ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

تاریخچه کیک عروسی | معرفی کیک عروسی کشورهای مختلف

تاریخچه کیک عروسی | معرفی کیک عروسی کشورهای مختلف

کیک عروسی، یک نوع کیک است که برای جشن عروسی درست می‌شود. مواد این کیک در کشورهای گوناگون متفاوت است. معمولاً ویژگی‌های این کیک را چند طبقه بودن، تزیین بسیار مجلل، قرار گرفتن عروسک‌های کوچکی از عروسی و داماد بر سر کیک و رنگ کاملاً سفید آن تشکیل می‌دهد. در مراسم ازدواج نخست عروس و داماد کیک را می‌برند. در برخی از نقاط اروپا رسم بر این بوده‌است که این توسط عروس پخته می‌شده‌است تا بدین وسیله عروس بتواند مهارت خود را در آشپزی نشان دهد.
تاریخچه کیک عروسی

تاریخچه کیک عروسی به زمان امپراتوری روم در حدود ۴۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد. در ابتدا در مراسم عروسی نوعی نان تهیه می‌شد که به مرور زمان به شیرینی آن افزوده شد. در ۱۰۰ سال پیش از میلاد ابتدا یک تکهٔ سفت نان شیرین یا کیک میوه توسط داماد خورده می‌شد و باقیماندهٔ آن خورد شده و بر سر عروس ریخته می‌شد. این رسم امروزه به صورت بریدن کیک و در دهان گذاشتن آن توسط عروس و داماد تبدیل شده‌است. در قرن هفدهم میلادی شکر قنادی به وجود آمد. کیک عروسی به سبک غربی در کشور بریتانیا به وجود آمد و روش‌های تزیین آن مانند استفاده از خمیر فوندانت، یخ‌چینه مجلل (رویال آیسینگ) در این کشور توسعه پیدا کرد. در قرن نوزدهم ملکه ویکتوریا در مراسم عروسی خود کیکی ابداع کرد. این کیک با یخ‌چینه مجلل تزیین شده بود و ۳۶ سانتیمتر عمق، ۲٫۸ متر عرض و ۲٫۲ متر ارتفاع داشت. این کیک چند طبقه بود. این کیک نمونهٔ بنیادی برای کیک‌های عروسی امروزی به سبک غربی به‌شمار می‌رود. این سبک از کیک به عنوان کیک عروسی ویکتوریایی شناخته می‌شود و در اصل نوعی کیک میوه‌ای است که با یخ‌چینهٔ کاملاً سفید پوشانده شده‌است اما امروزه ممکن است نوع کیک از نوع میوه‌ای نباشد.
کیک عروسی توری

از انواع تزیین کیک عروسی می‌توان از کیک عروسی توری (به انگلیسی: Bridal lace cake) نام برد. در این نوع، تمامی سطح کیک با خمیر فوندانت پوشانده شده و با خمیری که به شکل تور معمولاً گلدار نقش انداخته شده تزئین می‌شود. قالب خمیر را می‌توان با استفاده از تور لباس عروس تهیه کرد بطوریکه خمیر توری روی کیک طرحی مشابه با تور لباس عروس داشته باشد.
کیک عروسی در فرهنگ‌های گوناگون

از آنجائیکه کیک عروسی در اکثر کشورهای جهان یکی از اجزای مراسم ازدواج است این کیک دارای اشکال و انواع گوناگون است. بسیاری از کیک‌های عروسی جهان ریشهٔ بریتانیایی دارند.

بریتانیا:امروزه کیک‌های عروسی‌ای که در بریتانیا بکار می‌روند نظیر کیک‌های عروسی قرن نوزدهم هستند. نوع کیک معمولاً میوه‌ای است که بر روی آن لیکور ریخته شده و سپس با یک لایه از خمیر بادام (مارزیپان) یا فوندانت پوشانده می‌شود. روی کیک نیز با یخ‌چینه مجلل تزیین داده می‌شود.

فرانسه:کیک‌های عروسی فرانسوی با کیک‌های نوع بریتانیایی بسیار متفاوت هستند. یکی از رایج‌ترین انواع کیک عروسی سنتی در فرانسه کروکمبوش است. این کیک از تعدادی نان خامه‌ای کوچک که با کرم‌های قنادی پر شده و سپس در کارامل فرو برده شده‌اند، تشکیل شده‌است. این کیک‌ها به شکل هرم قرار داده می‌شوند. این کیک به علت اینکه از کرم‌هایی ساخته شده که نسبت به گرما حساس هستند، درست قبل از مراسم عروسی پخته می‌شود و تهیه و آماده گذاشتن آن از قبل ممکن نیست. امروزه تعداد در حال رشدی از زوج‌ها بجای این کیک سنتی، کیک لایه‌ای را برای مراسم انتخاب می‌کنند. انتخاب ترکیبی از هر دو کیک نیز به چشم می‌خورد به اینصورت که کیک لایه‌ای به عنوان پایه استفاده شده و کیک کروکمبوش در بالای آن قرار می‌گیرد.
استرالیا و نیوزیلند: به علت تحت تأثیر بودن از فرهنگ بریتانیا کیک به سبک بریتانیایی در مراسم ازدواج مرسوم است.

آفریقای جنوبی: به سبک بریتانیایی مرسوم است.

آمریکا: کیک عروسی بیشتر به سبک بریتانیایی است اما بجای کیک میوه‌ای ممکن است کیک پوند، کیک اسفنجی یا کیک کره‌ای بکار رود. در جنوب آمریکا درست کردن کیک داماد مرسوم است. کیک داماد معمولاً یک کیک شکلاتی و کوچک‌تر از کیک عروسی است. این کیک فاقد یک سبک تزیینی رایج است و معمولاً تزیین آن خاص و مختص هر فرد است.
A wedding cake is the traditional cake served at wedding receptions following dinner. In some parts of England, the wedding cake is served at a wedding breakfast; the "wedding breakfast" does not mean the meal will be held in the morning, but at a time following the ceremony on the same day. In modern Western culture, the cake is usually on display and served to guests at the reception. Traditionally, wedding cakes were made to bring good luck to all guests and the couple. Modernly however, they are more of a centerpiece to the wedding and are not always even served to the guests. Some cakes are built with only a single edible tier for the bride and groom to share, but this is rare since the cost difference between fake and real tiers is minimal.

Basic information
Wedding cakes come in a variety of sizes, depending on the number of guests the cake will serve. Modern pastry chefs and cake designers use various ingredients and tools to create a cake that usually reflects the personalities of the couple. Marzipan, fondant, gum paste, buttercream, and chocolate are among the popular ingredients used. Cakes range in price along with size and components. Cakes are usually priced on a per-person, or per-slice, basis. Prices can range from a few dollars to a few hundred dollars per-person or slice, depending on the pastry chef who is hired to make the cake. Wedding cakes and cake decorating in general have become a certain pop culture symbol in western society. In the United States, reality television shows such as Cake Boss and Amazing Wedding Cakes have become popular and are trending in today"s popular culture.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما