طرز تهیه اکلز کیک | آموزش پخت کیک انگلیسی کیک اکلز
کیک اکلز (به انگلیسی: Eccles cake؛ تلفظ: /eklz keɪkˈ/) نوعی کیک کلوچه مانند کوچک انگلیسی است که حاوی کشمش یا دیگر میوههای خشک شده میباشد و نخستین بار در اکلز لانکاشایر (اینک منچستر بزرگ) تولید شده است.مواد میانی این شیرینی دلپذیر و خوشمزه،انواع کشمش اعم از کشمش طلائی و کشمش پلوئی و ادویه هایی همچون دارچین و جوزهندی می باشد.
همچنین عطر دل انگیز پوست پرتقال و لیمو،طعمی به یادماندنی خاطره انگیز به این شیرینی می دهد.
تاریخچۀ پیدایش اکلز کیک شهر منچستر در انگلستان است.
کیک انگلیسی Eccles cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم برای حدود 10عدد
کره سرد 175 گرم
آرد 225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیدة تخممرغ 1 عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم
مواد لازم میانی
شکر قهوهای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلوئی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
کره سرد 175 گرم
آرد 225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیدة تخممرغ 1 عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم
مواد لازم میانی
شکر قهوهای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلوئی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
#1
طرز تهیه :
کره را در فویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.
آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنید.
هرازگاهی کره را در آرد بزنید تا راحتتر رنده شود! سپس با استفاده از پالت،کره را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط حاصل به شکل خرده نان درآید.
حالا در حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید تا خمیر شود.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را آماده نمائید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن قالب بزنید.
سپس روی هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و لبههای خمیر را با آب به کمک قلممو مرطوب نمائید.
حالا خمیر را از اطراف جمع کنید و بعد آن را برگردانید.
اینک رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5/7 سانتیمتر برسد.
آنگاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس رویشان سفیدة تخممرغ بمالید و شکر بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
کره را در فویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.
آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به کمک رنده درشت، روی آرد رنده کنید.
هرازگاهی کره را در آرد بزنید تا راحتتر رنده شود! سپس با استفاده از پالت،کره را با آرد مخلوط کنید تا مخلوط حاصل به شکل خرده نان درآید.
حالا در حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید تا خمیر شود.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. در این میان مواد میانی را آماده نمائید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتیمتر از آن قالب بزنید.
سپس روی هر خمیر یک قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید و لبههای خمیر را با آب به کمک قلممو مرطوب نمائید.
حالا خمیر را از اطراف جمع کنید و بعد آن را برگردانید.
اینک رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5/7 سانتیمتر برسد.
آنگاه روی خمیرها سه برش ایجاد کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس رویشان سفیدة تخممرغ بمالید و شکر بپاشید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
An Eccles cake is a small, round cake filled with currants and made from flaky pastry with butter, sometimes topped with demerara sugar.
Name and origin
Eccles cakes are named after the English town of Eccles, historically part of Lancashire, but now in the City of Salford, Greater Manchester.
It is not known who invented the recipe, but James Birch is credited with being the first person to sell Eccles cakes commercially, which he sold from his shop at the corner of Vicarage Road and St Mary"s Road, now Church Street, in the town centre in 1793.[1]
Eccles cakes do not have Protected Geographical Status, so may be manufactured anywhere and still labelled as "Eccles" cakes.
Name and origin
Eccles cakes are named after the English town of Eccles, historically part of Lancashire, but now in the City of Salford, Greater Manchester.
It is not known who invented the recipe, but James Birch is credited with being the first person to sell Eccles cakes commercially, which he sold from his shop at the corner of Vicarage Road and St Mary"s Road, now Church Street, in the town centre in 1793.[1]
Eccles cakes do not have Protected Geographical Status, so may be manufactured anywhere and still labelled as "Eccles" cakes.