ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

نودل (Noodle) چیست؟ | ارزش غذایی نودل | کالری نودل

نودل (Noodle) چیست؟ | ارزش غذایی نودل | کالری نودل

نودل یا رشته فرنگی که کلمه ای آلمانی است (به آلمانی Nudel و به انگلیسی Noodle)، نوعی غذای تهیه شده از خمیر بی مایه است که به صورت صاف غلتانده و به صورت نوارها یا رشته های بلند بریده یا کشیده می شود. نودل ها را می توان برای نگهداری کوتاه مدت در یخچال یا خشک کرد و برای استفاده در آینده نگهداری کرد.

مرسوم‌ ترین فرم نودل و روش پخت نودل

نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد. به‌طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به‌طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو می‌شود و می توان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و...را به آن اضافه کرد. نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.

در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به‌طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.

ارزش غذایی نودل (85 گرم نودل)

کالری : 45
چربی : 0%
کربوهیدرات : 10 گرم
فیبر رژیمی : 2 گرم
قند : 2 گرم
پروتئین : 1 گرم (2 درصد)
کلسیم : 40 میلی گرم
آهن : 0.7 میلی گرم
Noodles are a type of food made from unleavened dough which is rolled flat and cut, stretched or extruded, into long strips or strings. Noodles can be refrigerated for short-term storage or dried and stored for future use.

Noodles are usually cooked in boiling water, sometimes with cooking oil or salt added. They are also often pan-fried or deep-fried. Noodle dishes can include a sauce or noodles can be put into soup. The material composition and geocultural origin is specific to each type of a wide variety of noodles. Noodles are a staple food in many cultures (see Chinese noodles, Filipino noodles, Indonesian noodles, Japanese noodles, Korean noodles, Vietnamese noodles, and Italian pasta).

History

The earliest written record of noodles is found in a book dated to the Eastern Han period (25–220 CE). Noodles made from wheat dough became a prominent food for the people of the Han dynasty. The oldest evidence of noodles was from 4,000 years ago in China. In 2005, a team of archaeologists reported finding an earthenware bowl that contained 4000-year-old noodles at the Lajia archaeological site. These noodles were said to resemble lamian, a type of Chinese noodle. Analyzing the husk phytoliths and starch grains present in the sediment associated with the noodles, they were identified as millet belonging to Panicum miliaceum and Setaria italica. However, other researchers cast doubt that Lajia noodles were made from specifically millet: it is difficult to make pure millet noodles, it is unclear whether the analyzed residue were directly derived from Lajia noodles themselves, starch morphology after cooking shows distinctive alterations that does not fit with Lajia noodles, and it is uncertain whether the starch-like grains from Laijia noodles are starch as they show some non-starch characteristics.
منبع : photo by Melissia Ohol unsplash
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پرفروش ترین یخچال بازار در بهار 1403
قیمت آپارتمان در سعادت‌آباد (قیمت‌های رسمی و قیمت فروشنده ها)
همه چیز درباره ال90 ایرانی (مشخصات L90 ایرانی)
پرفروش ترین تبلت بازار در بهار امسال
ارزانترین لندکروز دبی (لیست قیمت سال 2024 به تومان)
خبر بد برای دارندگان تتر (رشد چشمگیر USDC در بازار)
لیست آپارتمان‌های ارزان‌ قیمت تهران (1 تا 2 میلیاردی)
قیمت جدید سمند سورن و شاهین منتشر شد
قیمت موتورهای دوکاتی 2024 (لیست قیمت جدید به تومان)
سفر با قطار به قشم! (هزینه تور قشم امسال چقدر است؟)

ثبت نظر شما