ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آش شله قلمکار چیست؟ | طرز تهیه آش شله قلمکار | آموزش پخت آش شله قلمکار

آش شله قلمکار چیست؟ | طرز تهیه آش شله قلمکار | آموزش پخت  آش شله قلمکار

آش شله قلمکار یکی از آش های قدیمی و سنتی ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود. این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود. این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای در شهر شیراز پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد. این آش محبوب در مراسم های مختلف مانند ماه محرم و ماه رمضان طبخ می شود.
فهرست انواع آش | آموش پخت انواع آش ایرانی

مواد لازم


نیم کیلو گوشت بدون استخوان
آب قلم
سبزی شامل :جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شویدو نعناع
نخود و لوبیا چیتی و لوبیا قرمز: از هر کدام یک فنجان
برنج: یک فنجان
۴عدد پیاز متوسط
روغن: نصف فنجان
به قدر لازم: نعناع داغ
به اندازه دلخواه نمک و فلفل کمی دارچین
عدس: یک استکان
بلغور گندم: یک استکان ترخون کمی
#1

طرز تهیه


ابتدا برای اینکه نفخ حبوبات از بین برود نخود و لوبیا را جداگانه در کاسه ای می ریزیم و روی آن ها آب می گیریم و به مدت ۶ ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورند بهتر است ۲ الی ۳ مرتبه در این ۶ ساعت آب آن ها را بیرون بریزیم

و مجددا آب روی حبوبات بگیریم.می توانید از شب حبوبات را خیس کنید تا صبح آبکش کنید. سپس ۳ تا از پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود

و بعد پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا نرم و طلایی رنگ شود و در بشقابی پیازهای سرخ شده را می ریزیم و کنار می گذاریم. آن وقت گندم را می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۵ لیوان آب روی آن می ریزیم.

و حرارت را ملایم می کنیم و تامل می کنیم تا پخته شود.نخود را در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد.پس از گذشت ۱ ساعت از پخت نخود لوبیا را نیز آبکش می کنیم و به نخود اضافه می کنیم تا با هم خوب مغز پخت شوند.

گوشت را می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن چند لیوان آب سرد می ریزیم و پیاز باقیمانده را به همراه سیر پوست می گیریم و پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و داخل گوشت قرار می دهیم

و روی حرارت می گذاریم تا با حرارت ملایم گوشت پخته شود. عدس را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا به مدت ۱ساعت خیس بخورد.پس از اینکه گوشت پخت،گوشت ها را از آب گوشت جدا می کنیم و آب گوشت را صاف می کنیم و کنار می گذاریم

و گوشت ها را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را تمیز می شوییم و در قابلمه ای بزرگ می ریزیم و عدس را آبکشی می کنیم و به برنج اضافه می کنیم و ۶ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ابتدا زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید

و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا عدس و برنج نرم شوند. سبزی این آش اسفناج ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، نعناع ، گشنیز است که به مقدار یکسان از هر کدام در آش استفاده می کنیم که سبزی ها را از قبل پاک می کنیم و می شوییم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم.

البته می توانیم در خردکن نیز سبزی ها را بریزیم تا خرد شوند. پس از پخت برنج و عدس ،قبل از اینکه سبزی ها را به مواد بیفزاییم کمی نمک روی مواد می ریزیم و بعد سبزی ها را به قابلمه اضافه می کنیم(تا رنگ سبزی تا جای ممکن تغییر نکند)

و تقریبا ۲۰ دقیقه زمان کافی است تا سبزی ها نرم شوند،آن وقتنخود و لوبیا و گندم پخته شده را نیز اضافه می کنیم و گوشت های ریش شده و آب گوشت را نیز اضافه می کنیم. ادویه ها را نیز می افزاییم که شامل زردچوبه،نمک،فلفل سیاه است

و نصف پیاز داغ را نیز داخل آش می ریزیم و آب جوش به مواد اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت آش خوب بپزد و لعاب دار شود. آش آماده شده را در کاسه ای بزرگ می کشیم و با نعناع داغ و کشک و پیازداغ تزئین می کنیم.

آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوی گوشت نیز است، به همین دلیل از لحاظ پروتئینی، غذای مناسبی است و برای کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعیف غذای خوبی می‌باشد. این مقدار آش در مجموع دارای ۲۶۰۰ کالری انرژی است.
Hodge-podge or hotch potch (variously capitalised and hyphenated) is a soup or stew, usually based on diced mutton or other meat, with green and root vegetables. It is familiar in different versions in Britain and North America and is particularly associated with Scotland.

Etymology
The Oxford English Dictionary definition is: "A dish made of a mixture of various kinds of meat, vegetables, etc., stewed together" and "esp in Scottish = Hotchpotch – A dish containing a mixture of many ingredients; spec. a thick soup of barley, peas, and other vegetables, and sometimes meat". The word derives from the Anglo-Norman and Middle French hochepot, "a dish containing a mixture of many ingredients, especially a kind of stew made with minced beef or goose and various vegetables".

Ingredients

Onion 4 pcs
Garlic 2 cubes
Rice ½ cup
Pea ½ cup
Lentils 1 glass
Wheat ½ cup
Cheetah beans ½ cup
Vegetable Ash 500 g
Chicken enough
Bone meat 250 g
Salt, black pepper and turmeric enough


Recipes

First, to blubber the beans, pepper and beans are placed in a bowl and taken on them and allowed for 6 hours to soak, it is best to 2 to 3 times in these 6 hours, water them Get out

And again, grab the water on the grains. You can soak the legumes from the night so you can water it in the morning. Then peel 3 onions and peel and chop each other and grease it in a large pan and place it on a low heat to make it hot.

We then pour the onion into oil and peel and wait until it is soft and golden and we throw it in a plate of fried onion and leave it. Then we feed the wheat and pour it in a pot and pour 5 glasses of water on it.

We warm the heat and we thoroughly cook it until it is baked. We pour it into a pot and take it there and place it on the heat until it is cooked. After 1 hour of cooking, we also peel the beans. We add peas to cook together a good brain.

We cook meat and chop on the kitchen board and pour it in a pot and pour a few glasses of cold water and take the remaining onions with the garlic of the skin and divide the onion into 4 parts and place it inside the meat. Give it

And put on heat to cook meat with gentle heat. Lentils are poured into a bowl and dipped onto it to allow it to soak for 1 hour. After the meat is eaten, the meat is separated from the meat and the meat is cleared and left out.

And we beat the meat off and set aside. We rinse the rice and pour it in a large pots and rinse the lentil and add to the rice and add 6 glasses of water to the ingredients in the pot and heat it first to boil.

And then we will heat the heat so that the lentils and rice are soft. The vegetables are spinach, salad, basil, parsley, peppermint, coriander, we use the same amount of each in the box, we clean the vegetables beforehand, we pour and water, and crush on the kitchen board. do.

Of course, we can also plant vegetables in the chopper to grind. After rice and lentils cook, add some salt to the material before adding vegetables to the ingredients, and then add the vegetables to the pot (so that the color of the vegetable does not change as much as possible)

And it takes about 20 minutes to soften the veggies, then add the beans and cooked wheat, and add the meat and meat to the beans. We add spices, which include turmeric, salt, black pepper

And add half a hot onion to the bowl and add boiling water to the material. Place the pan cap and heat it to make it good for 2 to 3 hours to cook well and make it dry. We prepare the prepared sauce in a large bowl and decorate with hot mint, whey and pine needle.

source : best20foods.blogspot.com | wikipedia
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما