طرز تهیه سالاد شیرازی | آموزش تهیه سالاد شیرازی برای ۳-۴ نفر
سالاد شیرازی، سالادی متشکل از خیار، گوجهفرنگی و پیاز به همراه چاشنیهای آبغوره و کمی آبلیمو، روغن زیتون، جعفری خرد شده نمک و فلفل سیاه (گاهی نعناع خشک) است که به صورت نگینی (ربع بندانگشت) خرد شده باشند.
سالاد شیرازی به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته شدهاست و برای بیشتر غذاها در ایران، شایعترین پیشغذا یا خوراک است. بهطور معمول دارای بافت ترد و مرطوب است و تا حدودی شبیه به پیکو د گالو و سالاد ایرانی است. تهیه این سالاد بسیار زمانبر و سخت است زیرا ابعاد قطعات بایستی به یک اندازه باشد.
سالاد شیرازی | Shirazi Salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
مواد لازم
خیار پوست گرفتهٔ نگینی نخودی ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی پوست کندهٔ نگینی نخودی ۲عدد بزرگ
پیاز پوست کندهٔ نگینی نخودی ۱ عدد بزرگ
سرکه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
#1
طرز تهیه
خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در ظرفی بریزید، سرکه و روغن را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و زیر و رو کنید.
به این سالاد میتوانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید.
گاهی به جای سرکه، یا علاوه بر آن، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار میبرند.
میتوان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد و باآبلیمو تازه خیلی خوشمزه میشود.
منظور از خیارنگینی نخودی همان خیار با قطعات کوچک است.
Shirazi salad (Persian: سالاد شیرازی salad shirāzi) is a popular traditional Iranian salad that originated from and is named after Shiraz in Southern Iran. It is also known as Persian Cucumber and Tomato Salad. Its primary ingredients are cucumber, tomato, onion, olive oil, herbal spices and verjuice, although lime juice is sometimes used in its preparation but verjuice is the right ingredient. In Iran, it is eaten in the summer as a side dish on its own, and year-round as a side dish alongside meat-based foods such as kebab or steak, and as a side dish before and after meals. Shirazi salad is sometimes served as an accompaniment to rice. Cookbook author Jila Dana-Haeri describes it as a refreshing dish during the summer.
Shirazi salad has been described as being akin to a national salad in Iran, and it is a common meal accompaniment. It may also be used in a manner similar to that of a condiment, to reduce the spiciness of stews. It typically has a crisp and moist texture, and is somewhat similar to pico de gallo and Israeli salad.
عکس سالاد شیرازی | Salad Shirazi (Persian Tomato Cucumber Salad)
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
image : LinsFood