ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

میرزاقاسمی چیست؟ + آموزش پخت میرزاقاسمی + 2 دستور پخت متفاوت

میرزاقاسمی چیست؟ + آموزش پخت میرزاقاسمی + 2 دستور پخت متفاوت

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد. حال آن‌ها را خوب بکوبید؛ سپس سیر کوبیده شده را بهمراه بادمجان‌ها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و در این‌جا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجان‌ها کاملاً گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با بادمجان‌ها مخلوط نمایید؛ همچنین نمک و ادویه‌جات را به دلخواه به غذا اضافه کنید.
 محمدقاسم خان والی حاکم رشت
میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده‌است.


دستور شماره یک



مواد لازم:

بادمجان متوسط: ۵ عدد
سیر: یک بوته یا چیپس سیر خیس شده و سپس له شده ۱۰ گرم (چیپس سیر بوی ملایم‌تری دارد)
گوجه فرنگی: ۲ عدد
روغن و نمک و فلفل: به مقدار کافی
تخم مرغ: ۳ عدد
میرزا قاسمی
طرز تهیه:

بادمجان‌ها را داخل فر یا روی آتش کبابی می‌کنیم تا کاملاً پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا می‌گیریم و بعد ساطوری می‌نماییم سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می‌گیریم و خرد می‌کنیم. بنا بر تمایل می‌توان گوجه فرنگی را با پوست رنده کرد.

سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است می‌ریزیم تا کمی سرخ شود. بعد بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و کمی سرخ می‌نماییم سپس گوجه فرنگی خرد وآماده شده را به بادمجان اضافه کرده می‌گذاریم بپزد تا به حدی که آب آنها کاملاً کشیده شود و به روغن بیفتد. کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم. تخم مرغها را داخل حفره‌ای که در مایه ایجاد کردیم شکسته و روی آن را با مایه می‌پوشانیم تا تخم مرغ داخل مایه بپزد.

میرزا قاسمی آماده شده را در دیس می‌کشیم.

دستور شماره دو



مواد لازم:

بادمجان شیرین و قلمی ۴ عدد
سیر تازه ۱ بوته و اگر تازه نبود نصف بوته
گوجه فرنگی رنده شده ۵ عدد
رب گوجه ۱/۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ۱ عدد لیموترش
تخم مرغ ۴ عدد
زردچوبه ۱ ق چ پر

طرز تهیه: اول بادمجان‌ها را کباب کنید. آنقدر باید روی آتیش بماند که پوستش ذغال شود و وقتی یک سیخ چوبی به آن فرو کردید، خیلی راحت سیخ داخل بادمجان شود. بعد بگذارید کنار تا سرد شود.

گوجه را رنده کنید و سیر را ساطوری کنید. ۱ استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و بگذارید روی آتش، زیاد داغ نشود و بعد سیر ساطوری و زردچوبه را اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با حرارت متوسط تفت بدهید و سریع بادمجان را که پوستش را گرفتید و ساطوری کردید را به مواد اضافه کنید. بعد دوباره ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و در را بگذارید و زیر آن را کمی بیاورید پایین تا آبش کشیده شود. بعد آب لیمو و رب را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد تخم مرغها را روی مواد بشکنید و بدون اینکه هم بزنید در را ببندید و شعله را بیاورید پایین تا تخم مرغها ببندد. بعد که تخم مرغها بست؛ آنها را تکه‌تکه کنید و میرزا قاسمی را نیز هم بزنید و بکشید توی ظرف و آن را تزئین کنید.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
مژگان - دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹

سلام وخسته نباشید عزیزان به نظرم من اگه غذاهای دیگر میرزا قاسمی در سایت بگذارید بهتر است با تشکر ????????

ثبت نظر شما