طرز تهیه شیرینی ونیزی | آموزش پخت شیرینی انگشتی ایتالیایی
شیرینی ونیزی که خود ونیزیها به آن، شیرینی انگشتی هم میگویند، به راحتی آماده میشود و به همان سرعت نیز میتوانید آن را نوش جان کنید. تردی و نازکی و از طرفی حجم بالای کره که در مواد اولیه آن است، شما را به یکی مشتریان همیشگی آن تبدیل میکند، به قولی این شیرینی در دهان شما آب میشود. با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم که در کمتر از ۴۰ دقیقه یک شیرینی نوروزی خانگی آماده کنید.
زمان آماده سازی : کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت : کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت : کمتر از 30 دقیقه
مواد لازم
کره : پاستوریزه 225 گرم
آرد : 225 گرم
پودرقند : 50 گرم
عصاره وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
نشاسته : ذرت50 گرم
شکلات چیپسی : به میزان لازم برای تزئین شیرینی
کره : پاستوریزه 225 گرم
آرد : 225 گرم
پودرقند : 50 گرم
عصاره وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
نشاسته : ذرت50 گرم
شکلات چیپسی : به میزان لازم برای تزئین شیرینی
طرز تهیه
#1
مرحله اول
قبل از هر کاری فر را در دمای 175 درجه قرار دهید تا گرم شود. کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا با دمای اتاق هم دما شود، سپس کره نرم شده را در یک طرف بزرگ بریزد، پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
قبل از هر کاری فر را در دمای 175 درجه قرار دهید تا گرم شود. کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا با دمای اتاق هم دما شود، سپس کره نرم شده را در یک طرف بزرگ بریزد، پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
#2
مرحله دوم
مواد را آنقدر سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود و به غلظت بالایی برسد. زمانیکه ترکیبی یک دست داشتید، هم زدن را متوقف کنید.
مواد را آنقدر سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود و به غلظت بالایی برسد. زمانیکه ترکیبی یک دست داشتید، هم زدن را متوقف کنید.
#3
مرحله سوم
آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و سه بار الک کنید. حالا نوبت آن است که مواد تر و خشک شیرینی ونیزی را مخلوط کنید. ترکیب را به خوبی هم بزنید تا در نهایت خمیری نرم و یکدست داشته باشید.
آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید و سه بار الک کنید. حالا نوبت آن است که مواد تر و خشک شیرینی ونیزی را مخلوط کنید. ترکیب را به خوبی هم بزنید تا در نهایت خمیری نرم و یکدست داشته باشید.
#4
مرحله چهارم
خمیر را داخل قیف بریزید و از ماسوره ستارهای شکل استفاده کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیرینی را با فاصله مناسب روی کاغذ بریزید. ( اینکار را با توجه به شکل نهایی شیرینی ونیزی انجام دهید).
خمیر را داخل قیف بریزید و از ماسوره ستارهای شکل استفاده کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیرینی را با فاصله مناسب روی کاغذ بریزید. ( اینکار را با توجه به شکل نهایی شیرینی ونیزی انجام دهید).
#5
مرحله پنجم
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا شیرینیهای خوشمزه آماده شوند.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا شیرینیهای خوشمزه آماده شوند.
#6
مرحله ششم
بعد از 20 دقیقه آنها را از فر خارج کنید تا خنک شوند. پس از سرد شدن شیرینیها، به تزیین آنها میرسیم. در این مرحله شکلاتهای چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید و به آرامی یک طرف شیرینی را به شکلات آغشته کنید.
بعد از 20 دقیقه آنها را از فر خارج کنید تا خنک شوند. پس از سرد شدن شیرینیها، به تزیین آنها میرسیم. در این مرحله شکلاتهای چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید و به آرامی یک طرف شیرینی را به شکلات آغشته کنید.
#7
مرحله هفتم
آنها را روی توری بچینید تا شکلات اضافه بچکد و خنک شود. حالا شیرینی شما آماده است تا در کنار چای یا هر نوشیدنی دیگری سرو شود.
آنها را روی توری بچینید تا شکلات اضافه بچکد و خنک شود. حالا شیرینی شما آماده است تا در کنار چای یا هر نوشیدنی دیگری سرو شود.
نکته
تا زمانیکه شکلات روی شیرینی گرم است میتوانید پودر نارگیل، پودر پسته، ترافل و… برای تزئین استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای شکلات آب شده انواع مارمالاد و مربا مانند مربا آلبالو و مربای توت فرنگی را روی بعضی از شیرینیها بریزید تا طعمهای مختلف داشته باشید.
تا زمانیکه شکلات روی شیرینی گرم است میتوانید پودر نارگیل، پودر پسته، ترافل و… برای تزئین استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای شکلات آب شده انواع مارمالاد و مربا مانند مربا آلبالو و مربای توت فرنگی را روی بعضی از شیرینیها بریزید تا طعمهای مختلف داشته باشید.