طرز تهیه پیتزا تن ماهی در خانه | دستور پخت گام به گام پیتزا تن ماهی
پیتزا ماهی تن یک غذای لذیذ اروپایی ها و مخصوصاً آلمانی هاست . در تهیهی این پیتزا از تن ماهی استفاده شده است. این پیتزا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها محسوب میشود.مواد لازم
تن ماهی 1 قوطی
روغن زیتون 4/1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
پنیر چدار و موتزارلا (پنیر پیتزا) 300 گرم
موسیر 4 عدد
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
گوجه فرنگی ورقه شده 1 عدد متوسط
ساقه کرفس 200 گرم
خمیر پیتزا 200 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده رنگی 2 عدد کوچک
پیاز و قارچ خرد شده 200 گرم
زیتون بدون هسته و خرد شده 100 گرم
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 350 گرم
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری
#1
طرز تهیه
طرز تهیه خمیر:
شکر و خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید تا عمل کنه و کف کند. داخل ظرف گود روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و سپس کم کم از آرد داخلش بریزید و مخلوط کنید تا کاملا خمیر شود. تا حدی که به دست نچسبد. سپس نیم ساعت روی آن را بپوشانید و بهش استراحت بدید.
طرز تهیه پیتزا:
خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، حالا کمی و پیاز و تون ماهی را به صورت ورقه ای روی آن قرار دهید و بقیه مواد را به صورت مرتب روی
خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، ته ظرف را با روغن مایع مقداری چرب کرده، خمیر را به طور یکنواخت در آنها پهن می کنیم. سپس با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد می کنیم. ابتدا رب را با کمی روغن زیتون به هم زده و روی خمیر بمالید و نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی سطح خمیر بریزید، سپس وسط خمیر، تون ماهی و پیاز و گوجه فرنگی و قارچ را به صورت ورقه ای قرار دهید و اطراف آنرا کرفس و موسیر بریزید.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده سپس بعد از این مدت پیتزا را از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا طلائی رنگ شود.
INGREDIENTS
1 pound pizza dough or 1 (10 ounces), pre-baked pizza crust works too
1/4-1/2 cup prepared pizza sauce
1 cup shredded pizza cheese (mozzarella, provolone, parm, or a pizza blend)
1 (6.7 ounces) jar Tuna in Olive Oil, reserve oil
1/4 cup capers, rinsed
1/2 cup pitted black olives, sliced
1/4 red onion, chopped
INSTRUCTIONS
Preheat oven to 450 degrees F.
Place pizza crust on a pizza pan or baking sheet. Spread pizza sauce over crust and sprinkle with half the cheese.
Scatter tuna, capers, chopped red onion, olives, and remaining cheese over the top.
Drizzle a bit of reserved tuna oil over the top of the pizza.
Bake until cheese is golden brown around edges of pizza, 12-15 minutes.
Serve with salad and enjoy it.
sandraseasycooking.com
1 pound pizza dough or 1 (10 ounces), pre-baked pizza crust works too
1/4-1/2 cup prepared pizza sauce
1 cup shredded pizza cheese (mozzarella, provolone, parm, or a pizza blend)
1 (6.7 ounces) jar Tuna in Olive Oil, reserve oil
1/4 cup capers, rinsed
1/2 cup pitted black olives, sliced
1/4 red onion, chopped
INSTRUCTIONS
Preheat oven to 450 degrees F.
Place pizza crust on a pizza pan or baking sheet. Spread pizza sauce over crust and sprinkle with half the cheese.
Scatter tuna, capers, chopped red onion, olives, and remaining cheese over the top.
Drizzle a bit of reserved tuna oil over the top of the pizza.
Bake until cheese is golden brown around edges of pizza, 12-15 minutes.
Serve with salad and enjoy it.
sandraseasycooking.com