ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران

همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران

ماک (به انگلیسی: Mack) شرکت صنایع سنگین آمریکایی است، که در حال حاضر از زیرمجموعه‌های شرکت خودروسازی ولوو به‌شمار می‌آید. این شرکت در گذشته تولیدکننده انواع کامیون، اتوبوس و اتوبوس برقی بود، ولی امروزه تنها در زمینه تولید کامیون فعال می‌باشد.

شرکت ماک در سال ۱۹۰۰ توسط جک، آگوستوس و ویلیام ماک تحت نام شرکت برادران ماک، در بروکلین، نیویورک تأسیس شد. در سال ۱۹۹۰ شرکت فرانسوی رنو، ماک را خریداری کرد و با ادغام آن در بخش صنایع سنگین خود، رنو تراکس را تأسیس نمود. در سال ۲۰۰۱ در پی خریداری کلیه سهام رنو تراکس توسط شرکت سوئدی ولوو، مالکیت برند ماک نیز به ولوو واگذار شد و هم‌اکنون ماک تحت مالکیت این شرکت سوئدی به فعالیت خود ادامه می‌دهد. دفتر مرکزی ماک در شهر گرینزبورو، کارولینای شمالی، ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
بنا نهاده : ۱۹۰۰
بنیانگذاران : برادران ماک
دفتر مرکزی : ایالات متحده آمریکا گرینزبورو، کارولینای شمالی، ایالات متحده آمریکا
محدودهٔ فعالیت : جهانی
مدیر عامل : کوین فلاهرتی
محصولات : کامیون
مالک : ولوو
کارکنان : ۵٫۰۳۷ نفر (۲۰۰۵)
وبگاه www.macktrucks.com
آلبوم عکس
MOST BEAUTIFUL MACK TRUCK PHOTO GALLERY :
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #41
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #40
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #39
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #38
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #37
آلبوم عکس زیباترین کامیون‌های ماک #36
ادامه
Mack Trucks, Inc., is an American truck–manufacturing company and a former manufacturer of buses and trolley buses. Founded in 1900 as the Mack Brothers Company, it manufactured its first truck in 1907 and adopted its present name in 1922. Mack Trucks is a subsidiary of AB Volvo which purchased Mack along with Renault Trucks in 2000. After being founded in Brooklyn, New York, the company"s headquarters were in Allentown, Pennsylvania from 1905 to 2009 when they moved to Greensboro, North Carolina. The entire line of Mack products is still produced in Lower Macungie, Pennsylvania, with additional assembly plants in Pennsylvania, Maryland, Australia, and Venezuela. There was also (previously) a Mack plant in Hayward, California.
همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران
تاریخچه

شرکت ماک در سال ۱۹۰۰ توسط جک، آگوستوس و ویلیام ماک تحت نام شرکت برادران ماک، در شهر بروکلین، نیویورک تأسیس شد. این شرکت، اولین کامیون خود را در سال ۱۹۰۷ تولید کرد و در سال ۱۹۲۲ نام آن، به فرم کنونی (ماک) تغییر پیدا کرد.

در سال ۱۹۷۹ شرکت خودروسازی رنو از طریق زیرمجموعه بخش صنایع سنگین خود، بنام رنو تراکس، اقدام به خریداری ۱۰٪ از سهام ماک نمود. رنو بتدریج سهام خود در ماک را افزایش داد و تا سال ۱۹۸۳ مالک ۴۰٪ از سهام این شرکت بود. در ۱۹۹۰ شرکت رنو، بخش خودروهای سنگین خود را تحت نام رنو تراکس، بطور کامل از شرکت اصلی جدا کرد و بصورت یک شرکت مستقل ثبت نمود و بمنظور تمرکز بر بخش صنایع سنگین، اقدام به خریداری کلیه سهام شرکت ماک نمود.

در سال ۲۰۰۱ در پی خریداری کلیه سهام رنو تراکس توسط شرکت سوئدی ولوو، مالکیت شرکت ماک نیز به ولوو واگذار شد. در سال ۲۰۰۶ تحت مدیریت ولوو، ماک بالاترین میزان فروش خود را تجربه کرد. در سال ۲۰۰۸ دفتر مرکزی این شرکت به شهر گرینزبورو، کارولینای شمالی منتقل شد.
همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران
نماد تجاری

نماد تجاری شرکت صنایع سنگین ماک، بولداگ یا سگ نر نام دارد و از سال ۱۹۲۱ در اشکال مختلف بر روی کاپوت و درب کامیون ماک نصب می‌شود.
همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران
ماک در ایران

ورود ماک به ایران، از گذشته بسیار دور و به دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ میلادی بازمی‌گردد. در حال حاضر می‌توان کماکان کامیون‌های ماک مدل ۱۹۴۱ را در حال کار در جاده‌های ایران مشاهده کرد. ماک بعد از سال ۱۳۵۹ خورشیدی، بسیار کم به ایران وارد شده‌است.

ایران کاوه

شرکت ایران کاوه جهت تولید کامیون ماک آر۶۰۰ در کابین این کامیون تغییراتی به وجود آورد که موجب تولید آسان‌تر این کابین شد و در بازار به ماک ایران کاوه شهرت یافت. این کابین همانند سری خارجی به صورت تخم مرغی نبوده و ظاهری ساده‌تر دارد، کابین ماک ایران کاوه در مقایسه با کابین نمونه‌های خارجی دارای حجم و فضای بیشتری است، این کابین توسط شرکت ایران کاوه به صورت تک کابین تولید شد که خریداران با اعمال تغییرات، کابین این کامیون را به دو کابین تبدیل می‌کردند تا از فضای به وجود آمده به منظور استراحتگاه استفاده کنند، در همین راستا و برای رفع این نیاز، شرکت شاهین خودرو دیزل به عنوان تولیدکننده کابین ماک ایران کاوه به صورت دو کابین وارد عرصه شد.
همه چیز درباره شرکت آمریکایی ماک (Mack) / از تاریخچه تا تولید در بازار ایران
مدل‌های موجود در ایران

ماک جنگی ساده: این مدل ماک دارای کابینی بسیار ساده است و گلگیرهای آن مشابه ماک سری A و E می‌باشد.
ماک جنگی تخم مرغی: این مدل ماک که به سری B معروف است و دارای کابین و گلگیرهای تخم مرغی شکل می‌باشد.
ماک کامینز بی دماغ سری F: این مدل ماک که به صورت دو کابین و دارای تختخواب می‌باشد که دستگاه مولد قدرت آن شامل موتور کامینز VT 903 با توان ۳۲۰ اسب بخار و گیربکس فولر می‌باشد که برای رقابت در بازار کشنده‌های وایت و اینترنشنال (اینترناش) وارد عرصه بازار شد.
ماک بی دماغ سری F: این مدل ماک به صورت دو کابین و دارای تختخواب می‌باشد که دستگاه مولد و انتقال قدرتی مشابه ماک دماغ دار سری R دارد.
ماک دماغدار سری R: این مدل ماک در دو نوع خارجی و ایران کاوه موجود می‌باشد و دارای دستگاه مولد و انتقال قدرتی مشابه ماک سری F است.
ماک دماغدار سری RD: این مدل ماک دارای کابینی مشابه ماک سری R و کاپوتی متفاوت تر از نسل قبلی است و کاپوت آن به ماک سری CH شباهت بیشتری دارد و از نوع اکسل جلو می‌باشد.
ماک سکته ای سری DM: علت این نامگذاری این است که کابین این کامیون در کنارهٔ سمت راننده قرار دارد و همانند دیگر مدل‌ها در بخش وسط شاسی تعبیه نشده‌است، این مدل ماک دارای کابینی مشابه ماک سری R خارجی و کاپوتی ساده می‌باشد که نحوه دسترسی به موتور با بالا زدن دریچه‌های کنار کاپوت صورت می‌گیرد، کاربری این ماک در ایران به صورت کشنده‌های فوق سنگین می‌باشد.
ماک سکته ای سری U: علت این نامگذاری این است که کابین این کامیون در کنارهٔ سمت راننده قرار دارد و همانند دیگر مدل‌ها در بخش وسط شاسی تعبیه نشده‌است، کابین و کاپوت این کامیون همانند ماک سری R می‌باشد و کاپوت از نوع بلند شونده است، کاربری این ماک در ایران به صورت کشنده‌های فوق سنگین می‌باشد.
ماک بی دماغ سری WR: این مدل ماک که به Cruise Liner معروف است، توسط سازمان مخابرات به ایران وارد شد که به ماک مخابراتی شهرت یافت.
ماک بی دماغ سری MH: این مدل ماک که به Ultra Liner معروف است، توسط سازمان مترو به ایران وارد شد که به ماک مترویی شهرت دارد و دارای دستگاه مولد و انتقال قدرتی مشابه سری RW است.
ماک دماغ دار سری RW: این مدل ماک که به Super Liner معروف است، دارای کابینی مشابه سری R است و کاپوت آن به صورت کشیده تر از سری R می‌باشد و دارای دستگاه مولد و انتقال قدرتی مشابه سری MH است.
ماک دماغ دار سری CH: این مدل ماک که به Fleet Liner معروف است، اولین سری از مدل‌های Vision این کمپانی می‌باشد و در ایران به ماک دلفین شهرت دارد.
ماک دماغ دار سری CX: این مدل ماک که به Vision معروف است، نسل بعدی سری Fleet Liner می‌باشد و تعداد آن در بازار ایران به یک عدد می‌رسد.
ماک بی دماغ سری MC/MR: این مدل ماک که به Terrapro معروف است، به صورت انگشت شمار در بازار ایران موجود می‌باشد و بیشتر کاربری معدنی دارد.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)
ارزانترین ماشین دبی به تومان چقدر است؟ (لیست قیمت 2024)
لیست آپارتمان‌های ۵ میلیارد تومانی در تهران (جدول بهار 2024)

ثبت نظر شما