آموزش پخت کیک نارگیلی | دو دستور پخت جالب کیک نارگیلی
کیک نارگیلی یک دسر محبوب در مناطق جنوبی ایالات متحده است . روی این کیک با یخ چینه های سفید و تکه های نارگیل تزئین می شود.تصویر کیک نارگیلی
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
به طور معمول انواع مورد استفاده در کیک نارگیل، کیک های سفید یا زرد هستند. در حالی که در برخی از دستور العمل ها به معنای وجود نارگیل در کیک نیستند، بلکه آنها شیر را با شیر نارگیل جایگزین می کنند و یا از عصاره نارگیل استفاده می کنند. همچنین معمول است که کیک ها را با یک نوع شیره بپوشانند تا بیشتر مرطوب شود. غالباً لایه های کیک با کاستارد یخ زده سفید یا خمیر نارگیل پر می شوند. به طور سنتی ، کیک در هفت دقیقه خنک می شوند.
عکس کیک نارگیلی
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
آرد ۳ پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
#1
طرز تهیه
زرده و سفیده را جدا کرده، زرده و شکر را با همزن برقی میزنیم تا سفت شود.
روغن مایع و وانیل را نیز اضافه کرده میزنیم.
شیر را به مایه اضافه میکنیم.
آرد را به مایه اضافه کرده کمی بهم میزنیم.
سفیده را با همزن برقی میزنیم تا سفت شود.
سفیده را با لیسک به مایه اضافه میکنیم.
پودر نارگیل را نیز اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم.
مایه را در قالب طرح دار حلقهای ریخته در فری که از قبل با درجه ۱۷۰ درجه گرم کردیم به مدت ۵۰ درجه میپزیم.
کیک نارگیلی با لیمو | Lemon Coconut Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
#2 مواد لازم
۳/۴ پوند کره بدون نمک در دمای اتاق به علاوهٔ مقداری برای چرب کردن ظرف
۲ پیمانه شکر
۵ عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
۱ ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
۱ ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره بادام خالص
۳ پیمانه آرد همه منظوره به علاوهٔ مقداری برای پاشیدن روی ظرف
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک کوشر
۱ پیمانه شیر
۴ اونس پودر نارگیل شیرین
مواد لازم برای رویهٔ کیک
۱ پوند پنیر خامهای در دمای اتاق
۱/۲ پوند کره بدون نمک، در دمای اتاق
۳/۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
۱/۴ قاشق چایخوری عصاره بادام خالص
۱ پوند شکر شیرینی پزی، الک شده
۶ اونس پودر نارگیل شیرین
#2
طرز تهیه
۱) دمای فر را روی ۳۶۰ درجهٔ فارنهایت تنظیم کرده و آن را گرم کنید. دو ظرف ۹ اینچی دایرهای شکل را چرب کرده و سپس کف آن را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید. دوباره آنها را چرب کرده و مقداری آرد بپاشید.
۲) کره و شکر را درون کاسهٔ میکسر الکترونیکی ریخته و با سرعت متوسط-بالا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه خوب به هم بزنید تا به ترکیبی نرم و با رنگ زرد کم رنگ دست یابید. تخم مرغها را درون یک کاسهٔ کوچک بشکنید. سپس آنها را دانهدانه به ترکیب قبلی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، با سرعت متوسط آن را هم بزنید. عصارهٔ وانیل و بادام را اضافه کرده و آنها را به خوبی با سایر مواد مخلوط کنید. در پایان ممکن است مخلوط به صورت دلمه شده به نظر برسد؛ نگران نباشید.
۳) در کاسهای جداگانه، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. میکسر را روی سرعت پایین تنظیم کنید. به تدریج و طی سه مرحله، مواد خشک و شیر را به خمیر آماده شده در بخش ۲ اضافه نمایید. در مرحلهٔ اول و مرحلهٔ سوم، مواد خشک را اضافه کنید. سپس همهٔ مواد را به خوبی مخلوط کنید. در پایان با استفاده از یک قاشق تخت (اسپاتولا یا کفگیر)، ۴ اونس پودر نارگیل را با سایر مواد مخلوط کنید.
۴) خمیر آماده شده در بخش ۳ را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل هر دو ظرف بریزید، سپس روی خمیر را با استفاده از یک چاقو صاف کنید. ظروف را در مرکز فر قرار داده و به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه بپزید تا روی کیک قهوهای رنگ شود و خلال دندان، تمیز از داخل کیک خارج شود. پس از پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه درون ظرف و روی قفسهٔ خنککننده، خنک شود. سپس کیک را از ظرف خارج کرده تا به طور کامل سرد شود.
۵) تا این مرحله کیک نارگیلی شما آماده شده است. اما کیک، بدون رویه (فراستینگ)، جلوهٔ زیبایی ندارد.
رویهٔ کیک
۱) ابتدا درون کاسهٔ میکسر، پنیر خامهای، کره، عصارهٔ وانیل و بادام را بریزید. سپس با سرعت پایین، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. شکر شیرینی پزی را اضافه کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به ترکیبی نرم دست یابید.
۲) یک لایه از کیک را روی سطحی صاف قرار دهید. مقداری از رویهٔ درست شده در مرحلهٔ قبل را روی سطح لایهٔ اول بمالید. سپس لایهٔ دوم را روی آن قرار دهید. باقیمانده رویه (فراستنیگ) را روی سطح لایهٔ دوم و کنارههای دو لایه بمالید. برای تزیین روی کیک میتوانید از اسپرینکل و پودر نارگیل استفاده نمایید.
Typically, the cakes used in coconut cake are either white or yellow cakes. While some recipes do not call for coconut flavor in the cake itself, there are others that replace the milk with coconut milk and/or use coconut extract.[1] It is also common to brush the cakes with a simple syrup to make it more moist. Often the cake layers are filled with either a white frosting or coconut pastry cream.[2] Traditionally, the cake is frosted with a 7-minute frosting, but cream cheese icings and buttercreams are not uncommon.[2] Like the cakes, coconut flavor is not always a must in the frosting. One constant characteristic of coconut cake is the use of shredded coconut (often toasted and/or sweetened) to cover the frosting.
One popular variation of coconut cake is coconut poke cake. While traditional coconut cake is round and multi-layered, coconut poke cake is either a white or yellow cake that is rectangular and single-layered. What makes it a "poke" cake are the holes made into the cake to act as pores to absorb a coconut liquid mixture or cream of coconut, such as CoCo Lopez. Afterwards, the cake is frosted with a whipped topping.[3]
Many Southerners also make non-traditional versions of coconut cake. One popular variation is to pair the coconut with other flavors, particularly by filling the cake with a lemon curd to add a tart flavor to a usually very sweet cake. Red velvet cake, another cake popular in the South, will sometimes have shredded coconut cover the cake.
One popular variation of coconut cake is coconut poke cake. While traditional coconut cake is round and multi-layered, coconut poke cake is either a white or yellow cake that is rectangular and single-layered. What makes it a "poke" cake are the holes made into the cake to act as pores to absorb a coconut liquid mixture or cream of coconut, such as CoCo Lopez. Afterwards, the cake is frosted with a whipped topping.[3]
Many Southerners also make non-traditional versions of coconut cake. One popular variation is to pair the coconut with other flavors, particularly by filling the cake with a lemon curd to add a tart flavor to a usually very sweet cake. Red velvet cake, another cake popular in the South, will sometimes have shredded coconut cover the cake.