طرز تهیه 2 نوع املت قارچ خوشمزه در خانه
املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخممرغ است. در تهیه املت میبایست تخم مرغ همزده را با هر ماده دلخواه دیگر مخلوط نمود و گاهی هم آنرا تا کرد. در ایران به اشتباه به مخلوط شُل و ملاتی شکل تخم مرغ و گوجه یا رُب گوجه نیز املت گفته میشود که برای تهیهٔ آن در ماهیتابه روغن یا کره و رب گوجه میریزند.آموزش پخت املت قارچ محبوب :
مواد لازم برای یک نفر
4 عدد قارچ متوسط
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غ خ سرخالی آرد
1 قاشق چ خ جعفری خشک
نمک وفلفل و زردچوبه
آویشن و پودر سیر
1 عدد پیاز کوچک خرد شده
روغن برای سرخ کردن
#1
طرز تهیه
قارچ ها رو خرد میکنیم و با بقیه مواد ذکر شده مخلوط میکنیم و وقتی مخلوط شد میریزیمش تو روغن داغ و وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگه رو سرخ میکنیم.حرارت کم باشه تا مغرپخت بشه. املتمون آماده ست!
مواد لازم برای املت قارچ و فلفل دلمه ای
3 عدد تخم مرغ کوچیک
4 عدد گوجه متوسط
3 عدد قارچ
1 عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
روغن
#2
طرز تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای
اول قارچ و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو میشوریم بعد همه شون رو خرد میکنیم
در تابه روغن میریزیم و مواد بالا رو با هم سرخ میکنیم بعد از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد تخم مرغ ها رو دونه دونه شکستم و هم زدم تا بپزه
املت خوشمزه مون آماده هست
Ingredients
4.93 ml olive oil
1 clove garlic minced
226.8 g mushrooms sliced
14.79 ml parsley minced
3 large eggs separated
59.15 ml cheddar cheese fat-free, shredded
Instructions
Over medium heat, in a skillet, warm olive oil and sautè the garlic.
Add the mushrooms and sautè for 10 minutes. Add the parsley then turn off the heat. Set aside.
Whisk the egg yolks, until thick. Next, beat the whites until white and frothy. (We used a blender for the egg whites). Fold the whites into the yolks, add cheese, and salt and pepper.
Spray large skillet with nonstick spray. Pour in the egg mixture then cover. Cook until the top and bottom are set. With the help of a spatula, loosen it carefully. Add the mushrooms to the omelette then carefully fold over. Serve hot.
4.93 ml olive oil
1 clove garlic minced
226.8 g mushrooms sliced
14.79 ml parsley minced
3 large eggs separated
59.15 ml cheddar cheese fat-free, shredded
Instructions
Over medium heat, in a skillet, warm olive oil and sautè the garlic.
Add the mushrooms and sautè for 10 minutes. Add the parsley then turn off the heat. Set aside.
Whisk the egg yolks, until thick. Next, beat the whites until white and frothy. (We used a blender for the egg whites). Fold the whites into the yolks, add cheese, and salt and pepper.
Spray large skillet with nonstick spray. Pour in the egg mixture then cover. Cook until the top and bottom are set. With the help of a spatula, loosen it carefully. Add the mushrooms to the omelette then carefully fold over. Serve hot.