ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه کیک فرشته | آموزش پخت اِنجل کیک در خانه برای 8 نفر

طرز تهیه کیک فرشته | آموزش پخت اِنجل کیک در خانه برای 8 نفر

کیک فرشته (به انگلیسی: Angel cake) یا اِنجل کیک، نوعی کیک اسفنجی چند لایه در بریتانیا است که از دو یا سه لایه کیک اسفنجی شیرین (معمولا به رنگ‌های قرمز٬ صورتی و سفید) و یک لایه نازک از کرم سفید تشکیل شده‌ است.
برای: 8 نفر
مدت زمان حاضر شدن کیک : 70 دقیقه
Cakes
Best Angel Food Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم برای کیک فرشته برفی

سفیده تخم مرغ 12 عدد
آرد 1 لیوان
پودر قند 1 و 1/2 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1 و 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/3 لیوان
طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا سفیده های تخم مرغ گرم شوند.

سفیده های تخم مرغ ، آب ولرم ، کرم تارتار و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند ( وقتی کاسه را برمی گردانید نریزد ).

پودر قند را به سفیده های فرم گرفته اضافه کنید و مجدد بزنید تا سفیده ها به حالت خامه ای شود سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم روی سفیده ها الک و مخلوط کنید.

با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود و پس از پخت کیک بزرگ تر و سبک تری داشته باشید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند ).

داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید ( بدلیل اینکه این کیک روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد ) ،مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید.

قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید کیک را چک کنید ).

پس از پخت خلال چوبی را داخل کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ، اجازه دهید کیک سرد شود سپس با پودر قند و خامه تزیین و سرو کنید.

این کیک دارای بافتی لطیف و بسیار ترد میباشد و اغلب در مهمانی های دوستانه و جشن کریسمس پخته و همراه با بستنی ، سس میوه ، تکه های میوه و … سرو میشود.
Cakes
عکسی زیبا از کیک فرشته | Angel Cake
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
Angel cake (not to be confused with American Angel food cake) is a type of layered sponge cake dessert that originated in the United Kingdom,[1] and first became popular in the late 19th century.

Made with butter, caster sugar, eggs, vanilla extract, self-raising flour, baking powder, and red and yellow food colouring, it consists of two or three layers of sweet sponge cake which is often coloured white, pink and yellow with a thin layer of white cream. It is traditionally sold either in long bars or small slices.

The cake has won many awards, most notably the "English Cake of the Year" in 1986. The largest recorded Angel cake was 1 metre in length and 50 centimetres in width, which was baked in the English town of Bakewell.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)

ثبت نظر شما