ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت استانبولی ‌پلو | طرز تهیه دمی گوجه‌فرنگی | دستور پخت استانبولی ‌پلو

آموزش پخت استانبولی ‌پلو | طرز تهیه دمی گوجه‌فرنگی | دستور پخت استانبولی ‌پلو

استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. انگلیسی زبان‌ها به آن برنج اسپانیایی می‌گویند.
Iranian food
Persian Lubia Polo (Green Bean Rice)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.

مواد لازم

برنج: سه پیمانه
گوجه فرنگی: متوسط نیم کیلو
پیاز متوسط: ۳ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
رب: یک قاشق غذا خوری سر خالی
نمک فلفل زعفران: به میزان دلخواه
#1

طرز تهیه


پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می‌کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می‌کنیم گوجه‌ها ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه می‌کنیم. سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و سرخ می کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس برنج را به مواد اضافه می‌کنیم و برنج را به صورت کته دم می‌کنیم. بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشویید روی برنج به اندازه یک بند انگشت اگر آب باشد کافی است.
#2
برنج و مواد را تا هنگامی که در حال جوشیدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زیر به رو هم بزنید تا مواد در ته ظرف باقی نماند و با همه برنج مخلوط شوداستانبولی پلو باید روی حرارت خیلی کم دم بکشد تا زیر غذا اصطلاحا ته دیگش نسوزد.
Spanish rice, also known as Mexican rice, red rice, or arroz rojo, is a Mexican side dish or an ingredient in other dishes made from white rice, tomatoes, garlic, onions, etc. It is traditionally made by sautéing the rice in a skillet with oil or fat until it is colored golden brown. Water or chicken broth is then added, along with tomatoes in the form of chopped tomatoes or tomato sauce.

Despite its name, Spanish rice is not a popular dish in Spain or in Spanish cuisine; rice dishes in Spain are often yellow in color due to the inclusion of saffron. Mexican-style Spanish rice, however, is red, from being cooked with tomato sauce or tomato paste and is often referred to as "red rice" (Spanish: arroz rojo) in Mexico.

In Iran and Persian cuisine it is called Istanbolea Poloe (Persian: استانبولی پلو). It dates back to Qajar Iran. It is known as Persian tomato rice in the Western world.

ثبت نظر شما