طرز تهیه شیرینی نارگیلی با مرنگ و بدون روغن در خانه
درست کردن این شیرینی نارگیلی به سبک مرنگ ایتالیایی است. این نوع شیرینی نارگیلی نسبتاً سفت و بیسکویت مانند است و چسبندگی بعد از پخت برخی از دستورها را ندارد.آموزش پخت شیرینی نارگیلی با مرنگ و بدون روغن :
مواد لازم برای ۵۰ تکه شیرینی:
شکر ۱۲۵ گرم
آب ۶۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل ۱۸۵ گرم
نمک کمی
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شکر ۱۲۵ گرم
آب ۶۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نارگیل ۱۸۵ گرم
نمک کمی
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و آب را در قابلمهٔ کوچکی ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا شربتی شود که نسبتاً قوام پیدا کرده اما تغییر رنگ از سفید به رنگ طلایی نداده است. در صورت داشتن دماسنج هنگامی که دمای شربت به ۱۱۸–۱۱۵ درجه رسید شعله را خاموش کنید.
در این فاصله که قابلمه بر روی حرارت است سفیده و کمی نمک را میزنیم تا سفت شود. شربت آماده شده را به سفیده اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
پودر نارگیل را نیز به مواد اضافه میکنیم.
این مقدار مواد برای پر کردن دو سینی فر است. سینی فر را قبل از چیدن شیرینی چرب کنید. مایه این شیرینی سفت است و با دست میتوان به آن شکل داد و یا با قاشق در داخل فر چید. در صورت تمایل روی شیرینی را با پودر پسته تزیین میکنیم. در فر با حرارت (۱۶۰ درجه) تا زمانی که کف و نوک شیرینی طلایی رنگ شود قرار میدهیم حداکثر ۲۰ دقیقه طول میکشد. این شیرینی را میتوان در جای خنک و در بسته به مدت ۶ هفته نگهداری کرد.
شکر و آب را در قابلمهٔ کوچکی ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا شربتی شود که نسبتاً قوام پیدا کرده اما تغییر رنگ از سفید به رنگ طلایی نداده است. در صورت داشتن دماسنج هنگامی که دمای شربت به ۱۱۸–۱۱۵ درجه رسید شعله را خاموش کنید.
در این فاصله که قابلمه بر روی حرارت است سفیده و کمی نمک را میزنیم تا سفت شود. شربت آماده شده را به سفیده اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
پودر نارگیل را نیز به مواد اضافه میکنیم.
این مقدار مواد برای پر کردن دو سینی فر است. سینی فر را قبل از چیدن شیرینی چرب کنید. مایه این شیرینی سفت است و با دست میتوان به آن شکل داد و یا با قاشق در داخل فر چید. در صورت تمایل روی شیرینی را با پودر پسته تزیین میکنیم. در فر با حرارت (۱۶۰ درجه) تا زمانی که کف و نوک شیرینی طلایی رنگ شود قرار میدهیم حداکثر ۲۰ دقیقه طول میکشد. این شیرینی را میتوان در جای خنک و در بسته به مدت ۶ هفته نگهداری کرد.
Ingredients
1 ¼ cups all-purpose flour
½ teaspoon baking soda
¼ teaspoon salt
½ cup butter
½ cup packed brown sugar
½ cup white sugar
1 egg
½ teaspoon vanilla extract
1 ⅓ cups flaked coconut
Directions
Instructions Checklist
Step 1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C.) Combine the flour, baking soda, and salt; set aside.
Step 2
In a medium bowl, cream the butter, brown sugar, and white sugar until smooth. Beat in the egg and vanilla until light and fluffy. Gradually blend in the flour mixture, then mix in the coconut. Drop dough by teaspoonfuls onto an ungreased cookie sheet. Cookies should be about 3 inches apart.
Step 3
Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven, or until lightly toasted. Cool on wire racks.
1 ¼ cups all-purpose flour
½ teaspoon baking soda
¼ teaspoon salt
½ cup butter
½ cup packed brown sugar
½ cup white sugar
1 egg
½ teaspoon vanilla extract
1 ⅓ cups flaked coconut
Directions
Instructions Checklist
Step 1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C.) Combine the flour, baking soda, and salt; set aside.
Step 2
In a medium bowl, cream the butter, brown sugar, and white sugar until smooth. Beat in the egg and vanilla until light and fluffy. Gradually blend in the flour mixture, then mix in the coconut. Drop dough by teaspoonfuls onto an ungreased cookie sheet. Cookies should be about 3 inches apart.
Step 3
Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven, or until lightly toasted. Cool on wire racks.