، شکر، سرکه، گوجه ها خرد شده، رب و عصاره سبزیجات رو اضافه کنین. حالا یک لیتر از آبی جوش رو داخل قابلمه ریخته و بذارین به آرومی بجوشه. درب ظرف رو گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا زمانی که سیب زمینی ها نرم بشن، بعد برگ بو ها رو خارج کنین. حالا اونا روداخل یه مخلوط کن بریزین تا یکدست بشن. سوپ رو بچشین تا اگه لازمه کمی شکر بهش اضافه کنین. سوپ شما حاضره، حالا میتونین در یخچال برای دو روز و توی فریزر برای سه ماه نگهش دارین.

برای سرو ، سوپ رو گرم کرده و کمی شیر بهش اضافه کنین، البته نباید بذارین به نقطه جوش برسه.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.