ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

محک‌زنی یا بنچمارک چیست؟ همه چیز درباره Benchmarking

محک‌زنی یا بنچمارک چیست؟ همه چیز درباره Benchmarking

محک‌زنی (به انگلیسی: Benchmarking) آزمونی برای توان پردازش سامانهٔ رایانه‌ای، شامل سخت‌افزار و نرم‌افزار است که با برنامه‌های استاندارد دقت، سرعت، کارایی، قابلیت اطمینان و هزینه را سنجش و اندازه گیری می‌کند.
انواع بنچمارک رایانه ای(محک زنی)

بنچمارک در شاخه هایی فراوانی قرار میگیرد تا به اندازه گیری سیستم های مختلف رایانه ای بپردازد.

نوع سنجش و معیار تعیین شده برای بررسی کیفیت عملکرد مولفه یا دستگاهی خاص، می‌تواند یک معیار کمّی جهت فهم دقیق‌تر جایگاه آن محصول در میان رقبا به ما بدهد. محک‌زنی ها انواع مختلف دارند.
بنچمارک گوشی هوشمند

این محک زنی در راستای اندازه گیری پردازنده، دوربین، عمر باطری، صفحه نمایش برای هر موبایلی اندازه گیری میشود و نتایج آنها اعلام و مقایسه میشود.

عموما برای خرید یک تلفن هوشمند در بازار پررقابت امروزی، فارغ از جنبه مادی که البته یک فاکتور مهم در انتخاب و تصمیم‌گیری افراد محسوب می‌شود، عوامل دیگری هچمون عملکرد پردازنده دستگاه، صفحه نمایش، دوربین، عمر باتری و … می‌توانند نقش مهمی در انتخاب ما و در نهایت خرید یک تلفن هوشمند داشته باشند. امروزه، اکثر این گجتهای دوست داشتنی، از لحاظ طراحی ظاهری، شباهت بسیاری با یکدیگر دارند؛ هرچند که توسط برندهای متفاوتی ارائه شده‌اند اما با این‌حال، طراحی کلی تلفن‌های هوشمند رده بالا و میان‌رده، به یک سمت و سو رفته و در نهایت، انتخاب برای کاربران به کاری دشوار و سخت تبدیل شده است.

در چنین شرایطی، مهم‌ترین عاملی که می‌تواند به ما دلیلی محکم برای خرید یک تلفن هوشمند دهد، ارزیابی معیارهای بنچمارک است که دیدگاه صحیحی از عملکرد کلی و همچنین عملکرد جزئیات یک دستگاه ارائه می‌دهد. بنچمارک گوشی هوشمند یا به عبارتی Smartphone Benchmarking، مجموعه‌ای از آزمون‌های مختلف مانندAnTuTu، GeekBench، GFXBench، 3DMark، DXOMark و … است که هریک از آنها به بررسی و ارزیابی عملکرد قسمت‌های مختلف تلفن هوشمند پرداخته و به آن امتیاز می‌دهد. بر اساس این امتیازات، شما می‌توانید بهترین انتخاب را با توجه به بودجه‌ای که در نظر گرفته‌اید، داشته باشید. در ادامه به معرفی هر یک از این آزمون‌ها خواهیم پرداخت.

همانطور که اشاره کردیم، برای بررسی و ارزیابی یک تلفن هوشمند، می‌توان بخش‌های مختلف دستگاه را توسط آزمون‌هایی که برای این منظور در نظر گرفته شده‌اند، مورد ارزیابی قرار داد. برخی از این آزمون‌ها توسط یک سری نرم‌افزارهای بنچمارکینگ و برخی از آنها نیز توسط دستگاه‌های مخصوص و در شرایطی شبیه سازی شده، انجام می‌شوند. به طور کلی، در خصوص یک تلفن هوشمند، صفحه نمایش، عملکرد پردازنده، دوربین، صدا و باتری از مهم‌ترین قسمت‌هایی هستند که باید مورد ارزیابی قرار گیرند تا بتوانیم در نهایت تصمیم درستی در مورد عملکرد کلی آن محصول بگیریم.
بنچمارک لپ تاپ و کامپیوتر

دریافت اطلاعات و تست بنچمارک لپ تاپ و کامپیوتر بیشتر برای افراد گیمر اهمیت دارد و توسط ابزار، وابنچ (NovaBench) و گیکبنچ (GeekBench)اندازه گیری می شود.

بنچمارک کامپیوتر و لپ تاپ، کمی متفاوت از تلفن هوشمند است؛ کامپیوتر و لپ تاپ از قطعات مختلفی تشکیل شده‌اند که هریک از آنها به تنهایی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و بر اساس آن امتیازات، می‌توانید در مورد محصول مورد نظر، تصمیم گیری کنید. بنچمارکینگ، یکی از معتبرترین روش‌هایی است که می‌توانید نقاط قوت و ضعف کامپیوتر یا لپ تاپ خود را متوجه شوید. حتما برای شما هم پیش آمده که عملکرد لپ تاپ یا کامپیوتر شما دچار ضعف و یا کندی شده اما دلیل آن را متوجه نشده‌اید؛ با اجرای یک تست بنچمارک بر روی سیستم خود، می‌توانید از نحوه عملکرد اجزای سیستم مطلع شوید.

بنچمارکینگ لپ تاپ یا کامپیوتر، بیشتر در میان گیمرها رواج دارد اما شاید وقت آن رسیده تا کاربران عادی هم عملکرد سیستم خود را مورد ارزیابی قرار دهند. برای بنچمارکینگ لپ تاپ یا کامپیوتر (که از این پس آنها را با عنوان «سیستم» یاد می‌کنیم) دو نوع بنچمارک وجود دارد: واقعی و مصنوعی؛ همانطور که در مبحث بنچمارک تلفن‌های هوشمند اشاره کردیم، برخی از آزمون‌های بنچمارک، عملکرد سیستم را در دنیای واقعی بررسی می‌کنند مانند زمان اجرای یک برنامه یا رندر گرفتن؛ اما برخی از آزمون‌ها هم هستند که با شبیه سازی شرایطی که بیشترین فشار ممکن به سیستم وارد می‌شود، عملکرد اجزا را بررسی می‌کنند.

بنچمارک دوربین

بنچمارک، به معنای ارزیابی و سنجش عملکرد یک محصول، یک پروژه و یا یک سازمان است. دوربین‌ها، یکی دیگر از لوازم دیجیتالی هستند که تمایل افراد به خرید آنها زیاد بوده و در برابر هزینه‌ای که می‌کنند، انتظار خرید دوربینی با عملکردی متناسب دارند. DXOMark یکی از مراجع معتبری است که به بررسی دوربین‌های مختلف و البته از برندها شناخته شده می‌پردازد.

تست بنچمارک DXOMark

بنچمارک دوربین توسط ابزار DXOMark محاسبه میشود که برای بررسی 3 بخش پرتره، لند اسکیپ و نور کم به کار میرود و به پرداخت امتیاز میپردازد.

DXOMark یک وب سایت تخصصی جهت بررسی کیفیت و عملکرد دوربین دستگاه‌های مختلف، اعم از دوربین تلفن‌های هوشمند، دوربین‌های دیجیتال و لنز دستگاه‌هایی که دارای دوربین هستند، برعهده دارد. امتیاز کلی DxoMark شامل سه بخش است:

عمق رنگ برای عکاسی پرتره

محدوده داینامیک برای محدوده Landscape

بررسی عملکرد دوربین در نور کم

DXOMark خود شامل آزمون‌های مختلفی در قسمت عکس و فیلم می‌شود. این آزمون‌ها، جزئیات دوربین را در ثبت تصویر و ضبط فیلم بررسی کرده و به هریک از آنها، امتیازی اختصاص می‌دهند. مواردی مانند کنتراست، فوکوس خودکار، نویز، فلش، زوم، بوکه و لرزش در این آزمون بررسی و امتیاز داده خواهند شد.

از موارد دیگری که در سنجش عملکرد و کیفیت دوربین تلفن‌های هوشمند مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، سرعت ثبت تصویر در حالت عادی و HDR است که بر حسب ثانیه بوده و هرچه این میزان کمتر باشد، دوربین سریع‌تر عمل می‌کند.
Benchmarking is the practice of comparing business processes and performance metrics to industry bests and best practices from other companies. Dimensions typically measured are quality, time and cost.

Benchmarking is used to measure performance using a specific indicator (cost per unit of measure, productivity per unit of measure, cycle time of x per unit of measure or defects per unit of measure) resulting in a metric of performance that is then compared to others.

Also referred to as "best practice benchmarking" or "process benchmarking", this process is used in management in which organizations evaluate various aspects of their processes in relation to best-practice companies" processes, usually within a peer group defined for the purposes of comparison. This then allows organizations to develop plans on how to make improvements or adapt specific best practices, usually with the aim of increasing some aspect of performance. Benchmarking may be a one-off event, but is often treated as a continuous process in which organizations continually seek to improve their practices.

In project management benchmarking can also support the selection, planning and delivery of projects.

In the process of best practice benchmarking, management identifies the best firms in their industry, or in another industry where similar processes exist, and compares the results and processes of those studied (the "targets") to one"s own results and processes. In this way, they learn how well the targets perform and, more importantly, the business processes that explain why these firms are successful. According to National Council on Measurement in Education, benchmark assessments are short assessments used by teachers at various times throughout the school year to monitor student progress in some area of the school curriculum. These also are known as interim assessments.

In 1994, one of the first technical journals named Benchmarking: An International Journal was published.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)

ثبت نظر شما