آموزش پخت ماهی با قارچ و کاری برای ۶ نفر
ماهی حلوا سفید، یکی از مفیدترین مواد غذایی برای بدن انسان است که دارای ارزش غذایی بالایی است و در جهان مشتریان فراوانی دارد. این ماهی را زبیدیماهی نیز مینامند.این گونه در خلیج فارس، دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب، اقیانوس اطلس، خلیج بنگال، دریای چین شرقی، دریای جنوبی چین، دریای زرد، دریای اندونزی، دریای مدیترانه و اقیانوس آرام، پراکنش دارند.
در این صفحه قصد داریم به طرز تهیه یک غذای مفید و خوشمزه با ماهی حلوا، قارچ و ادویه کاری بپردازیم، لطفا با ما همراه باشید :
مواد لازم برای ۶ نفر
- ماهی کوچک حلوا: ۶ عدد مجموعاً به وزن ۲ کیلوگرم (یا ۱ کیلوگرم از انواع ماهی بدون تیغ ورقه شده)
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
- آبلیمو: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- پوست نارنج رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری
- سیر کوبیده نرم: ۱ قاشق مرباخوری
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: بقدر کافی
طرز تهیه ماهی با قارچ
۱
ابتدا پوست ماهیها را کنده، شکمشان را با قیچی چاک میدهیم و مواد داخل آنها را خارج میکنیم، می شوییم و خشک میکنیم. سپس کمی نمک و فلفل و آبلیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهیها و اطرافشان میمالیم.2
قارچ را خرد کرده، پس از شستن، خشک میکنیم و با کمی نمک و فلفل و آبلیمو در کره آب شده سرخ مینماییم. سیر و جعفری را داخل قارچ میریزیم و یک تفت میدهیم؛ بعد ماهیها را روی آن میچینیم.۳
۲ تا۳ قاشق آبلیمو را با ۲ تا ۳ قاشق روغن آب کرده و کمی نمک و فلفل و پوست نارنج رنده شده را مخلوط میکنیم و روی ماهیها میدهیم. ظرف را روی پنجره آخر فر به طرف بالا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم؛ باید آب ماهی کشیده شده ولی خشک نشود. ظرف را بیرون میآوریم و در دیس میچینیم؛ کمی خامه یا کره آب کرده روی آن میدهیم. از قطعات انواع ماهی مثل شیرماهی، شوریده، قباد و سنگسر به همین طریق میتوان استفاده کرد.
Ingredients
4
turbot fillet (or fillets)
1
lemon (juiced)
1
shallot (chopped)
4 tbsps
olive oil
2
scallions (sliced)
5 cups
shiitake mushrooms (sliced)
2 tbsps
parsley (chopped)
Preparation steps
1.
Drizzle the fish with lemon juice and season with salt and ground black pepper.
2.
Fry the shallot in 2-3 tbsp oil. Add the spring onions and the mushrooms and fry for 5-7 minutes turning occasionally until soft. Season with salt and ground black pepper.
3.
Heat the remaining oil in another pan and fry the fish for 2-3 minutes on each side. Arrange on plates with the mushrooms and garnish with parsley.
4
turbot fillet (or fillets)
1
lemon (juiced)
1
shallot (chopped)
4 tbsps
olive oil
2
scallions (sliced)
5 cups
shiitake mushrooms (sliced)
2 tbsps
parsley (chopped)
Preparation steps
1.
Drizzle the fish with lemon juice and season with salt and ground black pepper.
2.
Fry the shallot in 2-3 tbsp oil. Add the spring onions and the mushrooms and fry for 5-7 minutes turning occasionally until soft. Season with salt and ground black pepper.
3.
Heat the remaining oil in another pan and fry the fish for 2-3 minutes on each side. Arrange on plates with the mushrooms and garnish with parsley.
منبع : eatsmarter - wikipedia