طرز تهیه کیک فنجانی | آموزش پخت کاپ کیک با 6 دستور جالب
کیک فنجانی یا کاپ کیک (به انگلیسی:cupcake) نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده میشود. ترکیبات این کیک مانند دیگر کیکها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است. البته روی این کیک را با سسها و ترکیبات دیگر تزئین میکنند.
کیک فنجانی نوعی از مافین که در آن از بیکینگ پودر استفاده میشود، بنام مافین آمریکایی شناخته میشود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته میشود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده میشود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک است که در قالبهایی به شکل فنجان پخته میشود.
کیک فنجانی را میتوان با استفاده از هفت نوع خمیر گوناگون تهیه کرد.
کیک فنجانی را میتوان با استفاده از هفت نوع خمیر گوناگون تهیه کرد.
آلبوم عکس زیباترین کیک فنجانی یا کاپ کیک ها
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
دستور شماره یک، به روش کیک اسفنجی
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک اسفنجی استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۳۵ گرم
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۴۵ گرم
کره : ۲۰ گرم
شیر : یک قاشق غذاخوری
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک اسفنجی استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۳۵ گرم
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۴۵ گرم
کره : ۲۰ گرم
شیر : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آمادهسازی: تخم مرغها زودتر از یخچال بیرون آورده تا شکر راحت تر بتواند در آن حل شود.
کره را با شیر مخلوط کرده توی ظرف پیرکس ریخته داخل آب جوش یا داغ قرار داده تا کره ذوب شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. تخم مرغها که بهتر است مدتی در محیط آشپزخانه مانده از سردی یخچال بیرون آمده باشند را با شکر با تخم مرغ همزنی میزنیم تا کشدار و کرم مانند شود. بر روی تخم مرغ با همزن عدد ۸ انگلیسی را بنویسید اگر مدتی باقی ماند تخم مرغ خوب بهم زده شده است.
۲. آرد یک بار الک شده را به تخم مرغها اضافه میکنیم. مواد را با لیسک مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. کره ذوب شده و شیر را نیز اضافه کرده در حدود ۲۰ بار لیسک را درون مواد میچرخانیم.
۳. مایه را در قالبهای کوچک چرب شده یا کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳-۱۰ دقیقه میپزیم.
آمادهسازی: تخم مرغها زودتر از یخچال بیرون آورده تا شکر راحت تر بتواند در آن حل شود.
کره را با شیر مخلوط کرده توی ظرف پیرکس ریخته داخل آب جوش یا داغ قرار داده تا کره ذوب شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. تخم مرغها که بهتر است مدتی در محیط آشپزخانه مانده از سردی یخچال بیرون آمده باشند را با شکر با تخم مرغ همزنی میزنیم تا کشدار و کرم مانند شود. بر روی تخم مرغ با همزن عدد ۸ انگلیسی را بنویسید اگر مدتی باقی ماند تخم مرغ خوب بهم زده شده است.
۲. آرد یک بار الک شده را به تخم مرغها اضافه میکنیم. مواد را با لیسک مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. کره ذوب شده و شیر را نیز اضافه کرده در حدود ۲۰ بار لیسک را درون مواد میچرخانیم.
۳. مایه را در قالبهای کوچک چرب شده یا کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳-۱۰ دقیقه میپزیم.
زیباترین کاپ کیک ها 3#
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
دستور شماره دو، به روش پوند کیک
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک پوند استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۸۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۹۰ گرم
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک پوند استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۸۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۹۰ گرم
آمادهسازی: کره و تخم مرغها را زودتر از یخچال بیرون آورده تا شکر راحت تر بتواند در آن حل شود. برای امتحان از نرم شدن کره انگشت خود را در آن فرو میکنیم در صورتیکه انگشت در کره فرو رفت به اندازه کافی نرم شده است
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. کره را کمی با همزن برقی زده تا نرم شود شکر را به آن اضافه کرده هم میزنیم تا رنگ آن متمایل به سفید شود. تخم مرغی که با چنگال مخلوط شده است را در طی چند مرحله به مایه اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
۲. آرد یک بار الک شده را به مایه اضافه میکنیم. مواد را با لیسک مخلوط میکنیم لیسک را در حدود ۳۰ بار در ظرف چرخانده تا مواد کاملاً یکدست شود.
۳. مایه را در قالبهای کوچک چرب شده یا کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. کره را کمی با همزن برقی زده تا نرم شود شکر را به آن اضافه کرده هم میزنیم تا رنگ آن متمایل به سفید شود. تخم مرغی که با چنگال مخلوط شده است را در طی چند مرحله به مایه اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم.
۲. آرد یک بار الک شده را به مایه اضافه میکنیم. مواد را با لیسک مخلوط میکنیم لیسک را در حدود ۳۰ بار در ظرف چرخانده تا مواد کاملاً یکدست شود.
۳. مایه را در قالبهای کوچک چرب شده یا کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.
دستور شماره سه، به روش کیک شیفون
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک شیفون استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه ۸ عدد کیک فنجانی
تخم مرغ : ۲ عدد سفیده و زرده از یکدیگر جدا شوند.
شکر : ۶۰ گرم، نیمی از شکر برای سفیده و نیمی برای زرده استفاده میشود
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
آب : ۵۰ میلی لیتر
آرد (الک شده) : ۶۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک شیفون استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه ۸ عدد کیک فنجانی
تخم مرغ : ۲ عدد سفیده و زرده از یکدیگر جدا شوند.
شکر : ۶۰ گرم، نیمی از شکر برای سفیده و نیمی برای زرده استفاده میشود
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
آب : ۵۰ میلی لیتر
آرد (الک شده) : ۶۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
۱. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر میگذاریم.
۲. زرده را در ظرفی ریخته با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم نصف شکر را هم اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که تا کش دار شود. روغن مایع را اضافه میکنیم و بهم میزنیم. آب را نیز اضافه کرده بهم میزنیم.
۳. آرد و بیکینگ پودر را از الک گذرانده به زرده اضافه میکنیم. کمی با با تخم مرغ همزنی بهم میزنیم تا سفیدی آرد دیده نشود زیاد بهم زدن آن باعث از بین رفتن پف کیک خواهد شد.
۴. سفیدهٔ تخم مرغ را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم که کف کند سپس نصف دیگر شکر را در چند مرحله به آن اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد.
۵. یک سوم سفیدهٔ بهم زده شده را با زرده اضافه میکنیم و با لیسک پلاستیکی بهم میزنیم تا رنگ سفیده ناپدید شود سپس بقیهٔ سفیده را اضافه کرده بهم میزنیم.
۶. کیک را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم شده، قرار میدهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۷. کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون میآوریم.
۲. زرده را در ظرفی ریخته با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم نصف شکر را هم اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که تا کش دار شود. روغن مایع را اضافه میکنیم و بهم میزنیم. آب را نیز اضافه کرده بهم میزنیم.
۳. آرد و بیکینگ پودر را از الک گذرانده به زرده اضافه میکنیم. کمی با با تخم مرغ همزنی بهم میزنیم تا سفیدی آرد دیده نشود زیاد بهم زدن آن باعث از بین رفتن پف کیک خواهد شد.
۴. سفیدهٔ تخم مرغ را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم که کف کند سپس نصف دیگر شکر را در چند مرحله به آن اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد.
۵. یک سوم سفیدهٔ بهم زده شده را با زرده اضافه میکنیم و با لیسک پلاستیکی بهم میزنیم تا رنگ سفیده ناپدید شود سپس بقیهٔ سفیده را اضافه کرده بهم میزنیم.
۶. کیک را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم شده، قرار میدهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۷. کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون میآوریم.
دستور شماره چهار، به روش خمیر پفی
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن خمیر پفی استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : یک عدد و نصفی از یک تخم مرغ ۷۵ گرم.
کره : ۳۰ گرم
شیر : ۶۰ میلی لیتر
آرد : (الک شده) ۳۰ گرم
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن خمیر پفی استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : یک عدد و نصفی از یک تخم مرغ ۷۵ گرم.
کره : ۳۰ گرم
شیر : ۶۰ میلی لیتر
آرد : (الک شده) ۳۰ گرم
طرز تهیه / آمادهسازی:ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر میگذاریم. کره را به شکل مکعبهای یک سانتیمتری خرد میکنیم. تخم مرغ را زودتر از یخچال بیرون میآوریم. ته قالب کاغذی را با کره کمی چرب میکنیم. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه گرم میکنیم.
۱. در یک ظرف نسوز کره و شیر را ریخته بر روی آن نایلون نسوز را کشیده در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم آن را بیرون آورده با لیسک پلاستیکی بهم زده دوباره روی آن را پوشانده در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم.
۲. آرد الک شده را به کره اضافه کرده با لیسک بهم میزنیم. روی ظرف را پوشانده و در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم.
۳. تخم مرغی که با چنگال بهم زده شده را در سه یا چهار مرحله به مایه اضافه کرده و با همزن برقی بهم میزنیم. تا حدی که مایه بر سر همزن بصورت مثلث نوک تیز در آمده و از آن نریزد.
۴. مایه را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و بر روی آن جهت تزیین با برس کمی تخم مرغ مخلوط شده میکشیم. در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار میدهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
۵. پس از پخته شدن کیک را از کاغذ بیرون آورده بر روی توری گذاشته تا سرد شود.
۱. در یک ظرف نسوز کره و شیر را ریخته بر روی آن نایلون نسوز را کشیده در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم آن را بیرون آورده با لیسک پلاستیکی بهم زده دوباره روی آن را پوشانده در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم.
۲. آرد الک شده را به کره اضافه کرده با لیسک بهم میزنیم. روی ظرف را پوشانده و در مکروویو یک دقیقه حرارت میدهیم.
۳. تخم مرغی که با چنگال بهم زده شده را در سه یا چهار مرحله به مایه اضافه کرده و با همزن برقی بهم میزنیم. تا حدی که مایه بر سر همزن بصورت مثلث نوک تیز در آمده و از آن نریزد.
۴. مایه را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و بر روی آن جهت تزیین با برس کمی تخم مرغ مخلوط شده میکشیم. در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار میدهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
۵. پس از پخته شدن کیک را از کاغذ بیرون آورده بر روی توری گذاشته تا سرد شود.
دستور شماره پنج، به روش کیک کرهای
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک کرهای استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۸۰ گرم
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
کره : ۸۰ گرم
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن کیک کرهای استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۸۰ گرم
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
کره : ۸۰ گرم
آمادهسازی: کره را در ظرفی قرار داده ظرف را توی آب گرم گذاشته تا کره کاملاً ذوب شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. تخم مرغ و شکر را با همزن هم میزنیم تا شکر در داخل تخم مرغ خوب حل شود.
۲. شیر را اضافه کرده هم میزنیم.
۳. آرد و بیکینگ پودر یک بار الک شده را با الک به مایه اضافه میکنیم. مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شده و مواد کاملاً یکدست شود. مایه این کیک نسبت به دیگر انواع شل تر است و از نوک همزن جاری میشود.
۴. مایه را در قالبهای کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
۱. تخم مرغ و شکر را با همزن هم میزنیم تا شکر در داخل تخم مرغ خوب حل شود.
۲. شیر را اضافه کرده هم میزنیم.
۳. آرد و بیکینگ پودر یک بار الک شده را با الک به مایه اضافه میکنیم. مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شده و مواد کاملاً یکدست شود. مایه این کیک نسبت به دیگر انواع شل تر است و از نوک همزن جاری میشود.
۴. مایه را در قالبهای کاغذ روغنی به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید.
۴. در فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
دستور شماره شش، به روش نان بخارپز
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن نان بخارپز استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۸۰ گرم
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر مخصوص نان بخارپز : یک دوم قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۱۰۰ گرم
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن نان بخارپز استفاده میشود.
با این مقدار مواد میتوان ۶ عدد کیک فنجانی تهیه کرد.
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر : ۸۰ گرم
آرد گندم (آرد ضعیف) : ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر مخصوص نان بخارپز : یک دوم قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۱۰۰ گرم
آمادهسازی : در قابلمهای آب را به جوش آورده در قابلمه را با دستمال پوشانده و روی قابلمه قرار میدهیم.
۱. تخم مرغ را با همزن کمی بهم زده سپس روغن مایع را کمکم به آن افزوده با همزن هم میزنیم.
۲. شیر را اضافه کرده هم میزنیم.
۳. شکر، آرد و بیکینگ پودر مخصوص یک بار الک شده را با الک به مایه اضافه میکنیم. مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شده و مواد کاملاً یکدست شود.
۴. مایه را در قالبهای کاغذ روغنی که درون قالبهای فنجانی قرار دارند به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید. قالبهای فنجانی را درون قابلمه بطوری که آب به درون آن نفوذ نکند چیده در قابلمهای که با دستمال پوشانده شده را بر روی قابلمه میگذاریم. با حرارت زیاد در حدود ۲۰ دقیقه بپزد.
۱. تخم مرغ را با همزن کمی بهم زده سپس روغن مایع را کمکم به آن افزوده با همزن هم میزنیم.
۲. شیر را اضافه کرده هم میزنیم.
۳. شکر، آرد و بیکینگ پودر مخصوص یک بار الک شده را با الک به مایه اضافه میکنیم. مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا سفیدی آرد ناپدید شده و مواد کاملاً یکدست شود.
۴. مایه را در قالبهای کاغذ روغنی که درون قالبهای فنجانی قرار دارند به اندازه دوسوم ظرفیت پر کنید. قالبهای فنجانی را درون قابلمه بطوری که آب به درون آن نفوذ نکند چیده در قابلمهای که با دستمال پوشانده شده را بر روی قابلمه میگذاریم. با حرارت زیاد در حدود ۲۰ دقیقه بپزد.
دستور شماره شش، به روش نان
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن خمیر نان فانتزی استفاده میشود.
آرد قوی گندم، آرد سفید نان : ۱۰۰ گرم (در صورتی چسبندگی خمیر باید تا حدی آرد اضافه کرد.)
شکر : ۱۰ گرم
خمیر ترش : ۶ گرم (خمیر ترش باید در یخچال نگهداری شود. برخی از انواع خمیرترش نیاز به حل کردن در مایع ندارد. برخی از انواع خمیرترش را باید قبل استفاده در آب ولرم یا شیری که در خمیر استفاده میشود، به مدت ۱۰ دقیقه حل کرد.)
تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ : یک عدد تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ
شیر : یک قاشق غذاخوری، ۱۵ میلیلیتر (دمای شیر ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد)
نمک : یک دوم قاشق چایخوری، ۳ گرم
کره بدون نمک : ۳۰ گرم
در تهیه این کیک فنجانی از روش درست کردن خمیر نان فانتزی استفاده میشود.
آرد قوی گندم، آرد سفید نان : ۱۰۰ گرم (در صورتی چسبندگی خمیر باید تا حدی آرد اضافه کرد.)
شکر : ۱۰ گرم
خمیر ترش : ۶ گرم (خمیر ترش باید در یخچال نگهداری شود. برخی از انواع خمیرترش نیاز به حل کردن در مایع ندارد. برخی از انواع خمیرترش را باید قبل استفاده در آب ولرم یا شیری که در خمیر استفاده میشود، به مدت ۱۰ دقیقه حل کرد.)
تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ : یک عدد تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ
شیر : یک قاشق غذاخوری، ۱۵ میلیلیتر (دمای شیر ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتیگراد)
نمک : یک دوم قاشق چایخوری، ۳ گرم
کره بدون نمک : ۳۰ گرم
۱. در داخل یک کاسه نصف آرد، پودر خمیرترش (به اینکه نیاز به حل شدن در آب ولرم دارد یا ندارد توجه شود)، شکر و نمک را مخلوط میکنیم. تخم مرغ و شیر ولرم را به مخلوط اضافه کرده بهم میزنیم، سپس باقیمانده آرد را نیز اضافه میکنیم. خمیر را روی تخته یا میز آشپزخانه ورز میدهیم تا بهم خوب بچسبد سپس کره را نیز اضافه کرده ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود در صورتیکه خمیر به دست میچسبد کمی آرد اضافه میکنیم که این حالت چسبندگی از بین برود. خمیر را بصورت گرد درآورده و به داخل کاسه بر میگردانیم روی کاسه را با نایلون میپوشانیم. هر گاه خمیر به اندازهٔ یک و نیم تا دو برابر ور آمد خمیر آماده است و مرحله نخست ور آمدن به پایان رسیدهاست.
۲. گاز خمیر در پایان مرحله نخست ور آمدن با فشردن خمیر یکبار خالی میشود.
۳. خمیر به ۶ قسمت تقسیم شده هر قسمت بار دیگر به صورت مدور در آمده و به آن ۱۰ استراحت داده میشود.
۴. پس از استراحت خمیر در کاغذ روغنی ای که در قالب قرار گرفته جهت ور آمدن گذاشته میشود. هنگامیکه خمیر بار دیگر به اندازه یک و نیم تا دو برابر افزایش حجم پیدا کرد، مرحله دوم ور آمدن نیز به اتمام رسیده خمیر آماده طبخ است.
۵. خمیر در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه پخته میشود.
۲. گاز خمیر در پایان مرحله نخست ور آمدن با فشردن خمیر یکبار خالی میشود.
۳. خمیر به ۶ قسمت تقسیم شده هر قسمت بار دیگر به صورت مدور در آمده و به آن ۱۰ استراحت داده میشود.
۴. پس از استراحت خمیر در کاغذ روغنی ای که در قالب قرار گرفته جهت ور آمدن گذاشته میشود. هنگامیکه خمیر بار دیگر به اندازه یک و نیم تا دو برابر افزایش حجم پیدا کرد، مرحله دوم ور آمدن نیز به اتمام رسیده خمیر آماده طبخ است.
۵. خمیر در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه پخته میشود.
A cupcake (also British English: fairy cake; Hiberno-English: bun; Australian English: fairy cake or patty cake) is a small cake designed to serve one person, which may be baked in a small thin paper or aluminum cup. As with larger cakes, icing and other cake decorations such as fruit and candy may be applied.
History
The earliest extant description of what is now often called a cupcake was in 1796, when a recipe for "a light cake to bake in small cups" was written in American Cookery by Amelia Simmons. The earliest extant documentation of the term cupcake itself was in "Seventy-five Receipts for Pastry, Cakes, and Sweetmeats" in 1828 in Eliza Leslie"s Receipts cookbook.
In the early 19th century, there were two different uses for the term cup cake or cupcake. In previous centuries, before muffin tins were widely available, the cakes were often baked in individual pottery cups, ramekins, or molds and took their name from the cups they were baked in. This is the use of the name that has remained, and the name of "cupcake" is now given to any small, round cake that is about the size of a teacup. While English fairy cakes vary in size more than American cupcake, they are traditionally smaller and are rarely topped with elaborate icing.
The other kind of "cup cake" referred to a cake whose ingredients were measured by volume, using a standard-sized cup, instead of being weighed. Recipes whose ingredients were measured using a standard-sized cup could also be baked in cups; however, they were more commonly baked in tins as layers or loaves. In later years, when the use of volume measurements was firmly established in home kitchens, these recipes became known as 1234 cakes or quarter cakes, so called because they are made up of four ingredients: one cup of butter, two cups of sugar, three cups of flour, and four eggs. They are plain yellow cakes, somewhat less rich and less expensive than pound cake, due to using about half as much butter and eggs compared to pound cake.
The names of these two major classes of cakes were intended to signal the method to the baker; "cup cake" uses a volume measurement, and "pound cake" uses a weight measurement.
History
The earliest extant description of what is now often called a cupcake was in 1796, when a recipe for "a light cake to bake in small cups" was written in American Cookery by Amelia Simmons. The earliest extant documentation of the term cupcake itself was in "Seventy-five Receipts for Pastry, Cakes, and Sweetmeats" in 1828 in Eliza Leslie"s Receipts cookbook.
In the early 19th century, there were two different uses for the term cup cake or cupcake. In previous centuries, before muffin tins were widely available, the cakes were often baked in individual pottery cups, ramekins, or molds and took their name from the cups they were baked in. This is the use of the name that has remained, and the name of "cupcake" is now given to any small, round cake that is about the size of a teacup. While English fairy cakes vary in size more than American cupcake, they are traditionally smaller and are rarely topped with elaborate icing.
The other kind of "cup cake" referred to a cake whose ingredients were measured by volume, using a standard-sized cup, instead of being weighed. Recipes whose ingredients were measured using a standard-sized cup could also be baked in cups; however, they were more commonly baked in tins as layers or loaves. In later years, when the use of volume measurements was firmly established in home kitchens, these recipes became known as 1234 cakes or quarter cakes, so called because they are made up of four ingredients: one cup of butter, two cups of sugar, three cups of flour, and four eggs. They are plain yellow cakes, somewhat less rich and less expensive than pound cake, due to using about half as much butter and eggs compared to pound cake.
The names of these two major classes of cakes were intended to signal the method to the baker; "cup cake" uses a volume measurement, and "pound cake" uses a weight measurement.