بهترین روش برای تهیه یک میگو کبابی لذیذ
1. میگویی که برای کباب کردن استفاده میکنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت میشوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخ کردن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.2. هنگام خرید میگو دقت کنید اگر میگوهای مورد نظرتان دارای سر هستند، سرشان بوی نامطبوعی ندهد. در ضمن، باید میگوها سفت باشند و بافت ارتجاعی نیز داشته باشند.
3. برای کباب کردن میگو میتوانید آنها را در تابههای چدنی و در میان سیخهای چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخهای نازک فلزی استفاده و آنها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
4. اگر میگو را روی منقل کباب میکنید، باید آتش یکنواخت باشد و سیخهای میگو حداقل 2 سانتیمتر از آتش فاصله داشته باشند.
5. از قرار دادن طولانی مدت میگوها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پخته شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آنها را از روی آتش بردارید.
6. میگوی کبابی را به اندازه مصرف هر وعده، مزه دار کنید، زیرا گرم کردن دوباره آن طعم مناسبی برای این غذا ایجاد نخواهد کرد و دلچسب نخواهد بود.
7. وقتی میگوها کباب شدند، روی سیخهای داغ، کمی آب پرتقال ترش یا آب نارنج بریزید و بعد آن را سرو کنید. به این ترتیب طعم غذایتان منحصر به فرد خواهد شد.
منبع : beryooni.com
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
لیست 8 گوشی برتر سامسونگ در سال 2024
معرفی سامسونگ اس۲۵ اولترا (گوشی پرچمدار با دوربین فوقعریض)
ارزانترین اجاق گاز بازار در سال 1403
افزایش تقاضا برای خرید تتر بجای خرید دلار!
تفاوت سرخ کن بدون روغن نینجا و فیلیپس چیست؟
شانس استخراج نات کوین افزایش یافت!
همه چیز درباره وام فرزند آوری (از بهترین بانک تا روش ثبت نام)
دریافت وام درمانی تا سقف ۵۰ میلیون تومان با دانلود اپلیکیشن آپ برای آیفون
نات کوین (NOT) چیست؟ (آموزش خرید و فروش نات کوین)
دشمنی جو بایدن با ارز دیجیتال و نگرانی سرمایه گذاران
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.