آموزش پخت مشهورترین غذای ویتنامی - طرز تهیه خوراک فو
یکی از خوراکهای مشهور کشور ویتنام فو (Pho) نام دارد این غذا در ویتنام خوراک ملی بهشمار میرود.خوراک فو در جنوب ویتنام عطروطعم بیشتری نسبت خوراک فو در شمال کشور دارد و اصل طعم این خوراک به کیفیت آبگوشت قلم آن است و اگر استخوان قلم برشته باشد آبگوشت تیرهرنگ و خوشمزه خواهد بود.
در اینجا طرز تهیهٔ این خوراک معروف را مطالعه نمایید :
- مواد لازم برای «فو بو شین» برای ۴ نفر
- زمان لازم برای آمادهسازی مواد ۳۰ دقیقه
- زمان پخت ۱ ساعت
مواد لازم:
۱ کیلو گوشت سردست بیاستخوان، ۳ لیتر آبگوشت (طرز تهیه در زیر)، ۲ چوب دارچین، ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز، ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری نمک، ۲ قاشق غذاخوری سس ماهی، ۲ قاشق غذاخوری پیاز خردشده، نیم کیلو رشتهٔ برنجی، ۲۰۰ گرم جوانهٔ لوبیا برای تزئين، یک مشت ریحان تایلندی، یک مشت برگ گشنیزدستور پخت
آموزش گام به گام پخت غذای ویتنامی
آب گوشت را میجوشانیم، یک کیلو از گوشت را یک ساعت با دمای متوسط تا نیمه میپزیم سپس آن را بیرون آورده به عرض ۳ میلیمتر رشتهرشته میبریم. ادویه یعنی دارچین و تخم گشنیز را دو دقیقه بو میدهیم و (نیم ساعت پیش از سروکردن) آنها را در پارچهٔ کوچک گذاشته داخل آبگوشت میاندازیم. در آخر به نمک و فلفل سیاه و سس ماهی میزنیم. رشته برنجی را طبق دستور روی پاکتش میپزیم، وقتی آماده شد آنرا گرم میکنیم و آبگوشت را رویش میریزیم، و روی آن را با ریختن گوشتهای ریز و پیاز خردشده، جوانهٔ لوبیا تزئين میکنیم و با گشنیز تایلندی در کنارش سرو میکنیم.- طرز تهیه آبگوشت مخصوص «فو» برای ۴ نفر
- زمان لازم برای آمادهکردن مواد ۳۰ دقیقه
- زمان لازم برای پخت ۶ تا (نهایتا) ۱۴ ساعت
مواد لازم:
۱ کیلو استخوان قلم، ۱ عدد پیاز سفید درشت، ۲۰ گرم زنجبیل، سه پر رازینه و دو دانه هل سیاه، یک قاشق چایخوری نمک، ۳ لیتر آبدستور پخت: