طرز تهیه مربای قیسی | دستور پخت مربای قیسی
آموزش پخت و طرز تهیه مربای قیسی | دستور پخت مربای قیسی در خانه :مواد لازم
شکر ۱ پیمانه
قیسی ۲۵۰ گرم
بادکا (گلوکز) ۱/۴ پیمانه
هل درسته به میزان لازم
آب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
#1
طرز تهیه
ابتدا قیسیها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار میدهیم، کمی که نرم شد، شکر و بادکا (گلوکز) را اضافه میکنیم. زمانیکه شربت قوام آمد، هل و آبلیمو را اضافه میکنیم. پس از اینکه چند جوش زد، حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم.
مربا (لیست جدید)
موارد بیشتر...