طرز تهیه ترشی انار در خانه (آموزش گام به گام)
درست کردن ترشی انار، بسیار ساده ای است و کار بسیار راحت است. این ترشی که خیلی هم خوش طعم هست را با لبو پخته رنده شده، سیاه دانه، پودر گلپر و سرکه و فلفل می توانید در خانه به آسانی درست کنید.مواد لازم برای درست کردن ترشی انار
آب انار : ۱ لیتر
لبو پخته رنده شده : ۵۰۰ گرم
سرکه : ۱ لیوان
پودر گلپر : ۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز : ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
نکته : می توانید انار را تنها استفاده کنید یا از کلم، انواع فلفل و هویج در این ترشی بهره ببرید.
مواد لازم
ابتدا
انار را دانه کرده با اندازه نصف قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم.2
دانه های انار و نمک را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.3
چغندرها را بشویید و با سرکه بپزید. پس ازخنک شدن پوستشان را بکنید و رنده کنید.4
داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
5
لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود.6
بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.7
ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.8
به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان، می توانید کم یا زیاد کنید.در آخر
درب شیشه را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.
INGREDIENTS
SERVING: 4
1 pomegranate
5-6 garlic cloves
1 tbsp Cumin seeds
1 tbsp saunf
Black peppr powder to taste
Salt to taste
3/4 tbsp Red chilli powder
1 tsp Lemon juice
1 tsp oil
Mastard seeds
INSTRUCTIONS
Heat pan, add cumin and saunf and roast it for 2-3 minutes.
Now take roasted cumin, saunf and garlic cloves and crush it.
Take a bowl add the pomegranate seeds, crushed mixture, Salt, Red chilli powder, black pepper powder and mix well.
Mix lemon juice. keep aside
Heat oil in a pan, add mustard seeds and cook till seeds crackle. Remove from heat and add this in the bowl and mix well.
Pickle /chutney is ready
SERVING: 4
1 pomegranate
5-6 garlic cloves
1 tbsp Cumin seeds
1 tbsp saunf
Black peppr powder to taste
Salt to taste
3/4 tbsp Red chilli powder
1 tsp Lemon juice
1 tsp oil
Mastard seeds
INSTRUCTIONS
Heat pan, add cumin and saunf and roast it for 2-3 minutes.
Now take roasted cumin, saunf and garlic cloves and crush it.
Take a bowl add the pomegranate seeds, crushed mixture, Salt, Red chilli powder, black pepper powder and mix well.
Mix lemon juice. keep aside
Heat oil in a pan, add mustard seeds and cook till seeds crackle. Remove from heat and add this in the bowl and mix well.
Pickle /chutney is ready