ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه سالاد تبوله | دستور تهیه سالاد تبوله برای 4 نفر

طرز تهیه سالاد تبوله | دستور تهیه سالاد تبوله برای 4 نفر

تبّوله سالاد لبنانی-عربی است که به‌طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریز شده که اغلب با سیر و پیاز با روغن زیتون، آبلیمو و نمک همراه است، تشکیل شده.
Salad
سالاد تبوله | tabbouleh salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.

مواد لازم


گوجه‌فرنگی متوسط: ۴- ۳ عدد، مکعبی خرد شود.
خیار متوسط: ۴- ۳ عدد، مکعبی خرد شود.
پیاز قرمز: یک قاشق غذاخوری سر خالی، ریز خرد شود.
چیپس سیر خیس شده و سپس خرد شده یک قاشق چایخوری سرخالی
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
آب نصف یک لیمو یا آبلیموی حاضری یک قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل سیاه کمی
جعفری تازه و خرد شده: ۱۵ گرم
نعنا تازه و خرد شده: ۱۵ گرم
گشنیز تازه و خرد شده: ۱۵ گرم (در صورت امکان)
فلفل دلمه‌ای تازه و خرد شده: ۵۰ گرم
#1

طرز تهیه


• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. ۶۰ - ۳۰ دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود. سپس بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.

• فلفل دلمه‌ای، جعفری، نعنا و در صورت امکان گشنیز را ریز خرد کرده درون یک حوله دو لا شده ریخته زیر آب شیر می‌گیریم. حوله را سپس همراه با سبزی‌ها پیچانده تا آب اضافه در اثر فشرده شدن حوله خالی شود. این روشی است که بر طول عمر این سبزیجات اضافه خواهد کرد.

• درون کاسه بزرگی، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز ریز خرد شده، سیر له شده را با هم مخلوط کنید.

• سپس نمک و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. تا بدین مرحله شباهت به درست کردن سالاد شیرازی دارد.

• یک قاشق غذاخوری از سبزیجات خرد شده و مقداری از بلغور را نیز اضافه کرده با مواد مخلوط می‌کنیم.
Tabbouleh (Arabic: تبولة‎ tabūla; also tabouleh, tabbouli, tabouli, or taboulah) is a Levantine vegetarian salad made mostly of finely chopped parsley, with tomatoes, mint, onion, bulgur (soaked, not cooked), and seasoned with olive oil, lemon juice, salt and sweet pepper. Some variations add lettuce, or use semolina instead of bulgur.

Tabbouleh is traditionally served as part of a mezze in the Arab world. Its popularity has grown in Western cultures.

Etymology

The Levantine Arabic tabbūle is derived from the Arabic word tābil, meaning "seasoning" or more literally "dip". Use of the word in English first appeared in the 1950s.

History

Edible herbs known as qaḍb formed an essential part of the Arab diet in the Middle Ages. Dishes like tabbouleh attest to their continued popularity in Middle Eastern cuisine today. Originally from the mountains of Lebanon and Syria, tabbouleh has become one of the most popular salads in the Middle East. The wheat variety salamouni cultivated in the Beqaa Valley region in Lebanon, was considered (in the mid-19th century) as particularly well-suited for making bulgur, a basic ingredient of tabbouleh.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما