ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه خمیر پیتزا | آموزش پخت ساده خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه خمیر پیتزا |  آموزش پخت ساده خمیر پیتزا در خانه

خمیر پیتزا یکی از مهمترین بخش در پخت پیتزا می باشد که باید ترد و بافت مناسبی داشته باشد. تهیه این خمیر کار سختی نیست و خیلی راحت و در زمان کم می‌توانید خمیری خوشمزه برای پیتزا آماده کنید.
این خمیر برای انواع پیتزاها از جمله پیتزا مخلوط و پیتزا گوشت و قارچ استفاده می‌شود.
خمیر پیتزا

مواد لازم


آرد سفید: یک پیمانه
روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
آب ولرم: نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه
#1

طرز تهیه


۱. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

۲. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن می‌کنیم تا خمیر نرم شود.

۳. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد می‌ریزیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم و دوباره ورز می‌دهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.

۴. سپس مقداری روغن را در یک ظرف می‌ریزیم و با قلمو همه قسمت‌های آن را چرب می‌کنیم و خمیر را داخلش می‌گذاریم. روی ظرف را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.

۵. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم می‌شود. حالا خمیر را به هر مقداری که می‌خواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
نکات مهم :

1- خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
2- هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، خمیر بهتری خواهید داشت.
3- تمام ظرفی را که می‌خواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.
4- شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر می‌شود.
5- نوع آردها با هم متفاوته و هر آردی برای مصارف مختلفی به کار می‌ره و برای تهیه هر چیزی باید از آرد مناسب برای اون کار استفاده بشه. برای تهیه خمیر پیتزا بهتره از آرد نان فانتزی استفاده کنید تا به نتیجه مطلوب برسین.
6- برای خمیر ترجیحاً از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید. اما اگه در دسترستون نبود می‌تونین از سایر روغن‌های مایع استفاده کنید.
Prep25 minutes
Cook10 minutes
Rise1 hour 40 minutes

Ingredients

2 1/4 tsp active dry yeast or instant yeast (see notes*)
2 tsp granulated sugar
1 1/2 cups warm water, heated to 110 - 115 degrees for active dry yeast, 120 - 130 degrees for instant yeast
3 Tbsp olive oil, plus more for brushing
1 1/4 tsp salt
3 1/2 cups (17.5 oz) unbleached all-purpose flour or bread flour, then more as needed (scoop and level to measure)

Instructions

In the bowl of an electric stand mixer whisk together active dry yeast, sugar and 1/2 cup water. Let rest 5 - 10 minutes until it starts to bubble up. If using instant yeast see notes as method is different.
Add in remaining 1 cup warm water, 3 Tbsp olive oil, salt, and 3 cups flour. Set mixer with paddle attachment and blend mixture until combined.
Switch to a hook attachment, then knead in remaining 1/2 cup flour. Continue to let knead, while adding more flour 1 or 2 Tbsp at a time as needed until dough isn"t overly tacky.
Knead on medium-low speed about 4 - 7 minutes until dough is soft and supple and pulls away from the sides of the bowl. Dough should be just slightly sticky.
Transfer dough to a large oiled bowl (preferably coated with olive oil or olive oil cooking spray), turn dough to other side to coat opposite side in oil.
Cover bowl with plastic wrap and let rest until double in volume in a warm place about 1 1/2 hours, or even better 24 hours in the fridge if time allows. If using the fridge method, the following day you"ll need to let the dough come to room temperature for about 1 hour before shaping.
Near end of rising place pizza stone in oven and let preheat to 475 degrees for 30 - 45 minutes.
After rising, press dough down, divide into two portions (freeze** second portion for later at this point if desired).
Place each portion if using both right away into two oiled bowls, cover and let rest 15 minutes.
Stretch and shape dough into a circle about 11 - 14 inches depending on how thick or thin you like the crust.
Transfer to a sheet of parchment paper just large enough to fit.***
Brush top of crust with olive oil (about 1 Tbsp each). At this point for a fluffier crust if preferred, let rest 10 minutes. Spread top with sauce (I use about 2/3 cup), sprinkle with cheese (I use about 2 cups mozzarella) and finish with desired toppings.
Transfer with parchment paper to preheated pizza stone and bake until crust is golden brown and cooked through, about 11 - 14 minutes.
Slice and serve pizza warm. Repeat process with second dough if using.

Notes
*If using instant yeast:

It does not need to be proofed first.
Use water heated to 120 to 130 degrees.
To mix just whisk together 3 cups flour, sugar, yeast and salt in the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment.
Blend in water and oil. Then switch to hook attachment and proceed to mix as directed in step 3.

**Dough can be frozen, to do so:

Wrap in parchment paper.
Transfer to a freezer resealable bag.
Freeze up to 3 months. Thaw overnight in refrigerator.
Let rest at room temp about 1 hour before shaping.

***Parchment paper should be trimmed to fit the crust or removed partway through baking so it doesn"t scorch. Also at this point to reduce bubbles if desired, you can press fingertips randomly over shaped dough or pierce randomly over top with a fork.
Nutrition estimate is for dough only. No toppings.

cookingclassy.com - okala.com
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)

ثبت نظر شما