طرز تهیه سالاد تخم مرغ | دستور تهیه سالاد تخم مرغ برای 4 نفر
سالاد تخم مرغ بخشی از سالادها شامل مواد غذایی پر پروتئین و کم کربوهیدرات است که با چاشنیها همانند ادویهها، سبزیجات و دیگر مواد غذایی در کنار سس مایونز ترکیب و مخلوط میشود. از سالادهای همگون (خواهر) آن میتوان از سالاد تن ماهی، سالاد مرغ، سالاد ژامبون، سالاد لابستر و سالاد خرچنگ نام برد.بهترین سالاد تخم مرغ | The Best Egg Salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
تخم مرغ و مایونز یکی دیگر از پرکنندههای ساندویج مرتبط با این سالاد است که تنها از ترکیب سس مایونز و تخم مرغ بدست میآید.
سالاد تخم مرغ میتواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه شود. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کبر و خیار ترکیبات رایج و معمول هستند.
سالاد تخم مرغ میتواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه شود. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کبر و خیار ترکیبات رایج و معمول هستند.
مواد لازم
تخم مرغ آبپز
سس مایونز
خردل
شوید خشک یا تازه
پیاز قرمز خرد شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز برای مزه دار کردن
#1
طرز تهیه
۱. ابتدا پوست تخم مرغهای آبپز را جدا کنید و و آن را تکهتکه کنید.
۲- در یک کاسه تخم مرغ و سس مایونز و خردل و شوید و پیاز و نمک و فلفل و قرمز و سیاه را با هم مخلوط کنید.
با یک قاشق یا چنگال تخم مرغها را کامل نرم کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
۳- شما میتوانید این مواد خوشمزه را لای نان قرار دهید و به عنوان ساندویچ آن را نوش جان کنید یا میتوانید آن را روی کاهو به عنوان سالاد سرو کنید.
#2
دستور شماره دو
مواد لازم:
تخممرغ ۶ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
پودر کاری سبز ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱ دسته
کدو ۲ عدد
شاهی ۱ دسته
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
سس ماهی ۱ قاشق چایخوری
سرکة برنج ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
روغن سبزیجات ۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخممرغهای پخته را از وسط نصف کنید. پیازها را به اندازهای که نرم شوند تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آن را با پودرکاری خوب مخلوط کنید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس ماست، نمک و نیمی از گشنیز را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. کدوهایی را که از درازا خرد کردهاید همراه با شاهی درون ظرفی بریزید سپس مخلوط فلفل دلمهای، سس ماهی، سرکه برنج و روغن را روی آنها بریزید. تخممرغها را روی سبزیجات قرار داده و مخلوط ماست را روی مواد بریزید و با باقیمانده گشنیز آن را تزیین و سرو کنید.
با یک قاشق یا چنگال تخم مرغها را کامل نرم کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
۳- شما میتوانید این مواد خوشمزه را لای نان قرار دهید و به عنوان ساندویچ آن را نوش جان کنید یا میتوانید آن را روی کاهو به عنوان سالاد سرو کنید.
مواد لازم:
تخممرغ ۶ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
پودر کاری سبز ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده ۱ دسته
کدو ۲ عدد
شاهی ۱ دسته
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
سس ماهی ۱ قاشق چایخوری
سرکة برنج ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
روغن سبزیجات ۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخممرغهای پخته را از وسط نصف کنید. پیازها را به اندازهای که نرم شوند تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آن را با پودرکاری خوب مخلوط کنید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس ماست، نمک و نیمی از گشنیز را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. کدوهایی را که از درازا خرد کردهاید همراه با شاهی درون ظرفی بریزید سپس مخلوط فلفل دلمهای، سس ماهی، سرکه برنج و روغن را روی آنها بریزید. تخممرغها را روی سبزیجات قرار داده و مخلوط ماست را روی مواد بریزید و با باقیمانده گشنیز آن را تزیین و سرو کنید.
با یک قاشق یا چنگال تخم مرغها را کامل نرم کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
۳- شما میتوانید این مواد خوشمزه را لای نان قرار دهید و به عنوان ساندویچ آن را نوش جان کنید یا میتوانید آن را روی کاهو به عنوان سالاد سرو کنید.
Egg salad is a dish made primarily of chopped hard-boiled eggs and mayonnaise, often including other ingredients such as celery or mustard.
It is made mixed with seasonings in the form of herbs, spices and other ingredients, bound with mayonnaise. It is similar to chicken salad, ham salad, tuna salad, lobster salad, and crab salad. A typical egg salad is made of chopped hard-boiled eggs, mayonnaise, mustard, minced celery and onion, salt, black pepper and paprika. A common use is as a filling for egg sandwiches. It is also often used as a topping for a green salad
History
One of the earliest known printed recipes for egg salad sandwiches was published in the 1896 edition of The Boston Cooking-School Cook Book written by Fannie Farmer.
Variations
Egg salad can be made creatively with any number of other cold foods added. Bacon, bell pepper, capers, cheese, cucumber, onions, lettuce, pickle relish, pickles, and ketchup are common additional ingredients.
A closely related sandwich filler is egg mayonnaise, wherein chopped hard-boiled egg is mixed with mayonnaise only.
A popular variant in Russia and the former Soviet states is the Salad Olivier.
In Jewish cuisine it is made with schmaltz, onions and sometimes gribenes. It can be served with challah as part of the first course of Shabbos dinner, or with matzo. Until the 1980s this dish was also called "Jewish eggs".
عکس سالاد تخم مرغ | Egg Salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
History
One of the earliest known printed recipes for egg salad sandwiches was published in the 1896 edition of The Boston Cooking-School Cook Book written by Fannie Farmer.
Variations
Egg salad can be made creatively with any number of other cold foods added. Bacon, bell pepper, capers, cheese, cucumber, onions, lettuce, pickle relish, pickles, and ketchup are common additional ingredients.
A closely related sandwich filler is egg mayonnaise, wherein chopped hard-boiled egg is mixed with mayonnaise only.
A popular variant in Russia and the former Soviet states is the Salad Olivier.
In Jewish cuisine it is made with schmaltz, onions and sometimes gribenes. It can be served with challah as part of the first course of Shabbos dinner, or with matzo. Until the 1980s this dish was also called "Jewish eggs".