طرز تهیه سالاد کاپریس | دستور تهیه سالاد کاپریس برای 4 نفر
کاپرزه یک بشقاب سرد، با ریشه ایتالیایی است که به عنوان پیش غذا یا گاهی به عنوان غذای اصلی خورده میشود. این بشقاب بخشی از آشپزی ناپولی است و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است.سالاد ایتالیایی کاپریس | Caprese Salad
برای بزرگنمایی و دانلود تصویر کلیک کنید.
سالاد کاپریس یکی از معروف ترین سالاد های ایتالیایی هست که با گوجه و پنیر و ریحان تازه تهیه میشه، پنیری که در رسپی کلاسیک این سالاد استفاده میشه پنیر موتزارلا ی مخصوص هست.
مواد لازم
گوجهفرنگی درشت: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم
ریحان: یک دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
#1
طرز تهیه
گوجهفرنگی را به ضخامت ۵ میلیمتر ورقهورقه کرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلولههای پنیر را از آب درآورده و خشک کنید، سپس آنها را به ضخامت گوجهفرنگیها ورقهورقه کنید.
برگهای ریحان را از ساقه جدا کنید. در یک بشقاب یک لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب روی آن بپاشید و برگهای ریحان را روی آن بچینید. کمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو کنید.
#2
فوت آشپزی
۱. برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده کنید.
۲. برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
۱. برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده کنید.
۲. برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده کنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
Caprese salad (Italian: insalata caprese or simply caprese) is a simple Italian salad, made of sliced fresh mozzarella, tomatoes, and sweet basil, seasoned with salt and olive oil, occasionally paired with arugula. It is usually arranged on a plate in restaurant practice. Like pizza Margherita, it features the colours of the Italian flag: green, white, and red. In Italy, it is usually served as an antipasto (starter), not a contorno (side dish), and it may be eaten any time of day.