طرز تهیه شیرینی نوتلا | کیک و شیرینی و دسر نوتلا
آموزش پخت و طرز تهیه شیرینی نوتلا (پاپسیکلز کیک و شیرینی و دسر نوتلا)
نوتلا (به ایتالیایی: Nutella) برندی تجاری از شکلات فندقی است. نوتلا که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید میشود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفی شد. دستور ساخت نوتلا پیش از آن در یکی دیگر از محصولات فررو که در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود، استفاده شده بود و سپس گسترش و تغییر یافته بود. امروزه نوتلا در بیش از ۷۵ کشور از جمله ایران مصرف میشود.
مواد لازم
200 گرم شکلات کارات
مقداری کیک نرم شده
مقداری گاناش یا کرمفیل
#1
طرز تهیه
اول شکلات را خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم تا شکلات کاملا ذوب بشه
کیک نرم شده رو با گاناش یا کرمفیل یا نوتلا مخلوط میکنیم تا حالت خمیری بگیره
بعد شکلات بنماری شده را داخل قالب کیک بستنی میریزیم تا کامل دور قالب را شکلات بگیره.
واضافه آن را خالی میکنیم بعد قالب شکلات کاری شده رو میزاریم تو یخچال تا کامل شگلات بسته وسفت بشه
#2
وقتی شکلات کامل بست از یخچال میاریم بیرون و کیک آماده رو که حالت خمیری کردیم داخل قالب روی شکلات بسته کامل فیکس میکنیم
و دوباره از شکلات بن ماری شده روی کیک میریزیم و دوباره میره تویخچال ووقتی کامل شکلات گرفت میاریم بیرون و از قالب جدا میکنیم
و دوباره از شکلات بن ماری شده روی کیک میریزیم و دوباره میره تویخچال ووقتی کامل شکلات گرفت میاریم بیرون و از قالب جدا میکنیم