ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت آش دوغ مازندرانی | طرز تهیه آش دوغ | دستور پخت 6 برای نفر

آموزش پخت آش دوغ مازندرانی | طرز تهیه آش دوغ | دستور پخت 6 برای  نفر

آش دوغ (به ترکی آیران آشی یا دوغا یا به کردی دوکلیو) یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان است و همچنین در برخی استان‌ها مثل کردستان و کرمانشاه، اصفهان، کاشان، استان فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری، قزوین، درست می‌کنند. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود.

مواد لازم


1 کیلو دوغ محلی
1 و 1/2 کیلو آب
350 گرم لوبیا سبز
200 گرم باقلا سبز
1 استکان کوچک برنج نیم دانه
300 گرم چغندر
350 گرم سیب زمینی
2 عدد کدو سبز یا 350 گرم کدو حلوایی
300 گرم برگ چغندر
300 گرم گشنیز
2 قاشق پلوخوری سیر چرخ شده
2 قاشق پلوخوری آرد گندم
نمک به مقدار نیاز
#1

طرز تهیه


چغندر، سیب زمینی، کدو، لوبیا سبز‌ را به اندازه دلخواه خرد کنید.

برنج نیم دانه را شسته و با چغندر و آب میگذاریم تا بپزد. بعد از اینکه چغندر نیم پز شد باقلا سبز و لوبیا سبز را به آن اضافه میکنیم

بعد از اینکه لوبیا و باقلا نیم پز شدن سیب زمینی، کدو، برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه میکنیم

بعد از پختن کلیه مواد، گشنیز خرد شده و سیر چرخ شده و نمک و آرد (آرد رو در یک لیوان آب حل کنید) و دوغ را با هم به آن اضافه کنید و تا زمانی که آش جوش نیامده مدام آن را هم بزنید

بعد از اینکه آش جوش اومد و به غلظت مورد نظر رسید، شعله گاز را خاموش کنید. معمولا 5 دقیقه زمان برای به غلظت رسیدن آش کافیست

کسانی که لوبیا سبز و باقلا سبز در دسترس ندارن میتونن از لوبیا چیتی و باقلا خشک استفاده کنن که در این صورت چند ساعت قبل باید در آب خیساند و حتما باید همراه چغندر و برنج نیم دانه اضافه شوند.
#2
کسانی که دوغ محلی در دسترس ندارن میتونن از دوغ الیس استفاده کنن که توصیه میشه بعد از پخت آش اگه مقدار نمک کافی نبود نمک اضافه کنن

دوغ محلی آش رو لذیذتر و خوشمزه تر میکند

اگه در زمان پخت مواد قبل از اضافه کردن دوغ متوجه شدید که مواد هنوز نپخته و آب کم هست میتوانید به مقدار نیاز به آن آب اضافه کنید. (تهیه شده توسط : راضیه گرگانی)
Ash-e doogh, (Persian: آش دوغ), also known as "yogurt soup", originates from the Azeri region of northwest Iran and is one of the traditional soups of Ardabil. It s a common dish found in many regions and cultures, within West Asia including Iran, Azerbaijan, and Turkey.

Ingredients
Ash-e doogh is a soup usually made with yogurt or doogh, as well as different kind of herbs (such as coriander, leek, tarragon, mint, and parsley), vegetables (such as spinach, purslane, chickpeas, peas, onion and garlic), lamb meatballs, eggs, rice, salt and several types of spices. Fried mint with lots of oil (and sometime garlic) is used as a topping for the soup. This soup can be made vegetarian.

Variations
Some people prefer to make this soup with yogurt whereas others prefer doogh, a savory soda yogurt. The soup is made with sweet yogurt, while the soda yogurt is sour.

There is a very similar Assyrian dish called bushala, which is similar soup to ash-e-doogh in that it also contains yogurt and green vegetables. Bushala is consumed by Assyrian people of Iran and Iraq, though it may feature some different ingredients.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما