طرز تهیه سالاد تن ماهی | دستور پخت سالاد تن ماهی برای 4 نفر
سالاد تن ماهی ایتالیایی یک سالاد ساده، سالم، خوشمزه، سبک و مقوی برای وعده ی ناهار یا شام می باشد. سالاد ماهی تن را میشود هم با نانهای ماشینی و ساندویچی و هم با نانهای سنتی به صورت لقمه درست کرد. سالاد ماهی تن یک سالاد سرد میباشد که تهیه ی آن بسیار آسان و ظرف چند دقیقه انجام میشود.سالاد تن آووکادو | Avocado Tuna Salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
کنسرو ماهی ۲ قوطی
هویج متوسط ۴ عدد
سیب زمینی گرد کوچک ۳عدد
شکر ۱قاشق مرباخوری
سرکه سفید ۱ فنجان
زیتون ۲۰۰گرم
تخم مرغ ۶ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
نمک به میزان لازم
#1
طرز تهیه
هویجها را خرد کرده و در حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس سیب زمینیها را پخته و حلقه حلقه کنید. سرکه، شکر و کمی نمک را با هم مخلوط کنیدو با یک فنجان آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و بگذارید تا سرد شوند. تخم مرغها را بپزید و آنها را نیز حلقه حلقه نمایید، کنسرو ماهی تن، سیب زمینی و تخم مدغها را در ظرف مناسبی چیده سپس گوجه فرنگی و زیتون را خرد کرده و همراه با هویج پخته و خرد شده بر روی سایر مواد بریزید.
اکنون مخلوط سرکه، شکر و نمک را نیز به آنها اضافه کنید. سالاد ماهی آماده است. آن را مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم | دستور شماره دو
مواد لازم: برای ۶ نفر
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
تن ماهی ۶۸۰ گرم
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
ذرت شیرین تازه ۶ عدد
پیازچه خرد شده ۱۲ عدد
فلفل کبابی خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز متوسط خرد شده ۱ عدد
سس لیمو (دستور در زیر آمده است)
فلفل و نمک به مقدار دلخواه
حلقههای لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه
#1
طرز تهیه
تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده میکنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر در ظرفی که روغن زدهاید ۸ تا ۱۲ دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرتها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از ۳/۱سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و ۳/۱ دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمهای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقههای لیمو ترش تزئین کنید.
طرز تهیه سس لیمو:
۲ قاشق چای خوری پوست ۳ عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا ۲/۱ فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک ۲/۱ فنجان آب لیمو ترش، ۲ قاشق چای خوری پوست لیمو، ۲/۱ فنجان روغن زیتون، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۲ قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، ۲/۱ قاشق چای خوری نمک، ۸/۱ قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.