آموزش پخت خورش لوبیا سبز خوشمزه خانگی
آموزش پخت خورش لوبیا سبز خوشمزه خانگی برای 4 نفر :مواد لازم:
گوشت قیمه شده ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی ریز (گوجه فرنگی درشت ۴ عدد) ۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
آرد ۱ قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۵/۱ قاشق
پیاز درشت رنده شده ۱ عدد
گوشت قیمه شده ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی ریز (گوجه فرنگی درشت ۴ عدد) ۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
آرد ۱ قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن ۲ قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۵/۱ قاشق
پیاز درشت رنده شده ۱ عدد
طرز تهیه:
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید. این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند. آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست.
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید. این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند. آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست.