آموزش پخت رشته پلو | طرز تهیه رشته پلو با ته دیگ مرغ
در میان خانواده های ایرانی، رشته پلو را می توان یک غذای مجلسی معرفی کرد که به شکل های مختلف و با مواد متنوعی میتوان تزیین کرد. رشته پلو از غذاهای قدیمی ایرانیان است که گاهی با کوفته قلقلی ، گوشت یا با مرغ تهیه می شود.مواد لازم برای تهیه رشته پلو با ته دیگ مرغ
رشته پلویی : 1 بسته 400 گرمی
پیاز، زرشک و خلال پسته : برای تزیین
فیله مرغ : 6 عدد
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : 1/4 پیمانه
روغن : به مقدار کافی
طرز تهیه رشته پلو با ته دیگ مرغ
برنج خیس خورده را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید 5 دقیقه در آب در حال جوش باقی بماند. سپس رشته پلویی را به برنج اضافه کنید. بعد از چند دقیقه که رشته نرم شد، برنج را آبکش کنید.
ته قابلمه به مقدار کافی آب و روغن بریزید. فیله های مرغ را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. میتوانید با کمی خم کردن، آنها را به شکل بته جقه در بیاورید. زعفران دم کرده را طوری روی مرغ ها بریزید که دو طرفشان طلایی رنگ شود.
حال برنج و رشته را روی فیله ها بریزید و بگذارید دم بکشد. شعله گاز را کم کنید و اجازه بدهید به مدت 40 دقیقه روی حرارت باقی بماند. چند دقیقه صبر کنید قابلمه خنک شود سپس محتویات قابلمه را در دیس مورد نظر برگردانید.
پیاز را با کمی زردچوبه روی شعله ملایم تفت بدهید. وقتی شروع به طلایی شدن کرد، زرشک و خلال پسته را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید. از این مخلوط برای تزیین رشته پلو با ته دیگ مرغ استفاده کنید.