آموزش پخت کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب و دارچین
کیک سیب یکی از انواع دسر است که مواد اصلی آن را سیب تشکیل میدهد. نوع سنتی آن حاوی انواع ادویه مانند، جوز هندی، دارچین بکار رود. در داخل آن نیز به همراه کره ممکن است انواع فندقی (میوه) مانند بادام و گردو بکار رود.کیک سیب و دارچین یکی از دسرهای همه پسند است. میتوانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. همچنین درست کردن این کیک برای تعداد بالا راحتتر از سایر کیکها است و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان هاست به این دلیل که هم طعم خوبی دارد و هم برش دادن و تقسیم کردن آن بدون از بین رفتن زیبایی ظاهری آن امکان پذیر است.
طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العادهای هم دارد.
زیباترین کیک ها 23#
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم جهت تهیه کیک سیب و دارچین
به طور کلی همه کیکها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزهای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روشها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.
شکر : یک پیمانه
شیر یا آب : یک پیمانه
روغن : یک پیمانه
وانیل : یک سر چاقو
بیکینگ پودر : یه قاشق چایخوری
آرد : دو و نیم پیمانه
سیب : متوسط دو عدد
دارچین : دو قاشق غذاخوری (این مقدار سلیقه ایه و قابل تغییره. البته بهترین اندازه دارچین بعد از چند بار درست کردن این کیک و طبق تجربه دستتون میاد.)
چند نکته برای پف کردن کیک سیب و دارچین
به طور کلی همه کیکها مواد پایه ثابتی دارند و تفاوت مزهای اونا فقط به برخی مواد ثانویه و روشها و تکنیکای پخت بستگی داره. من اینجا تکنیک هایی که خودم استفاده میکنم و بر اساس تجربه به دست اومده رو میگم. خب بریم سراغ ادامه دستور پختمون. مواد زیر رو آماده کنید.
شکر : یک پیمانه
شیر یا آب : یک پیمانه
روغن : یک پیمانه
وانیل : یک سر چاقو
بیکینگ پودر : یه قاشق چایخوری
آرد : دو و نیم پیمانه
سیب : متوسط دو عدد
دارچین : دو قاشق غذاخوری (این مقدار سلیقه ایه و قابل تغییره. البته بهترین اندازه دارچین بعد از چند بار درست کردن این کیک و طبق تجربه دستتون میاد.)
چند نکته برای پف کردن کیک سیب و دارچین
طرز تهیه کیک سیب و دارچین:
در اولین مرحله میریم سراغ سیبها و اونا رو پوست میگیریم. از وسط به چهار قسمت مساوی برش میزنیم و مجددا این تکهها رو به سه یا چهار قسمت نازک برش میزنیم.
دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیبها اضافه میکنیم وکنار میگذاریم تا دارچین به خورد سیب ها برود. (این مرحله کاملا سلیقهایی و ذائقهایی هست و میتونید کمتر یا بیشترش کنید.)
تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده (وقتی سرد از یخچال بیرون میارید بذارید تا دمای اونها به دمای محیط برسه) رو با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت 8 دقیقه هم میزنیم تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر بشه.
حالا توی این مرحله آب یا شیر و اضافه میکنیم و با دور کُند همزن برقی در حد چند ثانیه مواد رو به هم میزنیم. این کار رو با همزن دستی هم میتونید انجام بدید.
روغن رو اضافه میکنیم و اونو هم در حد همین چند ثانیه به هم میزنیم.
جالبه بدونید اگر در این مرحله از آب استفاده کنید، کیک بافت نرمتری داره یا اصطلاحا خوش پُف و سبک میشه. من خودم همیشه از آب استفاده میکنم کیک رو خیلی لطیف و خوشفُرم میکنه.
حالا آرد رو طی دو مرحله کمکم به مخلوطمون اضافه میکنیم و با همون دور کُند همزن در حدی که مخلوط بشن فقط به هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم تا کیکمون بافت لطیف تری پیدا کنه. این موضوع رو حتما رعایت کنید تا تاثیر بی نظیرش رو ببینید.
ته قالب رو از قبل کاغذ روغنی پهن میکنیم و مقداری هم آرد میپاشیم (این کار برای اینه که بعد کیکمون به قالب نچسبه وراحت جدا شه)
حالا نصف مواد رو از مرکز قالب به آهستگی توی قالب میریزیم و نصف سیبهامونو روی سطح مواد میچینیم.
در اولین مرحله میریم سراغ سیبها و اونا رو پوست میگیریم. از وسط به چهار قسمت مساوی برش میزنیم و مجددا این تکهها رو به سه یا چهار قسمت نازک برش میزنیم.
دو قاشق شکر و دو قاشق دارچین را به سیبها اضافه میکنیم وکنار میگذاریم تا دارچین به خورد سیب ها برود. (این مرحله کاملا سلیقهایی و ذائقهایی هست و میتونید کمتر یا بیشترش کنید.)
تخم مرغ هایی که به دمای محیط رسیده (وقتی سرد از یخچال بیرون میارید بذارید تا دمای اونها به دمای محیط برسه) رو با شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت 8 دقیقه هم میزنیم تا رنگ مواد کاملا روشن شده و تقریبا حجمشون دو برابر بشه.
حالا توی این مرحله آب یا شیر و اضافه میکنیم و با دور کُند همزن برقی در حد چند ثانیه مواد رو به هم میزنیم. این کار رو با همزن دستی هم میتونید انجام بدید.
روغن رو اضافه میکنیم و اونو هم در حد همین چند ثانیه به هم میزنیم.
جالبه بدونید اگر در این مرحله از آب استفاده کنید، کیک بافت نرمتری داره یا اصطلاحا خوش پُف و سبک میشه. من خودم همیشه از آب استفاده میکنم کیک رو خیلی لطیف و خوشفُرم میکنه.
حالا آرد رو طی دو مرحله کمکم به مخلوطمون اضافه میکنیم و با همون دور کُند همزن در حدی که مخلوط بشن فقط به هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم تا کیکمون بافت لطیف تری پیدا کنه. این موضوع رو حتما رعایت کنید تا تاثیر بی نظیرش رو ببینید.
ته قالب رو از قبل کاغذ روغنی پهن میکنیم و مقداری هم آرد میپاشیم (این کار برای اینه که بعد کیکمون به قالب نچسبه وراحت جدا شه)
حالا نصف مواد رو از مرکز قالب به آهستگی توی قالب میریزیم و نصف سیبهامونو روی سطح مواد میچینیم.
نکتههای مهم در پخت کیک سیب و دارچین:
سیبها رو به آرومی روی کیک قرار بدید تا فرو نرن
لایه موادی که توی قالب میریزید نازک نباشه تا سیبها ته کیک نرن
اینکه سیبها بعد از پخت در عمقهای مختلف کیک باشن باعث میشه هنگام برش، سیبها مشخص بشه و در هربرشی مخاطب بتونه طعم سیب و کیک رو با هم بچشه.
بعد از اون بقیه سیبهامونو روی سطح کیک با همون حساسیت قبلی هر مدلی که دوست داشتید میچینید. میتونید مثل عکس زیر از مدل گل رز استفاده کنید.
حالا کیک رو منتقل میکنیم به فرِی که از قبل گرم شده. (من اونو میزارم طبقه سوم. البته درآوردن قِلق این کار و دمای مناسب برای پخت کاملا تجربی هست چون فِرهای مختلف دماهاشون و طبقاتشون فرق داره؛ مطمعنا شما یکی دو باری که این کیک خوشمزه رو بپزید متوجه این موضوع میشید)
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۵درجه میزاریم و منتظر میمونیم تا خوب بپزه.
بعد از خنک شدن کیک میتونین با اَلَککردن مقداری پودر قند اونو خیلی شیک و مجلسی تزیین کنید.
سیبها رو به آرومی روی کیک قرار بدید تا فرو نرن
لایه موادی که توی قالب میریزید نازک نباشه تا سیبها ته کیک نرن
اینکه سیبها بعد از پخت در عمقهای مختلف کیک باشن باعث میشه هنگام برش، سیبها مشخص بشه و در هربرشی مخاطب بتونه طعم سیب و کیک رو با هم بچشه.
بعد از اون بقیه سیبهامونو روی سطح کیک با همون حساسیت قبلی هر مدلی که دوست داشتید میچینید. میتونید مثل عکس زیر از مدل گل رز استفاده کنید.
حالا کیک رو منتقل میکنیم به فرِی که از قبل گرم شده. (من اونو میزارم طبقه سوم. البته درآوردن قِلق این کار و دمای مناسب برای پخت کاملا تجربی هست چون فِرهای مختلف دماهاشون و طبقاتشون فرق داره؛ مطمعنا شما یکی دو باری که این کیک خوشمزه رو بپزید متوجه این موضوع میشید)
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۵درجه میزاریم و منتظر میمونیم تا خوب بپزه.
بعد از خنک شدن کیک میتونین با اَلَککردن مقداری پودر قند اونو خیلی شیک و مجلسی تزیین کنید.
Apple cake is a popular dessert produced with the main ingredient of apples. Such a cake is made through the process of slicing this sweet fruit to add fragrance to a plain cake base. Traditional apple cakes go a step further by including various spices such as nutmeg or cinnamon, which give a unique flavour. Upon the addition of spices the batter can also be accompanied by crushed nuts, the most popular being walnuts and almonds.
Dorset apple cake,[1] Devon apple cake and Somerset apple cake[1] are traditional forms of this cake, respectively from Dorset, Devon and Somerset, England. They may include apple juices local to these counties as part of their recipes, but are not necessary.
Apples are also used in other cakes, including chocolate cake, where their water-retention can help a normally-dry cake to stay moist. In this case they may be either dried or fresh.
Dorset apple cake,[1] Devon apple cake and Somerset apple cake[1] are traditional forms of this cake, respectively from Dorset, Devon and Somerset, England. They may include apple juices local to these counties as part of their recipes, but are not necessary.
Apples are also used in other cakes, including chocolate cake, where their water-retention can help a normally-dry cake to stay moist. In this case they may be either dried or fresh.