آموزش پخت (طرز تهیه) سوپ خوشمزه ذرت در خانه برای 2 نفر
ذرت یا جواری یکی از غلات مهم است. منشأ آن قاره آمریکا بودهاست و پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد.[۱] ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب میشود و سرشار از کالری است.دستور پخت سوپ ذرت برای دو نفر:
طرز تهیه:
کره را بر روی شعله قرار داده تا ذوب شود پیاز خرد شده را با کره تفت میدهیم.
ماهیتابه را از روی شعله بر میداریم و آرد را اضافه کرده و با کفگیر چوبی بهم میزنیم.
دوباره ماهیتابه را روی شعله میگذاریم و یک دقیقه تفت میدهیم دوباره ماهیتابه را از روی شعله بر میداریم تا آرد گلوله نشود و ذرت کنسرو شده را اضافه میکنیم. سوپ را بر روی شعله متوسط قرار داده و یک و یک دوم پیمانه آب و قرص سوپ را افزوده تا بجوش بیاید. سپس آنرا بهم زده شعله را کم میکنیم و میگذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.
سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً خرد شود سپس بر روی حرارت برگردانده یک و یک دوم پیمانه شیر و نمک و فلفل به میزان لازم را افزوده وقتی به جوش آمد سوپ آماده است.
مواد لازم :
۱ کره ۸ گرم
۲ پیاز خرد شده ۵۰ گرم
۳ کنسرو ذرت یک عدد
۴ آرد یک قاشق غذاخوری
۵ شیر و آب از هر کدام یک و یک دوم پیمانه
۶ قرص سوپ نصفی
۷ نمک نصف یک قاشق چایخوری
۸ فلفل کمی
۲ پیاز خرد شده ۵۰ گرم
۳ کنسرو ذرت یک عدد
۴ آرد یک قاشق غذاخوری
۵ شیر و آب از هر کدام یک و یک دوم پیمانه
۶ قرص سوپ نصفی
۷ نمک نصف یک قاشق چایخوری
۸ فلفل کمی
طرز تهیه:
کره را بر روی شعله قرار داده تا ذوب شود پیاز خرد شده را با کره تفت میدهیم.
ماهیتابه را از روی شعله بر میداریم و آرد را اضافه کرده و با کفگیر چوبی بهم میزنیم.
دوباره ماهیتابه را روی شعله میگذاریم و یک دقیقه تفت میدهیم دوباره ماهیتابه را از روی شعله بر میداریم تا آرد گلوله نشود و ذرت کنسرو شده را اضافه میکنیم. سوپ را بر روی شعله متوسط قرار داده و یک و یک دوم پیمانه آب و قرص سوپ را افزوده تا بجوش بیاید. سپس آنرا بهم زده شعله را کم میکنیم و میگذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.
سوپ را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً خرد شود سپس بر روی حرارت برگردانده یک و یک دوم پیمانه شیر و نمک و فلفل به میزان لازم را افزوده وقتی به جوش آمد سوپ آماده است.