آموزش پخت کباب بلغاری | طرز تهیه کباب بلغاری | دستور پخت کباب بلغاری
کباب بلغاری (بلغاری: кебапче) بشقابی حاوی گوشت چرخ کرده با ادویههای مختلف است. گوشت کباب شده به شکل یک استوانه دراز و شبیه هات داگ است. معمولاً مخلوطی از گوشت خوک و گوشت گوساله در تهیه آن به کار میرود، در بعضی از دستور تهیهها هم فقط از گوشت گوساله یا گوشت خوک استفاده شدهاست.مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت راسته گوساله
۲ عدد پیاز
۵ الی ۶ عدد فلفل سبز
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
#1
طرز تهیه
ابتدا باید گوشتمون رو به صورت ورق های باریک به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنیم. در صورتی که گوشتمون کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر به هر شکل و ضخامتی که بخوایم برش خورده میشه.
حالا فلفل سبزهامون رو برش زده و هسته های داخلش رو خارج میکنیم.
#2
گوشت هارو داخل یه کاسه ریخته و فلفل های خورد شده رو هم بهشون اضافه میکنیم.
بعد یکی از پیاز هارو خورد کرده و داخل کاسه گوشت میریزیم روغن زیتون، به مقدار کافی نمک و فلفل هم بهشون اضافه کرده و خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم. حالا روی ظرف رو با یه پلاستیک پوشونده و برای ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمش تا گوشت مزه بگیره. بعد از اینکه گوشت داخل یخچال موند و مزه گرفت هر کدوم از برش هارو با بیفتک کوب خوب میکوبیم.
حالا یک تکه از فلفل داخل کاسه و یک تکه از پیاز دوم که خورد کردیم رو روی گوشت میذاریم. بعد گوشت رو میپیچیم.
حالا باید گوشت هارو به سیخ بکشیم در صورتی گوشت رو روی زغال کباب میکنین، گوشت های پیچیده شده رو به سیخ پهن بزنین، طوری که باز نشه و ثابت بمونه و بعد روی آتیش مثل همه اقسام دیگه کباب های گوشتی و مرغی کبابش کنین. چون گوشت ها نازک هستن این کباب خیلی زود حاضر میشه.
در صورتی که تصمیم داریم کباب بلغاری رو داخل ماهیتابه درست کنین مثل تصویر اونهار به دو عدد سیخ چوبی بزنین تا خوب فیکس بشن.
حالا کمی از روغن مواد داخل کاسه ای که گوشت توش خوابونده شده بود رو داخل ماهیتابه ریخته و سیخ های کباب رو داخل ماهیتابه بچینین. بعد حرارت رو ملایم کنین و در ماهیتابه رو هم ببندین تا گوشت آب بندازه و خوب مغز پخت بشه گاهی کباب هارو زیرو رو کنین. چون لایه های گوشت خیلی نازک هستن خیلی زود و راحت میپزن.
وقتی گوشت آب انداخت و تغییر رنگ داد در ماهیتابه رو بردارین تا هم آب تبخیر بشه و هم کباب برشته بشه.
حالا کباب خوشمزه و لذیذ ما حاضره و میتونین با برنج یا نون سروش کنین … نوش جان
بعد یکی از پیاز هارو خورد کرده و داخل کاسه گوشت میریزیم روغن زیتون، به مقدار کافی نمک و فلفل هم بهشون اضافه کرده و خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم. حالا روی ظرف رو با یه پلاستیک پوشونده و برای ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمش تا گوشت مزه بگیره. بعد از اینکه گوشت داخل یخچال موند و مزه گرفت هر کدوم از برش هارو با بیفتک کوب خوب میکوبیم.
حالا یک تکه از فلفل داخل کاسه و یک تکه از پیاز دوم که خورد کردیم رو روی گوشت میذاریم. بعد گوشت رو میپیچیم.
حالا باید گوشت هارو به سیخ بکشیم در صورتی گوشت رو روی زغال کباب میکنین، گوشت های پیچیده شده رو به سیخ پهن بزنین، طوری که باز نشه و ثابت بمونه و بعد روی آتیش مثل همه اقسام دیگه کباب های گوشتی و مرغی کبابش کنین. چون گوشت ها نازک هستن این کباب خیلی زود حاضر میشه.
در صورتی که تصمیم داریم کباب بلغاری رو داخل ماهیتابه درست کنین مثل تصویر اونهار به دو عدد سیخ چوبی بزنین تا خوب فیکس بشن.
حالا کمی از روغن مواد داخل کاسه ای که گوشت توش خوابونده شده بود رو داخل ماهیتابه ریخته و سیخ های کباب رو داخل ماهیتابه بچینین. بعد حرارت رو ملایم کنین و در ماهیتابه رو هم ببندین تا گوشت آب بندازه و خوب مغز پخت بشه گاهی کباب هارو زیرو رو کنین. چون لایه های گوشت خیلی نازک هستن خیلی زود و راحت میپزن.
وقتی گوشت آب انداخت و تغییر رنگ داد در ماهیتابه رو بردارین تا هم آب تبخیر بشه و هم کباب برشته بشه.
حالا کباب خوشمزه و لذیذ ما حاضره و میتونین با برنج یا نون سروش کنین … نوش جان
Kebapche (Bulgarian: кебапче, plural: кебапчета, kebapcheta) is a Bulgarian dish of grilled minced meat with spices. The meat is shaped into an elongated cylindrical form, similar to a hot dog. Typically, a mix of beef is used. The preferred spices are black pepper, cumin and salt. Kebapche is a grilled food. It is never fried or baked.
A typical addition to a kebapche meal are chips (French fries), often covered with grated sirene (fresh white cheese similar to feta); lyutenitsa is sometimes used as a dip. The expression a three kebapcheta with sides (тройка кебапчета с гарнитура, troika kebapcheta s garnitura) is particularly well-known. The preferred drink to go with a kebapche is beer.
The word kebapche is derived from kebab, –che is a diminutive Bulgarian neutral suffix, i.e. a "little kebab". A dish similar to kebapche and often combined with it is kyufte, which is often the same in terms of meat and spices but round-shaped. It often includes onions and parsley, which kebapche does not.
It is essentially the same dish as Bosnian/Croatian/Serbian ćevapčići, but the Bulgarian kebapcheta are typically larger.
A typical addition to a kebapche meal are chips (French fries), often covered with grated sirene (fresh white cheese similar to feta); lyutenitsa is sometimes used as a dip. The expression a three kebapcheta with sides (тройка кебапчета с гарнитура, troika kebapcheta s garnitura) is particularly well-known. The preferred drink to go with a kebapche is beer.
The word kebapche is derived from kebab, –che is a diminutive Bulgarian neutral suffix, i.e. a "little kebab". A dish similar to kebapche and often combined with it is kyufte, which is often the same in terms of meat and spices but round-shaped. It often includes onions and parsley, which kebapche does not.
It is essentially the same dish as Bosnian/Croatian/Serbian ćevapčići, but the Bulgarian kebapcheta are typically larger.