ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندیآموزش و طرز تهیه پنیر پلوی هندی خانگی و خوشمزه ، آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مجموع زمان پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه : برای 2 نفر

میخک ۵-۶ عدد
هل سبز 5عدد برگ بو برگ بو
زیره ۱ ق چ
نخود سبز (پخته) ۱/۲ فنجان
هویج (متوسط) 1عدد
پیاز (متوسط) پیاز 1عدد
بادام هندی ۱۰-۱۲ عدد
پنیر (خامه ای یا سفید) ۱۵۰ گرم
آب ۲ فنجان
برنج ۱ فنجان
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق چ
روغن ۳ ق غ
31
پنیر پلو ( هندی)


آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

برنج را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.
برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
هویج و پیاز را خورد می کنیم و پنیر را به قطعات ۲ سانتی تکه می کنیم.

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

۱ قاشق روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد بادام زمینی ها را در آن سرخ می کنیم.
بادام ها را در ظرفی ریخته تکه های پنیر را در همان ظرف با یک قاشق روغن سرخ می کنیم.

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

پنیر را از تابه در میاوریم و ۱ قاشق و نیم روغن در تابه داغ کرده زیره ، برگ بو، هل و میخک را در آن تفت میدهیم.وقتی عطر ادویه ها بلند شد پیاز خلالی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قهوه ای شود ۴-۵ دقیقه.

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

هویج خوردشده و نخود سبز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
برنج و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و خو ب مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بپزد

آموزش پخت و طرز تهیه پنیر پلوی هندی

پنیر و بادام هندی های سرخ شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم.
در ظرف را می بندیم و حرارت را خاموش ی کنیم تا برنج عطر ادویه ها را به خود بگیرد


خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.