آموزش پخت پیتزا مارگاریتا معروف ایتالیایی در خانه برای 4 نفر
پیتزا مارگریتا (به ایتالیایی: Pizza Margherita) نوعی پیتزای ایتالیایی است. این پیتزا در قرن نوزدهم میلادی در شهر ناپل در جنوب ایتالیا ابداع شد. پیتزا مارگریتا از پنیر موتزارلا، گوجه سن مارتزانو (نوعی گوجه فرنگی آلویی)، سبزی ریحان تازه، نمک و روغن زیتون تشکیل شدهاست.تاریخچه پیتزا مارگریتا
بر اساس یک باور عمومی پیتزا مارگریتا به افتخار ملکه ایتالیا، مارگاریتا ماریا ترزا، در زمان سفرش به شهر ناپل در ژوئن ۱۸۸۹ و هشت سال بعد از اتحاد ایتالیا توسط رافائله اسپوزیتو سرآشپز پیتزایی برندی طبخ و نامگذاری شد. این پیتزا به افتخار پرچم سه رنگ کشور تازه متحدشدهٔ ایتالیا رنگهای سبز، سفید و سرخ داشت؛ گوجه برای رنگ قرمز، ریحان برای رنگ سبز و پنیر موتزارلا برای رنگ سفید.
با وجود اینکه این پیتزا در زمان سفر ملکه مارگریتا محبوب و شناخته شده شد اما یک پیتزا در ناپل با این مواد تشکیل دهنده از سالها قبل از سفر ملکه مارگریتا وجود داشتهاست. در ۱۸۳۰ در کتاب محیط و اطراف ناپولی یک پیتزا با پنیر موتزارلا، ریحان و گوجه توصیف شدهاست. فرانچسکو د بورکارت در ۱۸۶۶ در کتابی که در مورد سنتهای شهر ناپل نوشته بود انواع مختلف پیتزاهای آن زمان را توصیف کرد که یکی از آنها نیز مواد اولیه تشکیل دهندهای مانند پیتزا مارگریتا داشت.
مواد لازم پیتزا مارگاریتا برای ۴ نفر
سیب زمینی (با دنده درشت رنده شده) ۳ عدد
پیاز خیلی ریز خرد شده ۱ عدد
هویج رنده شده ۱ عدد
سوسیس رنده شده ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۳/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
#1
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
سیب زمینی رنده شده را حسابی بشوئید تا مواد نشاسته ای آن خارج شود و بعد آن را با روغن سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود و کنار بگذارید
بعد پیاز را تفت دهید و هویج را به آن اضافه کنید و بعد سوسیس را، و مدت چند دقیقه تفت دهید بعد تمام مواد را که خنک شدن با هم مخلوط کنید
سپس تخم مرغها را به این مواد اضافه و هم بزنید و ابتدا جفعری بعد آرد را کم کم بریزید .
بعد سایر ادویهجات را اضافه کنید. مقداری از پنیر پیتزا را نیز به مخلوط اضافه کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را بریزید و باقی پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید
بعد مواد را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه که البته از قبل هم کمی گرم شده قرار دهید
در مرحله آخر کمی شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شود بعد از این مدت پیتزا سیب زمینی شما آماده می باشد .
Pizza Margherita (more commonly known in English as Margherita pizza) is a typical Neapolitan pizza, made with San Marzano tomatoes, mozzarella cheese, fresh basil, salt and extra-virgin olive oil.
Ingredients
1 recipe Pizza Dough
½ heaping cup Pizza Sauce
8 ounces fresh bocconcini mozzarella, sliced
½ cup sliced cherry tomatoes
10 basil leaves
Pinch red pepper flakes
Extra-virgin olive oil, for drizzling
Instructions
Preheat the oven to 500°F
Spread the pizza sauce onto the dough. Top with the fresh mozzarella and tomatoes and bake 10 to 12 minutes, or until the crust is browned. Remove from the oven and top with fresh basil leaves and a pinch of red pepper flakes. Drizzle with olive oil and serve.
Ingredients
1 recipe Pizza Dough
½ heaping cup Pizza Sauce
8 ounces fresh bocconcini mozzarella, sliced
½ cup sliced cherry tomatoes
10 basil leaves
Pinch red pepper flakes
Extra-virgin olive oil, for drizzling
Instructions
Preheat the oven to 500°F
Spread the pizza sauce onto the dough. Top with the fresh mozzarella and tomatoes and bake 10 to 12 minutes, or until the crust is browned. Remove from the oven and top with fresh basil leaves and a pinch of red pepper flakes. Drizzle with olive oil and serve.