ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک هویج در خانه | آموزش پخت کیک هویج برای 4 نفر

طرز تهیه کیک هویج در خانه | آموزش پخت کیک هویج برای 4 نفر

کیک هویج کیکی است که شامل هویج مخلوط با کره است. هویج معمولاً در مرحلهٔ پخت‌وپز نرم می‌شود، و کیک بافت نرم و متراکمی دارد.
پخت و مواد تشکیل دهنده

در روش آماده‌سازی کیک هویج خیلی شبیه نان سریع است (تمام مواد تشکیل‌دهندهٔ مرطوب، مثل تخم‌مرغ و شکر مخلوط شده، تمام مواد تشکیل‌دهندهٔ خشک باهم مخلوط شده و سپس مواد تشکیل‌دهندهٔ مرطوب به آن افزوده می‌شود) و سرانجام قوام می‌یابد. (که معمولاً سفت‌تر از کیک سنتی است و به آن آرد سوخاری می‌ریزند).
Cakes
Carrot Cake with Lemon Cream Cheese Frosting
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
بسیاری از دستور پخت‌های کیک هویج شامل مواد تشکیل‌دهندهٔ دیگری مانند: کیرش، دارچین، فندقی، آناناس و کشمش هستند. رایج‌ترین یخ‌چینه در روی کیک هویج یخ‌چینهٔ مخلوط شکر و آب لیمو یا یخ‌چینهٔ شکر و کیراش (اروپا) و یخ‌چینه‌ای با یخ‌چینهٔ شکر، کره و پنیر خامه‌دار است. (ایالات متحده)

چون کیک آب‌دار است آن را می‌توان طولانی‌تر از بیشتر انواع کیک نگهداری کرد.
عرضه

کیک هویج را می‌توان به طور ساده خورد، اما عموماً کیک را قطعه قطعه کرده و در یخ‌چینهٔ سفید یا یخ‌چینهٔ پنیر خامه‌ای و مغز گردو غوطه‌ور کرده یا روی آن می‌ریزند. معمولاً کیک را با یخ‌چینه پوشانده یا با خمیر بادام به شبیه هویج می‌سازند. کیک هویج به شکل قرص نان، کیک تخته‌ای و کیکی فنجانی رایج‌تر است (و در انگلستان مانند آمریکای شمالی) آن را می‌توان به صورت بسته‌بندی در فروشگاه‌ها یا تازه پخت در نانوایی‌ها پیدا کرد. بعضی از کیکی‌های هویج حتی به صورت لایه‌ای هستند.
تاریخچه

از قرون وسطی از هویج در کیک‌های شیرین استفاده می‌کردند، در دوره‌ای شیرین‌کننده‌ها کمیاب و گران بود، درحالی که هویج، که از همهٔ انواع میوه غیر از چغندر قند بیشتری دارد، ساده‌تر بدست می‌آمد و برای درست کردن دسرهای شیرین استفاده می‌شد. منشأ کیک‌های هویج مورد مناقشه است. دستور پخت کیک هویج در اوایل سال ۱۸۲۷ در کتاب آشپزی فرانسوی که در انگلستان منتشر شده آمده است. دستور پخت دیگری در قرن نوزدهم از مدرسه خانه‌داری کانتون آرگاو سوئیس مانده است. طبق نوشتهٔ «دانشنامهٔ میراث آشپزی سوئیس»، کیک هویج یکی از مشهورترین کیک‌های سوئیس، بویژه در روزهای تولد بچه‌هااست.
Cakes
Ginger and walnut carrot cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
شهرت کیک هویج احتمالاً به خاطر سهمیه‌بندی دوران جنگ جهانی دوم در بریتانیای کبیر باقی مانده است. از اوایل دههٔ ۱۹۶۰ کیک‌های هویج ابتدا در رستوران‌ها و کافه‌تریاها در ایالات متحده در دسترس عموم قرار گرفت. آنها ابتدا آیتم خبری بودند، ولی مردم چنان آنها را دوست داشتند که کیک هویج تبدیل به دسر استاندارد شد. در سال ۲۰۰۵، کانال تلویزیونی «شبکه غذایی» در میان خوردنی‌های آمریکایی کیک هویج را با یخ‌چینهٔ پنیر خامه‌ای در رتبهٔ پنجم غذاهای مورد علاقهٔ مردم در دههٔ ۱۹۷۰ قرا داد. براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۱ در رادیو تایمز صورت گرفت، کیک هویج پنجمین کیک مورد علاقهٔ مردم انگلستان بود.

داستان دیگری اشاره می‌کند که پس از جنگ جهانی دوم، در ایالات متحده حرص و ولع زیادی برای خوردن کنسرو هویج وجود داشت. تاجری به نام جرج سی. پیج نانوایانی را برای یافتن کاربردی برای کنسرو هویج استخدام کرد. او برای ایجاد تقاضا برای محصولش به فکر پختن کیک هویج افتاد.
مواد اولیه لازم برای تهیه کیک هویج خانگی

مواد اولیه برای طرز تهیه کیک هویج خانگی تقریباً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود. شما برای درست‌کردن این کیک به اندکی زمان و این مواد اولیه نیاز دارید:

آرد: دو لیوان سر خالی
هویج ریزرنده‌شده: دو لیوان سر خالی
تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر سفید دانه‌ریز: یک لیوان سرخالی
شکر قهوه‌ای: یک لیوان سرخالی
روغن مایع: سه‌چهارم لیوان
دارچین: یک‌ونیم قاشق چایخوری
بکینگ‌پودر: یک‌ونیم قاشق چایخوری
مغز گردو: نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
کشمش: نصف لیوان
طرز تهیه کیک هویج ساده

فر را گرم کنید.
دو قالب ۲۰ سانتی‌متری انتخاب کنید و کف آن‌ها کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذها را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. می‌توانید به‌جای استفاده از کاغذ روغنی روی سطح قالب را چرب و آن را آٰدپاشی کنید.
با همزن تخم‌مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. این کار را تا وقتی ادامه دهید که کاملاً رنگ مایه‌ی شما روشن شود. در این مرحله است که بافت کیک شما شکل می‌گیرد. این کار را با وسواس انجام دهید.
آرد، نمک، دارچین و بیکینگ‌پودر را الک کنید و مرحله‌مرحله به مایه اضافه کنید و در همین حین با لیسک به‌شکل دورانی هم بزنید.
به خاطر داشته باشید که مواد را باید در یک جهت هم بزنید. همچنین از هم‌زدن زیاد خودداری کنید؛ در غیر این صورت کیک شما سفت خواهد شد.
هویج رنده‌شده، گردوی خردشده و کشمش را به مخلوط‌تان اضافه کنید.
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل ظروف بریزید.
فر را روی درجه‌ی ۱۸۰ تنظیم کنید و اجازه دهید کیک هویج برای ۴۰ دقیقه تا یک ساعت بپزد.
برای تشخیص آماده‌شدن کیک هویج خانگی‌تان می‌توانید از یک خلال‌دندان یا چنگال استفاده کنید. وقتی از چنگال یا خلال‌دندان را در کیک فروکنید نباید به آن بچسبد.
اگر مطابق طرز تهیه کیک هویج خانگی پیش رفته باشید، وسط کیک هویج شما کاملاً پخته و نرم می‌شود و خمیری نخواهد بود.
بعد از پخته‌شدن کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه سرد شوند.
سپس کیک‌ها را از قالب جدا کنید و برگردانید و اجازه دهید به‌طول کامل خنک شوند.
Carrot cake is cake that contains carrots mixed into the batter. Most modern carrot cake recipes have a white cream cheese frosting.

History
The origins of carrot cake are disputed. Published in 1591, there is an English recipe for "pudding in a Carret(sic) root" that is essentially a stuffed carrot with meat, but it includes many elements common to the modern dessert: shortening, cream, eggs, raisins, sweetener (dates and sugar), spices (clove and mace), scraped carrot, and breadcrumbs (in place of flour). Many food historians believe carrot cake originated from such carrot puddings eaten by Europeans in the Middle Ages, when sugar and sweeteners were expensive and many people used carrots as a substitute for sugar. Variations of the carrot pudding evolved to include baking with a crust (as pumpkin pie), steamed with a sauce, or molded in pans (as plum pudding) with icing.

In volume two of "L"art du cuisinier" (1814), Antoine Beauvilliers, former chef to Louis XVI, included a recipe for a "Gâteau de Carottes", which was popular enough to be copied verbatim in competitors" cookbooks. In 1824, Beauvilliers had published in London an English version of his cookbook which includes a recipe for "Carrot Cakes" in a literal translation of his earlier recipe.

Another 19th-century recipe comes from the housekeeping school of Kaiseraugst (Canton of Aargau, Switzerland). According to the Culinary Heritage of Switzerland, it is one of the most popular cakes in Switzerland, especially for the birthdays of children.

The popularity of carrot cake was revived in the United Kingdom because of rationing during the Second World War.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما