آموزش پخت استانبولی پلو | طرز تهیه دمی گوجهفرنگی | دستور پخت استانبولی پلو
استانبولیپلو یا دمی گوجهفرنگی یکی از خوراکهای ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است. انگلیسی زبانها به آن برنج اسپانیایی میگویند.Persian Lubia Polo (Green Bean Rice)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
برنج: سه پیمانه
گوجه فرنگی: متوسط نیم کیلو
پیاز متوسط: ۳ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
رب: یک قاشق غذا خوری سر خالی
نمک فلفل زعفران: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی: متوسط نیم کیلو
پیاز متوسط: ۳ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
رب: یک قاشق غذا خوری سر خالی
نمک فلفل زعفران: به میزان دلخواه
#1
طرز تهیه
پیازها را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ میکنیم گوجهها ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه میکنیم. سیب زمینیها را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و سرخ می کنیم و به مواد اضافه میکنیم. سپس برنج را به مواد اضافه میکنیم و برنج را به صورت کته دم میکنیم. بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشویید روی برنج به اندازه یک بند انگشت اگر آب باشد کافی است.
#2
برنج و مواد را تا هنگامی که در حال جوشیدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زیر به رو هم بزنید تا مواد در ته ظرف باقی نماند و با همه برنج مخلوط شوداستانبولی پلو باید روی حرارت خیلی کم دم بکشد تا زیر غذا اصطلاحا ته دیگش نسوزد.
Spanish rice, also known as Mexican rice, red rice, or arroz rojo, is a Mexican side dish or an ingredient in other dishes made from white rice, tomatoes, garlic, onions, etc. It is traditionally made by sautéing the rice in a skillet with oil or fat until it is colored golden brown. Water or chicken broth is then added, along with tomatoes in the form of chopped tomatoes or tomato sauce.
Despite its name, Spanish rice is not a popular dish in Spain or in Spanish cuisine; rice dishes in Spain are often yellow in color due to the inclusion of saffron. Mexican-style Spanish rice, however, is red, from being cooked with tomato sauce or tomato paste and is often referred to as "red rice" (Spanish: arroz rojo) in Mexico.
In Iran and Persian cuisine it is called Istanbolea Poloe (Persian: استانبولی پلو). It dates back to Qajar Iran. It is known as Persian tomato rice in the Western world.
Despite its name, Spanish rice is not a popular dish in Spain or in Spanish cuisine; rice dishes in Spain are often yellow in color due to the inclusion of saffron. Mexican-style Spanish rice, however, is red, from being cooked with tomato sauce or tomato paste and is often referred to as "red rice" (Spanish: arroz rojo) in Mexico.
In Iran and Persian cuisine it is called Istanbolea Poloe (Persian: استانبولی پلو). It dates back to Qajar Iran. It is known as Persian tomato rice in the Western world.
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وامهای مختلف بانکها)
میم کوینها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
تماس
تبلیغات
جستجو
آر اس اس
ولکام ایران
استفاده از مطالب سايت فایندز فقط با لینک مستقیم و ذکر منبع بلامانع است. Copyright © 2013 - 2024 (1392 -1403) finds.ir