آموزش پخت کیک فنجانی با موز (طرز تهیه گام به گام برای ۸ نفر)
کیک فنجانی با طعم موز یکی از خوشمزه ترین کاپ کیک هایی است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. کاپ کیکی با ترکیب آرد، بیکینگ پودر، تخم مرغ و موز که به آسانی این مواد در تمام آشپزخانه ها پیدا می شوند!جدول مواد لازم برای تهیه کاپ کیک موزی
- | نام | مقدار مورد نیاز |
1 | تخم مرغ | ۲ عدد سفیده و زرده از یکدیگر جدا شوند. |
2 | شکر | |
3 | روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
4 | آب | ۵۰ میلی لیتر |
5 | موز بدون پوست | ۱۰۰ گرم، (موز خیلی کهنه نباشد موز را با چنگال له کنید) |
6 | رام یا کمی وانیل | یک قاشق غذاخوری (با موز له شده مخلوط شود) |
7 | آرد (الک شده) | ۶۰ گرم |
8 | بیکینگ پودر | یک دوم قاشق چایخوری |
طرز تهیه برای ۸ عدد
ابتدا
موز را با چنگال له کرده و با رام مخلوط میکنیم. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر میگذاریم.2
زرده را در ظرفی ریخته با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم نصف شکر را هم اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که تا کش دار شود. روغن مایع را اضافه میکنیم و بهم میزنیم. آب را نیز اضافه کرده بهم میزنیم. موز و رام را نیز اضافه کرده مخلوط میکنیم.3
آرد و بیکینگ پودر را از الک گذرانده به زرده اضافه میکنیم. کمی با با تخم مرغ همزنی بهم میزنیم تا سفیدی آرد دیده نشود زیاد بهم زدن آن باعث از بین رفتن پف کیک خواهد شد.4
سفیدهٔ تخم مرغ را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم میزنیم که کف کند سپس نصف دیگر شکر را در چند مرحله به آن اضافه کرده بقدری بهم میزنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد.5
یک سوم سفیدهٔ بهم زده شده را با زرده اضافه میکنیم و با لیسک پلاستیکی بهم میزنیم تا رنگ سفیده ناپدید شود سپس بقیهٔ سفیده را اضافه کرده بهم میزنیم.6
کیک را در کاغذ کیک فنجانی ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم شده، قرار میدهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.7
کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون میآوریم.Ingredients
1 ½ cups all-purpose flour1 ½ tsp baking powder
½ tsp baking soda
½ tsp sea salt
½ tsp cinnamon
3 bananas mashed
½ cup butter melted
2 eggs lightly beaten
1 tsp pure vanilla extract
½ cup brown sugar
¼ cup granulated sugar
Instructions
Preheat oven to 400 degrees F. Lightly grease a standard 12-cup muffin pan, or line with cupcake liners and grease. Set aside.In a medium bowl, mix together 1 ½ cups flour, baking soda, baking powder, sea salt and cinnamon, set aside.
In a large bowl, mash bananas.
Add melted butter and stir to combine.
Add eggs and vanilla and stir until mixture is homogenous (uniform throughout).
Add brown sugar and granulated sugar and stir to combine.
Add dry ingredients and stir until batter is smooth and there are no lumps (other than a few chunks of banana).
Place ¼ to ⅓ cup of batter into each well of the prepared muffin pan, smooth the tops so they are even. (Optional: add crumb topping - see notes for recipe if desired).
Bake in preheated oven for 15-17 minutes, until a toothpick inserted into center of a muffin comes out clean.
Use a spoon to immediately remove muffins from the muffin tin and transfer them to a wire rack to cool.
منبع : joyfoodsunshine.com